Γ.Μ : Ο Μιχάλης ξέφυγε από το ΙΝΤΕΡΣΕΞ σύστημα ….
Χαίρεται
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε’ ΑΛΛΑΓΗ ΧΑΡΑΚΤΗΤΡΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΛΟΥ ΙΝΤΕΡΣΕΞ ΑΤΟΜΩΝ Άρθρο 16 Αλλαγή χαρακτηριστικών φύλου ιντερσεξ ατόμων
1. Οι ιατρικές πράξεις και θεραπείες, όπως χειρουργική ή ορμονική, για την ολική ή μερική αλλαγή των χαρακτηριστικών φύλου όπως αυτά ορίζονται στην παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 4491/2017 (Α’ 152) δύνανται να διενεργηθούν σε ανήλικο ίντερσεξ άτομο που έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15ο) έτος της ηλικίας του, μόνο με την ελεύθερη συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης του ιδίου και των προσώπων που ασκούν τη γονική μέριμνα ή ασκούν την επιμέλειά του, σύμφωνα με την υποπερ. αα) της περ. β) της παρ. 2 του άρθρου 12 του ν. 3418/2005 (Α’ 287), περί των προϋποθέσεων της παροχής έγκυρης συναίνεσης ανηλίκου ασθενούς για την εκτέλεση σε αυτόν ιατρικών πράξεων από ιατρό.
Ένα 15χρόνο παιδί  μπορεί να αποφασίζει μόνο του για την αλλαγή των χαρακτηριστικών φύλου ….
 
Αντί να παρακαλάμε να γίνουν τα παιδιά μας σαν τον 12χρόνο Μιχάλη  ,να  θέλουν να σπουδάσουν στην Αθωνιάδα  και μετά να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν .
Αντί να ανοίξουμε τα μάτια μας σε οτι ήλθε και είναι ήδη εδώ και να  πάρουμε τα μέτρα μας  
Δεν βλέπουμε τα χάλια μας και βλέπουμε αντίστροφά πλέον  ,κατηγορούμαι  εμείς οι καλοί  τους κακούς  ,βλέπουμε το καλό για κακό ,αλλά τα χάλια μας δεν τα βλέπουμε .
Μόνο τα σχόλια να διαβάσει κανένας στα άρθρο καταλαβαίνει ότι τυφλωθήκαμε και κουφαθήκαμε πνευματικά .
Ο Μιχάλης ξέφυγε ,είναι υπό την σκέπη και προστασία της Παναγίας .
 
Την μαμά την επιθύμησες; τον ρώτησα εγώ Με παρηγορεί η Παναγία εδώ πέρα και μου περνάει η νοσταλγία για αυτήν.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η «Εφορία Αθωνιάδος Ακαδημίας», αναφέρει ..
Ο εν λόγω μαθητής φοιτά στο Τμήμα Υποδοχής (Ένταξης), δηλαδή στο τμήμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, με προοπτική να συνεχίσει στις τάξεις του γυμνασίου και του λυκείου και βρίσκεται στην Αθωνιάδα με τη συγκατάθεση των γονέων του. Η μοναδική ιδιότητα που φέρει είναι αυτή του μαθητού κυριε Γιαννόπουλε .
 
 
Ουαι υποκριτές ….
 
Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το protothema.gr, δήλωσε πως έχει ενημερώσει τις Αρχές για το θέμα του 12χρονου μοναχού, καθώς η υπόθεση του πρέπει, όπως λέει, να διερευνηθεί. 
Θα έλθει η ώρα σου και σένα , να δούμε πόσο αγαθές παρέμειναν οι προθέσεις σου και πόσο δυνατός φάνηκες όταν περνούσαν τα αργύρια από τα χέρια σου…
 
 
Ο Μιχάλης ξέφυγε από  το ΙΝΤΕΡΣΕΞ σύστημα 
,τα παιδιά σου ,τα παιδιά μου ,τα παιδιά μας ,είναι ακόμα παγιδευμένα μαζί μας μέσα σε αυτό το ΙΝΤΕΡΣΕΞ σύστημα που συνθλίβει όποιον βρεί μακριά από τον Χριστό και μόνο ο Χριστός μπορεί να μας βγάλει από αυτόν το σπαστήρα ,πρέπει όμως να φωνάξουμε  …
 
 
Αυτό το ΙΝΤΕΡΣΕΞ σύστημα  που έχτισαν οι υποκριτές  αγαπολόγοι  ,πρέπει και θα γκρεμιστεί σύντομα ,γιατί θα φωνάξουμε ,δεν αντέχεται πλέον η κατάσταση  ….
 
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση