Ρώσοι στρατιώτες: “Σφαγή των Ουκρανών στο Ραμποτίνο σε μια επανάληψη της μάχης του Κουρσκ – Τους θάψαμε μαζί με τα Leopard 2, Marder και Stryker”

“Συντρίψαμε την πρώτη επίθεση με Challenger 2, Leopard 2, Marder και Stryker”

Για επανάληψη της Μάχης του Κουρσκ το 1943 στο Ραμποτίνο μιλούν ρωσικές στρατιωτικές πηγές κάνοντας λόγο για μία ακόμη σφαγή ουκρανικών δυνάμεων.

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

“Η κατεύθυνση της Ζαπορίζια είναι το πιο τεταμένο τμήμα του μετώπου για περισσότερο από δύο μήνες τώρα.

Σε μια προσπάθεια να φτάσει στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας, ο ουκρανικός Στρατός ξοδεύει τεράστιο ποσό ανθρώπινων και υλικών πόρων, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να ξεπεράσει καν την πρώτη γραμμή άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο ουκρανικός Στρατός ρίχνει όλους τους νέους σχηματισμούς εξοπλισμένους με σύγχρονα δυτικά τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης για να διαρρήξει την ρωσική άμυνα.

Οι μάχες στον τομέα της Ζαπορίζια θυμίζουν όλο και περισσότερο τις μάχες στο Kursk το 1943.

Βίντεο δείχνει επικά πλάνα της μάχης , στην οποία ρωσικές και ουκρανικές τεθωρακισμένες ομάδες συγκλίνουν σε ένα μικρό κομμάτι δασικών φυτειών.

Στο δεύτερο λεπτό του βίντεο, μπορείτε να δείτε πώς το ρωσικό άρμα μάχης καταστρέφει ένα από τα ουκρανικά οχήματα μάχης πεζικού με άμεσο χτύπημα και μετά από ενάμιση λεπτό χτυπά το δεύτερο όχημα μάχης πεζικού.

Το τρίτο όχημα μάχης πεζικού της Ουκρανίας φεύγει βιαστικά από το πεδίο της μάχης.

Τα πλάνα δείχνουν ότι η μάχη συνεχίστηκε μέχρι τη δύση του ηλίου.

Στο τέλος του τέταρτου λεπτού του βίντεο, ένα ρωσικό BMP αποσπά την προσοχή ενός ουκρανικού άρματος μάχης με πυρά από ένα πυροβόλο 30 χιλιοστών, επιτρέποντας στα άρματα μάχης μας να χτυπήσουν άλλους στόχους.

Οι βολές RPG τελειώνουν τα ουκρανικά τεθωρακισμένα οχήματα. Μπαίνει τέλος στη μάχη.

Αναχαιτίσαμε την πρώτη επίθεση με βρετανικά Challenger 2, γερμανικά Leopard 2, Marder και Stryker”

Διαβάστε επίσης: Γενική επίθεση των Ουκρανών στο Ραμποτίνο: Κατέλαβαν το βόρειο τμήμα του – Ρωσικά Τ-90 συγκρούονται με Challenger 2 και Leopard 2 σε μια κόλαση πυρός!

Παρά τις απώλειες, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εισάγει νέες εφεδρείες, ελπίζοντας να σπάσει τη ρωσική άμυνα.

Η ελίτ ομάδα “Marun” έχει ήδη αναπτυχθεί στην πρώτη γραμμή, αποτελούμενη από στρατιώτες που έχουν εκπαιδευτεί στη Δύση. Ωστόσο, ακόμη και η Δύση αναγνωρίζει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι εξαιρετικά μικρές. Η Washington Post, επικαλούμενη πηγές της CIA, αναφέρει ότι ο ουκρανικός στρατός δεν θα φτάσει στη Μελιτόπολη και δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της διάρρηξης του χερσαίου διαδρόμου προς την Κριμαία.

Οι Ρώσοι δημοσιεύουν το πρώτο βίντεο το οποίο ανέδειξε προχτές το WarNews247 και την συνέχεια του.

Bίντεο: Ουκρανικές απώλειες

“Τους εκδιώξαμε από το βόρειο τμήμα του Ραμποτίνο”

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απέτρεψαν τις προσπάθειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας να αποκτήσουν ερείσματα στα βόρεια του οικισμού Rabotino.

Αυτό είπε στο RIA Novosti ο ηγέτης του κινήματος «Είμαστε μαζί με τη Ρωσία», Vladimir Rogov.

Όπως σημείωσε ο Ρώσος πολιτικός, ο ουκρανικός Στρατός υπέστη σημαντικές απώλειες και αναγκάστηκε να υποχωρήσει.

“Όμως γίνονται συνεχώς προσπάθειες εισβολής στο Ραμποτίνο από Ουκρανικούς σχηματισμούς.

Το πρωί ξεκίνησαν και νέα αντεπίθεση και πάλι και προσπάθησαν να μπουν και να καταλάβουν το βόρειο τμήμα του οικισμού, αλλά η προσπάθεια τους αποδείχθηκε άκαρπη. Το Ραμποτίνο παραμένει υπό τον έλεγχό μας και ο εχθρός, έχοντας υποστεί απώλειες, αναγκάστηκε να υποχωρήσει” είπε ο Rogov στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ουκρανικοί σχηματισμοί προσπαθούν να εισχωρήσουν στο χωριό με ομάδες πεζικού και στη συνέχεια να εδραιωθούν εκεί.

Βντεο: Το ρωσικό πυροβολικό κτυπά ουκρανικούς στόχους στο Ραμποτίνο

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εισέβαλαν στο Ραμποτίνο και υπέστησαν μεγάλες απώλειες

Ο Ρώσος κυβερνήτης της περιοχής Ζαπορίζια, Yevgeny Balitsky ανακοίνωσε μια αποτυχημένη νυχτερινή επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Rabotino.

«Την περασμένη νύχτα καταγράφηκε εχθρική δραστηριότητα 2 χιλιόμετρα από το Ραμποτίνο, οι ανιχνευτές μας κατέγραψαν την κίνηση του εξοπλισμού και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Κάθε μέρα ο εχθρός προσπαθεί να αποκαταστήσει την ικανότητα μάχης, ορμώντας πεισματικά στη σφαγή.

Μόνο κατά τη διάρκεια εκείνης της νύχτας, οι απώλειες των Ουκρανών ανήλθαν σε 169 νεκρούς, δύο πυροβόλα, έξι τεθωρακισμένα οχήματα και 10 drones καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η νυχτερινή επιχείρηση του ουκρανικού Στρατού τους οδήγησε σε κολοσσιαίες απώλειες .

Αυτές είναι οι θυσίες της ηγεσίας του Κιέβου την παραμονή της λεγόμενης Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Πρέπει να δικαιολογήσουν τη χρηματοδότηση και την προμήθεια παροπλισμένων ευρωπαϊκών όπλων με το αίμα τους», δήλωσε ο Μπαλίτσκι.

Βίντεο από τις μάχες μέσα στο Ραμποτίνο, από την πλευρά των Ουκρανών

Βίντεο: Σφαγή των Ουκρανών stormtroopers από ρωσικά drones. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα FPV Drones προκάλεσαν σοβαρές απώλειες στις ουκρανικές δυνάμεις

Νέα αντεπίθεση των Ουκρανών στο Ραμποτίνο

“Σήμερα, το πεζικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προσπάθησε ξανά να εισέλθει στο βόρειο τμήμα του Ραμποτίνο.

Τα πληρώματα του πυροβολικού και των ATGM βάλλουν διαρκώς εναντίον εχθρικού εξοπλισμού.

Οι Ουκρανοί προσπαθούν να φέρουν ενισχύσεις και πυρομαχικά” αναφέρουν οι Ρώσοι.

Δείτε βίντεο: Ουκρανοί επιβιώνουν από αποτυχημένη αντεπίθεση στο Ραμποτίνο

Βίντεο: Οι Ρώσοι καταστρέφουν στο Ραμποτίνο ακόμη ένα Leopard 2 με αντιαρματικό πύραυλο

 

.https://warnews247.gr/rosoi-stratiotes-sfagi-ton-oukranon-sto-rabotino-se-mia-epanalipsi-tis-machis-tou-koursk-tous-thapsame-mazi-me-ta-leopard-2-marder-kai-stryker/

Αφήστε μια απάντηση