Τα «μπάνια του λαού» και το «υπερεμβόλιο»: Η Παγώνη χαμογέλασε και μετά σοβάρεψε – ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι «ενημερώνουν» τις μάζες…

«Ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου και η χαλαρότητα των διακοπών θα αποτυπωθούν σε κρούσματα κορωνοϊού τις επόμενες ημέρες. Η έξαρση των μολύνσεων και των νοσηλειών σε απλές κλίνες στα νοσοκομεία αναμένεται να συνεχιστεί, με τους ειδικούς να την αποδίδουν στην υποπαραλλαγή «Eris» που έχει σηκώσει επιδημικό…κύμα στην καρδιά του καλοκαιριού».

Αυτό λένε πλέον οι τηλέ-ειδικοί, δείγμα πως ετοιμάζεται κάτι για το φθινόπωρο!!!

Αυτό αποτυπώθηκε και μέσω της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, η οποία σημείωσε πως «δεν μπορούμε να λέμε συνέχεια πως ο κορωνοϊός είναι εδώ και πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να διασκεδάσει στα πανηγύρια και να απολαύσει τις διακοπές».

Με λίγα λόγια τα «μπάνια του λαού» σταματάνε τις πανδημίες οι οποίες θα επανέλθουν τον φθινόπωρο και τον χειμώνα μαζί με την υπόλοιπη, κατά πολλούς, τρομοκρατία!!!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Ματίνα Παγώνη, ενώ μιλάει με χαμόγελο για τις διακοπές που βάζουν στην άκρη την ρητορική για τον COVID, στην συνέχεια σοβαρεύει, μιλά για κρούσματα και απαντά για το «υπερεμβόλιο», με το οποίο, αφού ελεγχθεί -όπως είπε- για παρενέργειες, θα εμβολιαστούν όλα τα κράτη μαζί και η Ελλάδα.

photo intime

el.gr

Αφήστε μια απάντηση