Αρχίσανε τα όργανα ….και εμείς στο ίδιο έργο θεατές. Ευτυχώς η εποχή του Κορωναίου μας δίδαξε πολλά.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ να καταγγείλει τον Αντίχριστο και τις προδρομικες του καταστάσεις….εμβολια….καρτες…τσιπακια κ.α.

Ισα ισα θα τον νομιμοποιησουν κιολας και θα τονε κηρυξουν,διοτι θα του εχουνε υποχρεωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !!!

Οταν μας λεει ο Χριστός δια τα έσχατα πως …

“ευθεως δε μετα την θλιψιν των ημερων εκεινων ο ηλιος σκοτισθησεται και η σεληνη ου δωσει το φεγγος αυτης και οι αστερες πεσουνται απο του ουρανου”(Ματθ.κδ-29)

Ο ήλιος που θα περιορισει το φως του θα ειναι ο Θεός που θα περιστειλει την φωτιστικη χαρη ,και την προστασια Του απο τον κοσμο στα εσχατα (βλ.φωτιες)

Σεληνη , θα ειναι η μονη Ορθοδοξη Εκκλησια Του (διοικούσα- δεσποταδες και ανωτεροι κληρικοι) που δεν θα ακτινιζει πια το φως της Ορθόδοξης αληθειας( βλ.προσφατα και εκτρωεμβολια)

Και οι αστερες οι πιπτοντες θα ειναι καποιοι περιφημοι και ξεχωριστοι κληρικοι (βλ.Κονανος) που θα ακολουθησουν την οδο της ασεβείας και της προδοσιας στον Χριστό και τον Τίμιο Σταυρό Του.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ απο ολα αυτα θα ακολουθησει και η αστρική αταξια σε ηλιο-σεληνη – αστρα ,οπως και με την Έκλειψη του ήλιου στην Σταυρωση Του Χριστού.

ΒΡΕΙΤΕ λοιπον καλούς και ανοθευτους κληρικους που αγαπανε Τον Χριστόν και την αληθεια Του και ακολουθηστε τους στην πορεια της ομολογιας.

Γ.Κ.

Αφήστε μια απάντηση