Τι να μας πει και ο Κρήτης τα είπε όλα ο Άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός!

Τι να μας πει και ο Κρήτης τα είπε όλα ο Άγιος πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός!

Οι προφητείες έχουν ειπωθεί δεν έχουμε ανάγκη ούτε μια πρόρρηση πλέον μόνο ν΄αναρωτηθούμε τι θα έλεγε ο πατρο-Κοσμάς σήμερα για διαλειτουργικές ψηφιακές ταυτότητες. Aυτός που είπε διαβολοκούτι την tv, κολοκύθα του διαβόλου που φέρνει γύρες το δορυφόρο και σχοινί του διαβόλου την οπτική ίνα,καλωδιακή σύνδεση που θα δέσει τον κόσμο! Δεν ξέρω τι θα πει η ΙΣ για τις ταυτότητες αλλά.. αν πιστεύαμε κατ΄ελάχιστον στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό θα είχαμε κάνει τις τηλεοράσεις χέστρες όχι γλάστρες χέστρες…. και στα κέρατά τους θα κρεμάγανε τα όργανά τους οι γύφτοι..αλλά περίσσεψε η υποκρισία.

Οι προφητείες έχουν ειπωθεί δεν έχουμε ανάγκη ούτε μια πρόρρηση πλέον μόνο ν΄αναρωτηθούμε τι θα έλεγε ο πατρο-Κοσμάς σήμερα για τις διαλειτουργικές ψηφιακές ταυτότητες αυτός που το χαζοκούτι το έλεγε κουτί του διαβόλου και για την ψηφιακή τεχνολογία και την οπτική ίνα-φυλακή, δεσμά που θα έδενε τον κόσμο μ’ένα σχοινί και το δορυφόρο κολοκύθα του διαβόλου. Τι να μας πει και ο Κρήτης τα είπε όλα ο πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός.. τον πρόλαβαν άλλοι….

Θεωρούμε ελευθερία την σκλαβιά, πρόοδο τον τεχνολογικό μεσαίωνα που δημιουργεί ηλεκτρονικές αλυσίδες, εκσυγχρονισμό τον ολοκληρωτισμό και την τυποποίηση…

Τι είπε ο Ευγένιος Κρήτης... ”Σπεύδουν κάποιοι στα αστυνομικά μας τμήματα να βγάλουν ταυτότητα επειδή ακούν τις συνωμοσιολογίες κάποιων. (σσ όταν θέλεις να φιμώσεις κάποιον τον χαρακτηρίζεις συνωμοσιολόγο. Ο νεο-μακκαρθισμός. Είναι το νέο τέχνασμα της λογοκρισίας. Πήρε θέση αν και είπε να περιμένουμε να πάρει θέση η Σύνοδος.) Δηλαδή πιστεύουν ότι η Εκκλησία θα αφήσει το λογισμό μας απαράκλητο και δε θα μας πει αυτό που πρέπει να μας πει στην ώρα που πρέπει να το πει και δε θα αντιδράσει εάν πρέπει να αντιδράσει;

( η επίσημη Εκκλησία το ιερατείο όντως άφησε απαράκλητο το πνεύμα δεν αντέδρασε όταν θα έπρεπε να είναι casus belli γι αυτήν το σφράγισμα των Εκκλησιών για Ανάσταση Πάσχα Μεγάλη Εβδομάδα. Η Ανάσταση δεν καταργείται ΠΟΤΕ ως συντέλειας αιώνα. Η Εκκλησία την ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ. Συνήργησε δε στο σφράγισμα του λίθου του μνήματος.. Η αξιοπιστία της έχει τρωθεί κι αυτό είναι επόμενο, γιατί εξανίσταται.. Απαγορεύθηκε σε πιστούς που δεν ήθελαν να καρναβαλίσουν τη θεία λατρεία να εισέλθουν άνευ μάσκας στο ναό, τραμπουκίστηκαν, διώχθηκαν ,λοιδωρήθηκαν και σπιλώθηκαν από τη ίδια την Εκκλησία παπάδες, πιστοί ως και Μητροπολίτες που δεν ενέδωσαν να γίνουν προπαγανδιστές του ναζιστικού τύπου υποχρεωτικού πειραματικού ”εμβολιασμού”, όταν ”λειτουργοί” μετέτρεψαν την αγία Τράπεζα σε ψευδοχειρουργικό τραπέζι και έκαναν επ αυτής τελετουργίες φέροντες υγειονομικές μάσκες αλλοιώνοντας κάθε εκκλησιολογικό τύπο. Απαιτήθηκε γεωμετρική χωροταξική διάταξη, τελετουργική νίψη με καθαριστικό, διαφορετική λαβίδα σε άλλες περιπτώσεις , απαγορεύθηκε δια ροπάλου ο αγιασμός υδάτων με συνέργεια της Εκκλησίας και η λιτανεία εικόνων ιερών λειψάνων. Μερική εικονομαχία σε κάποιες περιπτώσεις απαγορεύθηκε ως και ο ασπασμός εικόνων..)

Υπάρχουν οι πνευματικοί σας ταγοί. Εμπιστευθείτε επιτέλους την Εκκλησία και μην ακούτε τον καθένα που εκμεταλλεύεται την πίστη, την ευσέβεια και την αθωότητα της καρδιά σας». Αν την Εκκλησία δεν την εμπιστεύεται ούτε ο κόσμος της γιατί τους άλλους τους έχει χάσει προ πολλού και εν μέρει και με δική της ευθύνη αυτό είναι ευθύνη πρώτιστη της Εκκλησίας που η ίδια έθεσε υπό αμφισβήτηση εαυτόν την αγιαστική ισχύ μυστηρίων-μέσων ( το αντίδωρο ως σήμερα σε σελοφάν σαν πυρηνικό απόβλητο) ,την πίστη, την εορταστική κανονικότητα..

Ως και οι πιστοί έγιναν σκεπτόμενοι και καχύποπτοι με την εξουσία και αυτό τρομάζει το κατεστημένο που προσλαμβάνει ”αστυνόμους συνείδησης”…Γιατί ο καλός πιστός είναι το φερέφωνο της εκάστοτε κοσμικής εξουσίας…;

Η ιστορία του χριστιανισμού άρχισε ως αμφισβήτηση στις ντιρεκτίβες της εξουσίας εξού και τα μαρτύρια κι οι νεομάρτυρες κάθε εποχής..

εκτός κι αν πιστεύετε πως η ΕΕ είναι ένας θεο-ίδρυτος οργανισμός…

εύκολα μαντρώνεις τον κόσμο το δύσκολο είναι να τους κάνεις να σε ακολουθούν από μόνοι τους..

*δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή η μορφή ηλεκτρονικής ταυτότητας που προωθείται σε Ελλάδα, Κύπρο είναι αυτής της υφής δηλ αν είναι διαλειτουργική ψηφιακή ταυτότητα αν ναι σε ποιο βαθμό και ποιες οι δυνατότητες, επιδόσεις της ωστόσο όπως και να έχει είναι ένα ακόμη στάδιο απαραίτητο που οφείλει να διανυθεί για να φτάσουμε εκεί.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση