ΑΡΘΡΑ 31 Αυγ 2023 - 20:40

Γ.Μ : Θα είναι ξαφνικό ….

Γ.Μ : Θα είναι ξαφνικό ….
Η διαδικασία έκδοσης θα ακολουθήσει την ανάλογη με τα εμβόλια …
Έρχεται και η ώρα που πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην ΑΛΗΘΕΙΑ και το ΨΕΜΑ  ,ενναλακτική δεν υπάρχει .
Αλλά ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ  και ποιο το ψέμα ; 
 
Η διαδικασία έκδοσης θα ακολουθήσει την ανάλογη με τα εμβόλια, καθώς σε συνεργασία με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής ετοιμάζεται σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα λειτουργεί πλατφόρμα στην οποία ο πολίτης θα καταθέτει την αίτηση μέσω gov σε 370 σημεία σε όλη τη χώρα.
Ο πολίτης θα υποβάλλει αίτηση στην πλατφόρμα ακολούθως θα έρχεται ειδοποίηση, θα ορίζεται ραντεβού στο αστυνομικό τμήμα για την έκδοση της νέας αστυνομικής ταυτότητας το κόστος της οποίας ανέρχεται στα 10 ευρώ.
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ  Κεφ.13
Αποκ. 13,18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ενυπόστατη ,είναι πρόσωπο για εμάς τους Ορθοδόξους Χριστιανούς  και λέγεται Χριστός ,ο Υιός και Λόγος του Θεού .
Αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ αρνηθήκαμε και βολοδέρνουμε στο σκοτάδι ,στον πόνο ,στο ψέμα , στην θλίψη και την ταλαιπωρία ,στα χρέη  ,από τους δυτικούς σωτήρες ,οδηγούς μας.
Ότι είπε  ,ότι λέει ο Χριστός, ότι είναι γραμμένο στο Ευαγγέλιο ,είναι η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ  είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ από την ΑΛΗΘΕΙΑ  . 
Είναι ο Λόγος ,ο Νόμος  του Θεού , είναι η ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ   ο ΔΡΟΜΟΣ η ΕΞΟΔΟΣ από το σκοτάδι .
Για αυτό προσπαθούν  κάποιοι  ξεπουλημένοι  Ιούδες  νεοκοραήδες  ,τα παιδιά του Yale ,του Princeton ,της Οξφόρδης .του  Athens College ,να μας κάνουν να τον ξεχάσουμε .
Να μην  τον διαβάζουμε ,να μην τον ακούμε ,να τον ξεχάσουμε και αυτόν  και το ΕΥΑΓΓΕλΙΟ του ,που σημαίνει απώλεια της ΨΥΧΗΣ αν χάσω τον Χριστό .
 
Να  τον αντικαταστήσουμε με αυτόν τον Χριστό των μασόνων ,μεγάλος  δάσκαλος αλλά όχι Θεός ..
Είναι πάνω από όλα ,είναι ΚΥΡΙΟΣ και εμείς αχρείοι δούλοι του ,που παρακαλάμε να μας σώσει από την κατάντια μας ,τις αμαρτίες μας .
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  Κεφ. 8 
Ιω. 8,32     καὶ γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.
Ότι περιέχει το χαρακτηριστικό  εντός του ως αρίθμηση το χξς  ,τον αριθμό  666  .είτε barcode είναι ,είτε  γραμμωτός κώδικάς είναι  είτε  QR CODE  είναι ξεκάθαρα ο ἀριθμὸς τοῦ θηρίου .
Aυτό λέει ο Λόγος του Θεού στην Αγία Γραφή ,στο τελευταίο προφητικό της Βιβλίο και αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ ,γιατί το είπε ο Θεός .
Τώρα τι λέει ο καθένας  και πως το βλέπει , είναι  ανθρώπινό και είναι δικαίωμα του να λέει ότι θέλει
ο Θεός μας έκανε λογικούς ,αυτεξούσιους και λεύθερούς να κρίνουμε και να επιλέγουμε
Για αυτό και θα μας κρίνει ως άνθρωπος πρός άνθρωπο ο Χριστός ,ενώ μας καλούσε συνεχώς αρνηθήκαμε .
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ  Κεφ.13
Αποκ. 13,17        καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
 
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ  μας δίνει και ένα κραυγαλέο  ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ για να το κατανοήσουμε όταν έλθει το χάραγμα  με τον αριθμό 666  .
Μας προειδοποιεί ο ΛΟΓΟΣ του Θεού  ότι το θηρίο θα προσπαθήσει να  φέρει έτσι τα πράγματα  ώστε  να μην μπορεί κάποιος να κάνει συναλλαγές χωρίς το ΧΑΡΑΓΜΑ του .
Μήπως και αυτό δεν το βλέπουμε ,δεν το είδαμε με το εμβόλιο και όλα τα γύρω γύρω καραγκιοζλίκια .
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ  Κεφ.1
Αποκ. 1,1   Ἀποκάλυψις Ἰησοῦ Χριστοῦ, ἣν ἔδωκεν αὐτῷ ὁ Θεός, δεῖξαι τοῖς δούλοις αὐτοῦ ἃ δεῖ γενέσθαι ἐν τάχει, καὶ ἐσήμανεν ἀποστείλας διὰ τοῦ ἀγγέλου αὐτοῦ τῷ δούλῳ αὐτοῦ Ἰωάννῃ,
Εφόσον η Νέα Ταυτότητα περιέχει  τον αριθμό μέσα στην ψηφιακή της ανάγνωση 666 .
Εφόσον γίνει υποχρεωτική   είναι κάποια από τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ  που αναφέρει  η Αποκάλυψη 
Αυτά έρχονται να επαληθεύσουν όσα αναφέρει ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ στην Αποκάλυψη  για να μας βοηθήσει τι να περιμένουμε και να είμαστε μετά αναπολόγητοι ενώ τα ξέραμε ,τα ακούσαμε ,δεν λάβαμε τα μέτρα μας και δεν αντισταθήκαμε ,με ΠΡΟΣΕΥΧΗ με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και κοροϊδεύαμε τον Λόγο του Θεού ,που σημαίνει Βλασφημία του Αγίου Πνεύματος  και απώλεια για αυτό πάλι η Αποκάλυψη λέει .
Αποκ. 13,9         Εἴ τις ἔχει οὖς, ἀκουσάτω.
 
Ματθ. 12,31       Διὰ τοῦτο λέγω ὑμῖν, πᾶσα ἁμαρτία καὶ βλασφημία ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις, ἡ δὲ τοῦ Πνεύματος βλασφημία οὐκ ἀφεθήσεται τοῖς ἀνθρώποις·
 
Όποιος δεν δέχεται ότι λέει ο Λόγος του Θεού ,δεν βλέπει τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ μέσα στα γεγονότα
Είναι σε κατάσταση Βλασφημίας του Αγίου Πνεύματος ,δεν είναι για διάλογο και συζήτηση μαζί του ,τον έχει εγκαταλέιψει ο Θεός ,για αυτό και είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τον φωτίσει η ΑΛΗΘΕΙΑ ,δεν την ακούει ,δεν την θέλει .
Δεν μπορεί να με βοηθήσει άνθρωπος ,εφόσον με εγκαταλείψει κατ επιλογή μου ο Θεός .
 
Για αυτό ο Λόγος του Θεού λέει .βάδιζε, λαός μου, εἴσελθε εἰς τὰ ταμιεῖά σου, ἀπόκλεισον τὴν θύραν σου, ἀποκρύβηθι μικρὸν ὅσον ὅσον, ἕως ἂν παρέλθῃ ἡ ὀργὴ Κυρίου·.
Δεν είναι ώρα για συζητήσεις , επαναστάσεις ,διάλογο ,αλλά καιρός  προσευχής του ΣΙΓΑΝ .
Γιατι απλά όταν τα πράγματα φτάνουν σε αυτό το σημείο και υπάρχει έστω και ένα μικρό λείμμα επεμβαίνει ο Θεός …
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση