Γ.Μ : Με διαστημόπλοιο Θα φύγετε….
Χαίρεται
Οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο ….
Ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Ιωάννης Οικονόμου, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Οι  δηλώσεις αυτές μεταδόθηκαν το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 και ώρα 08:40 στην εκπομπή «Καλημέρα».
Ειρωνεύεται τον λαό …Οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο ….
 
είπε .
 
Κάποια στιγμή στην ελληνική κοινωνία, εγώ σέβομαι τις ευαισθησίες και τα δικαιώματα του καθενός, αλλά πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να σκεφτόμαστε με ανοιχτό ορίζοντα. 
Οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο ή το αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο για κανέναν.
 Είναι το όχημα για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου και να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην ΕΕ. 
Αυτοί που δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο κόσμος, η ανθρωπότητα, πέρασε Διαφωτισμό. 
Η Ελλάδα βρίσκεται στον 21ο αιώνα. Η πίστη, ο σεβασμός, οι ευαισθησίες είναι εσωτερικά ζητήματα του καθενός που δεν τίθενται όμως την παραμικρή διακινδύνευση με την ανάγκη προσαρμογής στις απαιτήσεις που ακολουθούν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η απάντηση  ενός απλού πολίτη στον είρωνα υπηρέτη …
 
Το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας είναι σαφές: η λέξη συντίθεται από το υπό και το έργον. 
Ο υπουργός, ο συνηρημένος τύπος του υποεργός,
‘Ηταν για τους αρχαίους ο βοηθός, ο υπηρέτης, με ρήμα το υπουργώ, που σημαίνει παρέχω υπηρεσίες.
Δεν με ενδιαφέρει αν εσύ υπουργέ που κλήθηκες να με υπηρετείς ,γιατί αυτό σημαίνει ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ,αν  σέβεσαι τις ευαισθησίες μου ,είμαι ο αφέντης σου ,να σου θυμίσω ότι είσαι υπό το έργο που είναι για το καλό μου και όχι για το δικό σου συμφέρον να πλουτίζεις  ή της κάθε  ΕΕ   .
Ο λαός είναι η εξουσία και όταν  έλθει η ώρα θα το κατανοήσεις ,τότε  δεν  θα σας σώσει καμία διμοιρία ή ελικόπτερο από την ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ θα χρειαστείτε διαστημόπλοιο .
Ως εκ τούτου  παραγνωρίσατε ,ξεχάσατε εσύ και οι  όμοιοι σου ,  ότι είσαστε προσωρινοί .αιρετοί ΥΠΗΡΕΤΕΣ μας ,που πρέπει να σας ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον του λαού σας και όχι η τσέπη σας .
Αλλά από ότι φαίνεστε στα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ  το συμφέρον μας πάει περίπατο .
Γιατί η τσέπη μόνο σας ενδιαφέρει ,όλοι πλούσιοι και βολεμένοι  και οι γλάστρες  σας ,όλοι  φεύγετε από την πολιτική ,αν φύγετε βέβαια ή σας φύγουν ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ κατά πολύ .
Αν εχουν και τι έχουν οι νέες ταυτότητες  μάλλον  δεν το γνωρίζεις στο σκότος της υπερηφάνειας σου ή το αποκρύπτεις απλά ΚΑΚΩΣ ,μιλώντας άκρως ειρωνικά στον αφέντη λαό σου .
Γιατί ΚΑΚΩΣ δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ  με το αντικείμενο  ,απλά εφαρμόζεις εντολές ΤΡΙΤΩΝ και όχι για το συμφέρον του λαού που έπρεπε να υπηρετείς ως υπουργός .
Τα δηλητηριασμένα μυαλά που αναφέρεις , είναι αυτά που  έχουν  κάνει τους γονείς Α και Β  ,που βάζουν drag Queen σε νηπιαγωγεία ,που έχουν κάνει κόμματα παιδόφιλων .
που δίνουν την άδεια σε παιδάκια να κάνουν εγχείριση αλλαγής φύλου  και να γίνουν trans ,χωρίς την άδεια των γονέων και υποφέρουν  μετά όλη τους την ζωή ,αυτοκτονούν .
που έχουν  οίκους ανοχής για κτηνοβάτες   , που  δεν ξέρεις από που να τους πιάσεις γιατί βρωμάνε ,αυτοί είναι οι ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ που μας λες ; να μας λείπει ….
Υπουργέ αν  εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο πάνε να πνιγούν δεν θα πάμε και εμείς μαζί τους …
 
Δεν είναι αυτοί που φωτίσανε τον κόσμο υπουργέ αλλά ΕΜΕΙΣ αι που τον φωτίζουμε συνεχώς
Εμάς επέλεξε ο Θεός  ,ο Χριστός   και  θα μας φυλάξει στα δύσκολα γιατί είμαστε ΛΑΟΣ του .
Αυτοι οι μασόνοι  ,οι  δικοί σας ,τον σκοτίσανε τον κάνανε ΒΑΒΕΛ ,και άντρο ακολασίας .
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση