Σοκ! Οδηγίες μέσα στη Βρετανία για τον λιθοβολισμό γυναικών!!! – vid

Ένα βίντεο-σοκ με έναν ιμάμη να κάνει διάλεξη σε μουσουλμανικό ακροατήριο για το πώς να λιθοβοληθεί…σωστά μία γυναίκα μέχρι θανάτου έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό όμως είναι άλλο!

Το βίντεο προέρχεται από το Green Lane Masjid του Μπέρμιγχαμ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες πως το συγκεκριμένο ισλαμικό κέντρο πρόσφατα έλαβε…κρατική επιχορήγηση, χωρίς μέχρι τώρα να επιβεβαιώνονται!!!

Στο βίντεο, ακούγεται ο ιμάμης Shaykh Zakaullah Saleem να αναφέρει στο κοινό ότι -σύμφωνα με τον νόμο της Σαρίας- η γυναίκα πρέπει να θαφτεί μέχρι τη μέση στο έδαφος πριν λιθοβοληθεί.

«Σύμφωνα με τη Σαρία (ισλαμικό νόμο), όταν πρόκειται για γυναίκες, πρέπει να υπάρχει μια τρύπα σκαμμένη στη γη, στο έδαφος. και πρέπει να είναι καλυμμένη μέχρι το μισό σώμα».

Φυσικά το βίντεο αυτό προκάλεσε «κύμα» αρνητικών σχολίων στο Twitter, με ορισμένους ωστόσο να παίρνουν το μέρος του ιμάμη και να αμφισβητούν ότι εκείνος ενθάρρυνε τον λιθοβολισμό των γυναικών, όπως προστάζει η σαρία.

Όπως και να’χει και μόνο που ακούγονται αυτά από ιεροκήρυκες οποιασδήποτε θρησκείας στις μέρες μας και ιδίως στην Ευρώπη μόνο σοκ προκαλούν:

freepik photo

el.gr

Αφήστε μια απάντηση