Γ.Μ : Όταν ο Ιούδας πήρε την Νέα ταυτοτητα…
Χαίρεται
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή διαθήκη  ,ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Κεφ.1 
Το τραγικό τέλος του Ιούδα. 
Πραξ. 1,18         οὗτος μὲν οὖν ἐκτήσατο χωρίον ἐκ μισθοῦ τῆς ἀδικίας, καὶ πρηνὴς γενόμενος ἐλάκησε μέσος, καὶ ἐξεχύθη πάντα τὰ σπλάγχνα αὐτοῦ·
 Αυτός μεν, λοιπόν, απέκτησε με τα χρήματα της προδοσίας του κάποιο χωράφι. Και όταν εκρεμάσθη, έπεσε πρηνής κάτω στο χώμα, διερράγη στο μέσον του σώματός του και εχύθηκαν έξω όλα τα σπλάγχνα του.
Ο  σατανάς αφού  εἰσῆλθεν εἰς ἐκεῖνον. τον Ιούδα και τον κατέλαβε , τον οδήγησε στο να προδώσει τον δάσκαλο του .
Μετά τον οδήγησε  στην αυτοκτονία  στην συνέχεια τον ξεκοίλιασε ἐξεχύθη πάντα τὰ σπλάγχνα αὐτοῦ·
Ο σατανάς είναι ανθρωποκτόνος  , δεν χορταίνει ,δεν σταματά  να κάνει κακό στα πλάσματα του Θεού ,έως να μας κάψει ,να μας ξεκοιλιάσει  ,να μας κάνει στάχτη ,τον καθένα ξεχωριστά ,χορεύοντας από την χαρά του γύρω μας.
Το τραγικό  της ανθρώπινης ιστορίας είναι ότι μας ξεγελάει ,μας απομακρύνει από τον Χριστό ενώ ο Κύριος μας καταδιώκει με το ΕΛΕΟΣ του να μας συγχωρήσει τα πάντα .
Εμείς αυτεξούσια  παραδιδόμαστε στον σατανά , για να μας διαλύσει ,να μας οδηγήσει στο παντοτινά σκοτάδι ,στην φωτιά .στην κόλαση .αρνούμενοι τον Χριστό ως ΑΛΗΘΕΙΑ  και μόνο δρόμο σωτηρίας
 
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή διαθήκη  , ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφ.26
Ματθ. 26,41       γρηγορεῖτε καὶ προσεύχεσθε, ἵνα μὴ εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν· τὸ μὲν πνεῦμα πρόθυμον, ἡ δὲ σὰρξ ἀσθενής.
 
Είμαστε  ενεργειακά ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ αιώνια πλάσματα που αποτελούμαστε από ΣΩΜΑ και ΠΝΕΥΜΑ .
Χρειαζόμαστε όμως ενέργεια  και σύνδεση με την πηγή του ΦΩΤΟΣ για να παραμείνουμε  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ζωντανοί
δεν είμαστε ΑΥΤΟΦΩΤΟΙ ,μόνο ο τριαδικός Θεός είναι ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ η πηγή των πάντων ,των όντων .
Είμαστε αιώνιοι δεν  μπορούμε να γυρίσουμε στην ανυπαρξία  , ο Θάνατος για εμάς είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ έννοια και όχι υλική .
 
ΘΑΝΑΤΟΣ = εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν.
 
Αυτό είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για έναν άνθρωπο,  η είσοδο και παραμονή  στον ΠΕΙΡΑΣΜΟ και έως να γίνει αδυναμία διαφυγής .
Να μένω μακριά αυτεξούσια από την Χάρη και την προστασία της Θείας ενέργειας και προστασίας ,μακριά από το ΦΩΣ και την ΑΛΗΘΕΙΑ ,μακριά από την πηγή της ζωής και κάποια στιγμή να μην μπορώ να επιστρέψω .
ΖΩΗ = γρηγορεῖτε καὶ προσεύχεσθε.
 
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ,είναι  οριστική και τελεία αποκοπή από την Χάρη του Θεού , γίνεται σταδιακά και ύπουλα από τον εφευρέτη του ψεύδους με παρά πολλούς τρόπους και εμπειρία χιλιάδων ετών .
Μόνο ο γρηγορῶν ,αυτός που  επισκοπεί ,παρατηρεί ,τις σκέψεις τους λογισμούς του ,τα πνεύματα που τους σπέρνουν  προσευχόμενος και έχει απλανή πνευματικό οδηγό ,για τα δύσκολα .
Μόνο αυτος θα διαφυλάξει το ΠΝΕΥΜΑ του , από το σώμα ,τον εγκέφαλο ,την διάνοια ,που δέχεται τις επιθέσεις
Μέσα από τον σωματικό μηχανισμό προσπαθεί να καταλάβει το ΠΝΕΥΜΑ ,για αυτό η φύλαξη είναι η προσευχή οτιδήποτε επαναφέρει το μυαλό πρός τον Θεό .ανάγνωση  πνευματικών βιβλίων , ακρόαση ομιλιών , μα πάνω από όλα συμμετοχή στα ΜΥΣΤΗΡΙΑ .
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή διαθήκη  , ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφ.26
Ματθ. 26,45   καθεύδετε τὸ λοιπὸν καὶ ἀναπαύεσθε! ἰδοὺ ἤγγικεν ἡ ὥρα 
Πειρασμός ήταν τα εμβόλια  ,πειρασμός θα είναι και η Νέα Ταυτότητα  .
 
Όσους ο πρώτος πειρασμός  μας  βρήκε κοιμισμένους  ,σε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ μακριά από τον Χριστό 
όταν ήλθε ξαφνικά  ο πειρασμός  ,η ώρα να μας  μπολιάσει με την δαιμονική του ουσία  ,μας πίεσε ,μας  εκβίασε με πρόστιμα κ.α  και μας  κατάφερε .
Τώρα που έρχεται νέος μεγαλύτερος πειρασμός  από τον προηγούμενο , όποιον βρεί  να βολοδέρνει μακριά  απο τον Χριστό ,από την εκκλησία ,κοροϊδεύοντας τους παπάδες και αυτούς που μπαινοβγαίνουν στις εκκλησίες
Όποιον βρεί να είναι σε οποιαδήποτε άλλη λατρεία προσκολλημένος ,απλά θα τον δέσει πισθάγκωνα .
Θα πάρει την Νέα Ταυτότητα και θα πεί και ένα τραγούδι και όχι μόνο μετά δεν θα είναι άνετος και τα προβλήματα του λυμένα  .αλλά  μετά αρχίζει το πάρτι .
Μετά θα αρχίσουνε όλα στην ζωή μας  ,γύρω μας να αγριεύουν ,στην φύση ,στο σπίτι ,στα πολιτικά  ,γιατί θα χάσουμε την Χάρη του Θεού και τότε ο σατανάς θα μας δείξει το πραγματικό του ανθρωποκτόνο πρόσωπο .
Όταν ο Ιούδας πήρε την Νέα Ταυτότητα ….
Ο Ιούδας πήγε με το σύστημα ,αρνήθηκε τον Χριστό ,που του μίλαγε για κάτι άλλες  περίεργες  Βασιλείες 
Για να μην χάσει τα εδώ έστω  και λίγα  αργύρια  ,σφραγίσθηκε ,πήρε την Νέα ταυτότητα .και κωλοτούμπες θα έκανε  για τα επίγεια .
Αλλά έλα που  όταν εἰσῆλθεν εἰς ἐκεῖνον ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ    άρχισέ να καταλαβαίνει με ποιόν είχε να κάνει ,δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα νοητά δεσμά του ,την ψυχική Βία που του ασκούσε , όταν και  .
κατέληξε μπρούμυτα  ξεκοιλιασμένος ,πρηνὴς γενόμενος ἐλάκησε μέσος, καὶ ἐξεχύθη πάντα τὰ σπλάγχνα αὐτοῦ·
 
 
Ο Λόγος λέει .γρηγορεῖτε καὶ προσεύχεσθε, ἵνα μὴ εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν· 
Όταν ο  Λόγος του Θεού  λέει  πάλι  εἰσῆλθεν εἰς ἐκεῖνον ὁ σατανᾶς.
Είναι το ίδιο και το αυτό και μόνο με εγρήγορση και προσευχή αποφεύγεται ,διαφορετικά
Ο Λόγος  του Θεού  μας  ενημερώνει   για  τα τελικά αποτελέσματα που έχει όταν εἰσῆλθεν εἰς ἐκεῖνον ὁ σατανᾶς. και έλαβε την Νέα Ταυτότητα  .
Τότε πρηνὴς γενόμενος ἐλάκησε μέσος, καὶ ἐξεχύθη πάντα τὰ σπλάγχνα αὐτοῦ·
 
 
Θρυμματισμένα  τα κόκκαλα μου  στάχτη σε ένα βάζο και την αιώνια  ψυχή μου  να την  βασανίζουν και να την περιπαίζουν οι δαίμονες .
 
 
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ/Μ 

Αφήστε μια απάντηση