Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΓΑΛΑΚΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ (Π.) ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΑΝΟ

Γερόντισσα Γαλακτία: Τον γύρο του διαδικτύου, όχι μόνο του εκκλησιαστικού, κάνει σήμερα η είδηση ότι ο πρώην αρχιμανδρίτης Ανδρέας Κονάνος ανακοίνωσε με ένα βίντεο ότι είναι ομοφιλόφυλος.

Όταν μάθαμε την είδηση αυτήν, θυμηθήκαμε μία προφητεία που είχε κάνει για αυτόν η περίφημη Γερόντισσα Γαλακτία από την Κρήτη.

Κάποιος Αθηναίος την επισκέφθηκε το καλοκαίρι του 2019.

Την περίοδο εκείνη είχε δεσμό με μια κοπέλα η οποία τον πίεζε να προχωρήσουν σε ολοκληρωμένες σχέσεις.

Ο πνευματικός του ήταν ο γνωστός αρχιμανδρίτης, ο οποίος τον παρότρυνε να το κάνει, λέγοντάς του πως, αφού αγαπάνε ο ένας τον άλλον και υπάρχει η προοπτική σοβαρής εξέλιξης της σχέσης, δεν είναι μεμπτό.

Ο άνδρας ωστόσο δεν αναπαυόταν, γιατί αυτό που του έλεγε ήταν αντίθετο με την ευαγγελική διδασκαλία.

Ενώ ήταν μπερδεμένος μέσα του, κάποιος τον παρέπεμψε στην Γερόντισσα Γαλακτία στην Κρήτη.

Έκανε το ταξίδι και τον υποδέχτηκαν με χαρά. Η γιαγιούλα έλαμπε και ευωδίαζε! Έβγαζε από μέσα της ένα μυστικό αλλά δυνατό φως που δύσκολα μπορούσες να την κοιτάξεις. Ειρήνη βασίλευε εκεί.

Η Γερόντισσα τον αγκάλιασε με αγάπη!

Του είπε επιτακτικά:

«φύγε από τον τάδε (είπε το όνομα του αρχιμανδρίτη) γιατί θα σε καταστρέψει»!

Επειδή το όνομα αυτό ήταν και του συνεταίρου του, που ήταν καλός φίλος του και ποτέ δεν είχαν μεταξύ τους δυσκολία, ο άνθρωπος λυπήθηκε πολύ…

Τότε ρώτησε τον ιερέα που τον συνόδευε.

Του απάντησε ότι αποκλείεται να εννοεί τον συνεταίρο του.

Η γιαγιούλα αμέσως διευκρίνισε. Κατάλαβε την ένστασή του με τρόπο πνευματικό.

«Όχι αυτόν που νομίζεις! Τον παπά που θα είναι ξώπαπας! (που θα τα πετάξει, που θα παύσει να είναι ιερέας). Αυτός παιδί μου βάζει πέπλα στα μάτια των ανθρώπων και δεν τους αφήνει να βλέπουν καθαρά το Χριστό. Εσύ φύγε τώρα!!!».

Αμέσως αντιλήφθηκε και θαύμασε! Απάντησε στο ερώτημα για το οποίο ήρθε!

Έπειτα φανέρωσε την επαγγελματική του ιδιότητα, του περιέγραψε πώς δουλεύει και άλλα θέματα της προσωπικής του ζωής! Έφυγε χαρούμενος…

Δυστυχώς η προφητεία της Γερόντισσας επαληθεύτηκε κατά γράμμα όχι μόνο όταν το 2020 ο πνευματικός του αποσχηματίστηκε, αλλά και με την τωρινή διακήρυξή του.

ekklisiaonline.gr

Αφήστε μια απάντηση