Γ.Μ : Το πεσμένο κεφάλι του τυφλού τέκτονα
Χαίρεται
Στην στοά γρήγορα ,να προσευχηθείτε στον ΜΑΤΣ Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος ,για να σας  φωτίσει  στον  Προβληματισμό σας και να σας σώσει από αυτό που έρχεται …
Απόσπασμα από την Παλαιά Διαθήκη ,από το βιβλίο των Ψαλμών του Δαυΐδ ,από τον 126ο ψαλμό .
 
1 Ἐὰν μὴ Κύριος οἰκοδομήσῃ οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες· ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων.
Όταν ο Θεός αποσύρει την προστασία του από τον κόσμο ,από μία χώρα ,από μία πόλη  ,από έναν λαό ,από  έναν άνθρωπο ,τότε δεν υπάρχει  κανείς να με σώσει ,όσο και να τρέχω  και να  φωνάζω ΒΟΗΘΕΙΑ .
Αυτό το θεωρώ  με τα αισθητήρια της ψυχής  ή δεν το θεωρώ  αν έχω νεκρωθεί πνευματικά .
Είτε θέλω να το καταλάβω είτε όχι  ,καμμία  αστυνομία ,κανένας στρατός ,κανένας security  ,καμία πολιτική προστασία δεν με βλέπει ,αν δεν με βλέπει ο Κύριος.
Δεν μπορεί να με σώσει τίποτα , Όλα είναι του Κυρίου και αυτός αποφασίζει για όλα , εγώ βλέπω την εξωτερική  παχιά εικόνα  και όχι την  λεπτή εσωτερική την πνευματική .
Εὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων.
 
Τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στην Νέα Φιλαδέλφεια   , από μία ομάδα Κροατών που διέσχισαν την χώρα ανενόχλητοι  και κανείς δεν τους πρόσεξε ,αλλά και κάθε τέτοιου είδους γεγονός ,το Μάτι ,τα Τέμπη. 
Έφτασαν στο κέντρο  της χώρας , σκόρπισαν τον πανικό ,τον τρόμο  στην πόλη  ,όλο αυτό  κατέληξε στον θάνατος ενός ανθρώπου ,τραυματισμό κάποιων άλλων και  υποτιθέμενο  υποκριτικά έντονο προβληματισμό από του τέκτονες άρχοντες μας..
Όλο αυτό το ξαφνικό  ,αναπάντεχο ,σκηνικό  ,δεν είναι αποτέλεσμα  ανθρώπινης αδιαφορίας ,ανοργανωσιάς, ανικανότητας ,αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου οι αιτίες .
Όλα αυτά είναι  ΣΗΜΕΙΑ  εγκατάλειψης  από τον Θεό ,που παρέδωσε στιγμιαία μία περιοχή ,μερικά πλάσματα του ,στα χέρια των δαιμόνων ,που ενεργούσαν μέσω των Κροατών ,αλλά και την ανοησία των αρχόντων μας που εδώ και χρόνια έβγαλαν τον Χριστό από την βουλή .
 
Απόσπασμα από την Αγία  Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,τον Προφήτη ΗΣΑΪΑ  Κεφ 1.
 
Ησ. 1,23            οἱ ἄρχοντές σου ἀπειθοῦσι, κοινωνοὶ κλεπτῶν ἀγαπῶντες δῶρα, διώκοντες ἀνταπόδομα, ὀρφανοῖς οὐ κρίνοντες καὶ κρίσιν χηρῶν οὐ προσέχοντες.
 
Ο άρχοντας πρέπει να μετανοήσει αυτός πρώτα ,να  γίνει χρηστός ,να βρεί τον Χριστό ,να τον κάνει κύριο του ,να μας τον δείξει με τις πράξεις του  και να  μας οδηγήσει στον Χριστό πίσω .
Διαφορετικά  είναι κοινωνοὶ κλεπτῶν ἀγαπῶντες δῶρα, διώκοντες ἀνταπόδομα, ὀρφανοῖς οὐ κρίνοντες καὶ κρίσιν χηρῶν οὐ προσέχοντες.
Αν κάποιος με αγαπάει  αληθινά  ,παλεύει να φέρει τον Χριστό πίσω στην ζωή μου ,αγωνιά να με πείσει ότι αυτός είναι που λείπει από την  ζωή μου και τον κάνει οδηγό στα βήματα του και τα δικά μου .
Αυτός  είναι η μόνη πραγματική βοήθεια ,που μπορεί να προσφέρει ένας πολιτικός στον λαό του ,ενας πατέρας στην οικογένεια του ,ένας άνδρας στην γυναίκα του ,’ενας άνθρωπος στον συνάνθρωπο του .
 
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφ. 23 
 
 
Ματθ. 23,38       ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος.
 
 
Ο Κύριος προειδοποιεί πάντα πρίν την καταστροφή , δίνει κατά τόπους ΣΗΜΕΙΑ , σε τακτά καθορισμένα χρονικά διαστήματα πρίν πεί  το  οδυνηρό ιδού ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος.
Σεισμούς ,καταστροφές  ,πυρκαγιές ,σημεία  που  πυκνώνουν  και δηλώνουν την αποστασία μας .
Τραγικά γεγονότα  που προειδοποιούν για την επερχόμενη εγκατάλειψη του χώρου από την Θεία Χάρη και τότε όταν και μείνει ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος  ,τρέχει σαν αστραπή ο σατανάς να διαλύσει οτι βρεί μπροστά του .
 
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  Κεφ. 4
Ματθ. 4,16        ὁ λαὸς ὁ καθήμενος ἐν σκότει εἶδε φῶς μέγα καὶ τοῖς καθημένοις ἐν χώρᾳ καὶ σκιᾷ θανάτου φῶς ἀνέτειλεν αὐτοῖς.
 
Ένας άνθρωπος ,ένας λαός που δεν βλέπει τον Κύριο ,πάνω ,πίσω και γύρω από όλα και βλέπει μόνο τα εξωτερικά φαινόμενα  ,είναι ένας λαός καθήμενος ἐν σκότει ,ἐν χώρᾳ καὶ σκιᾷ θανάτου.
Ένας Κύριος που δεν περιορίζει  ούτε κατ ελάχιστο το αυτεξούσιο μου ,την ελευθερία μου και με καταδιώκει με το ΕΛΕΟΣ του ,αρκεί να μετανοήσω και να του πώ Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με .
Όμως εγώ πωρωμένος επιλέγω τον κύριο που με κυνηγά να με μαχαιρώσει ,να με κάψει ζωντανό ,να με σκοτώσει και  διαμαρτύρομαι για το κράτος ,την αστυνομία ,τον δήμαρχο κλπ κλπ .
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  Κεφ. 24.
Ματθ. 24,7        ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους·
κατὰ τόπους  τα γεγονότα θα  φανερώνουν ότι στον συγκεκριμένο εκείνον τόπο  θα παραχωρείται από τον Κύριο η άδεια στον σατανά να καταστρέψει ,να διαφθείρει .
Όταν  ο Θεός θα  αποστρέφει από εκέι το πρόσωπο του ,λόγω της κατάστασης που θα επικρατεί σε εκείνον τον τόπο .
Η Πεντάπολη   ,τα Σόδομα και τα Γόμορρα  ήταν ένας τέτοιος ιστορικά  νεκρός  τόπος  ,που παραδόθηκε στην καταστροφή ,για να μας θυμίζει το αποτέλεσμα της παρά φύση αμαρτίας .
 
 
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ .
 
 
Απόσπασμα από την Αγία  Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,τον Προφήτη ΗΣΑΪΑ  Κεφ .3 
 
Ησ. 3,5              καὶ συμπεσεῖται ὁ λαός, ἄνθρωπος πρὸς ἄνθρωπον καὶ ἄνθρωπος πρὸς τὸν πλησίον αὐτοῦ· πρσκόψει τὸ παιδίον πρὸς τὸν πρεσβύτην, ὁ ἄτιμος πρὸς τὸν ἔντιμον.
Ησ. 3,5             Τοτε θα λείψη ο αμοιβαίος σεβασμός· ο λαός θα περιέλθη εις κατάστασιν συγχύσεως και αναρχίας. Ο ένας άνθρωπος θα επιπέση εναντίον του άλλου και κάθε άνθρωπος εναντίον του πλησίον του. Με αυθάδειαν θα συγκρουσθή το παιδίον προς τον γέροντα, και ο ανέντιμος προς τον έντιμον και ευϋπόληπτον.
Απόσπασμα από την Αγία  Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,τον Προφήτη ΗΣΑΪΑ  Κεφ .1
Ησ. 1,9              καὶ εἰ μὴ Κύριος σαβαὼθ ἐγκατέλιπεν ἡμῖν σπέρμα, ὡς Σόδομα ἂν ἐγενήθημεν καὶ ὡς Γόμοῤῥα ἂν ὡμοιώθημεν. 
 
Δεν θα προλάβουν .επειδή υπάρχει  ακόμα σπέρμα…
 
Κάπως έτσι κάποια στιγμή θα έλθει η πολιτειακή ανωμαλία ,η κατάρρευση του συστήματος  ,της παγκόσμιας τεκτονικής διακυβέρνησης που ετοιμάζεται να μας βάλει σε μία  ψηφιακή  δαιμονική φυλακή .
Δεν θα ξέρουν τι να κάνουν ,από που τους ήλθε , το σχέδιο τους θα  διαλυθεί  ,θα πάρει παράταση .
Ο λαός πωρωμένος δεν θα βλέπει ότι είναι η απώλεια της Χάρης του Θεού η αιτία και έτσι θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον .
Θα στραφεί ο λαός  ενάντια στους πολιτικούς  και σχεδόν κανείς ,παρά ελάχιστοι  θα βλέπουν την βαθιά πραγματική ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ αιτία της σύγχυσης ,της αναταραχής ,του φόβου ,Οι περισσότεροι θα βλέπουν  μόνο τα εξωτερικά φαινόμενα ,δεν θα βλέπουν την οργή Κυρίου .
 
Απόσπασμα από την Αγία  Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,τον Προφήτη ΗΣΑΪΑ  Κεφ .1 
 
Ησ. 1,19            καὶ ἐὰν θέλητε καὶ εἰσακούσητέ μου, τὰ ἀγαθὰ τῆς γῆς φάγεσθε·
Ησ. 1,19            Εάν δε θελήσετε και με ακούσετε και συμμορφωθήτε προς τας εντολάς μου, θα φάγετε πλούσια τα αγαθά της γης.
Ησ. 1,20            ἐὰν δὲ μὴ θέλητε, μηδὲ εἰσακούσητέ μου, μάχαιρα ὑμᾶς κατέδεται· τὸ γὰρ στόμα Κυρίου ἐλάλησε ταῦτα.
Ησ. 1,20                Εάν όμως δεν θελήσετε και δεν με υπακούσετε και απομακρυνθήτε από εμέ, η μάχαιρα των εχθρών σας θα σας καταφάγη”. Το στόμα του Κυρίου είναι εκείνο, το οποίον διεκήρυξεν αυτά και θα γίνουν όπως τα είπε.
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  Κεφ. 10 
Ματθ. 10,34     Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν.
 
Οι τυφλοί τέκτονες  προπορεύονται και  οδηγούν έναν σκοτισμένο λαό   στην καταστροφή
Ένα μαχαίρι χρειάζεται για να κόψει τα δεσμά του λαού ,με τους τυφλούς τέκτονες άρχοντες  του .
Για αυτό πρέπει να γίνει ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ να κόψει το σκοινί που μας δένει με δαύτους .
Γλυτώνουμε από το σκότος  ,τους τυφλούς  τέκτονες  με παρέμβαση του Κυριου  και μετα έρχεται το ΦΩΣ ο λαός  εἶδε φῶς μέγα ,φῶς ἀνέτειλεν αὐτοῖς.
 
ἃ δεῖ γενέσθαι ἐν τάχει …
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση