Άγριο περιστατικό για τις νέες ταυτότητες: Γυναίκα χαστούκισε ιερέα και τον είπε «πουλημένο»!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει στην χώρα μας το ζήτημα της έκδοσης των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων με τους πολέμιους να διατείνονται ότι αν υποκύψουμε και τις βγάλουμε θα χάσουμε την ελευθερία μας καθώς θα φέρουν ειδικό τσιπάκι με το οποίο θα παρακολουθούν κάθε μας κίνηση!

Σήμερα το πρωί έξω από εκκλησία στα Ψαχνά της Εύβοιας μια 45χρονη έφτασε στο σημείο να επιπλήξει τον 66χρονο ιερέα που δεν πήρε θέση για το ζήτημα των νέων ταυτοτήτων στο κήρυγμα που έκανε στους πιστούς μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά σήκωσε το χέρι της και έφτασε στο σημείο να τον χαστουκίσει και να «εκτοξεύσει» άθλιους χαρακτηρισμούς εναντίον του αποκαλώντας τον «προδότη» και «πουλημένο».

Το περιστατικό

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr,  η 45χρονη ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού στην οποία λειτουργεί ο ίδιος εδώ και 12 χρόνια.

Σήμερα το πρωί η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών του ζήτησε το λόγο γιατί δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα.

Ο κληρικός της απάντησε με ηρεμία πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία και ίσως θα πρέπει να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τότε ήταν που η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού, τον έβρισε χαρακτηρίζοντας τον «προδότη, πουλημένο και νεοταξίτη» και του τόνισε πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος ιερέας της απάντησε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε και έφτασε μέχρι και στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο που παρατηρούσε σοκαρισμένος την αντιπαράθεση.

Το επεισόδιο έληξε όταν ήρθε ο σύζυγος της γυναίκα ο οποίος κάνει και διακονήματα στον ιερό ναό.

(φωτογραφία αρχείου)

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση