Αγαπητοί πατέρες της Ιεράς Συνόδου… (Ζ.Α)

Αγαπητοί πατέρες της Ιεράς Συνόδου… 

Με απογοήτευση και θλίψη ενημερωθήκαμε για την απόφασή σας ως Ιεραρχία της Ελλάδας, περί των νέων ταυτοτήτων. 

Με καμία έκπληξη όμως, ίσα ίσα , το αντίθετο θα μας προκαλούσε ευχάριστη έκπληξη. 

Παντελώς αναμενόμενη λοιπόν η απόφασή σας , από μια μεγάλη μερίδα πιστών Χριστιανών Ορθοδόξων οι οποίοι “κάνουν τον κόπο” να μελετούν Αγίους Πατέρες και  εσείς δυστυχώς δεν έχετε ουδεμία σχέση. 

Όχι μόνο δεν έχετε καμία σχέση αλλά παρακάμπτετε σκανδαλωδώς και αποφάσεις αξίων προκατόχων σας, για το ίδιο ζήτημα, όπως ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Σεραφείμ, δύο φορές, το 1993 και το 1998, όπου εκδόθηκαν επίσημες εγκύκλιοι για να μην λάβει το Ορθόδοξο πλήρωμα τις νέες ταυτότητες.  

Έτσι λοιπόν, την απογοήτευση και τη θλίψη για την απόφασή σας, διαδέχεται η χαρά! 

Χαρά μεγάλη!  

Γιατί; 

Διότι επιβεβαιώνετε στο έπακρο τους Αγίους Πατέρες και Μητέρες που μίλησαν για εσάς και το πού θα καταντήσετε ως  “επίσημη” Ιεραρχία της Εκκλησίας! 

Διότι επιβεβαιώνετε στο έπακρο όλες τις προφητείες και προρήσεις περί σύμπραξης και σύμπλευσής σας με τον “Καίσαρα” και τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία. 

Διότι καταλάβαμε επιτέλους στην πράξη, τι θα πει “λυκοποιμένας ενδεδυμένος  δορά προβάτου” κάτι που μας φαινόταν “τραβηγμένο”  από κάποιον που φέρει την τιμημένη Ιερωσύνη και το ευλογημένο ράσο. 

Διότι μας κάνετε πλέον ξεκάθαρο ότι υπάρχει και η “ευλογημένη ανυπακοή” όπως έχει υποδειχθεί και εφαρμοστεί από μεγάλους Αγίους Πατέρες, όταν η υπακοή δεν είναι πλέον αρετή αλλά προδοσία της Αλήθειας. 

Πόσοι και πόσοι Άγιοι δεν διώχθηκαν ως αιρετικοί, ζηλωτές, αντιδραστικοί από το “επίσημο” Ιερατείο και χρειάστηκε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ονομαστούν Ομολογητές και ως αυτοί που κράτησαν έως μαρτυρίου την Αλήθεια του Χριστού; 

Αλλά και πόσοι ήταν οι πιστοί, που νόμιζαν ότι έκαναν “ευλογημένη” υπακοή στα εν λόγω Ιερατεία και ακολουθούσαν το ράσο χωρίς να διακρίνουν; 

Σας ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς  και προς Δόξαν Θεού που μας ανοίξατε κι άλλο τα μάτια, που διαλύσατε οποιαδήποτε αμφιβολία και επιβεβαιώσατε στο ακέραιο όλους τους Αγίους, τις Αγίες, γέροντες, γερόντισσες και δια Χριστόν σαλούς που μίλησαν για εσάς πριν συμβούν όλα αυτά και μας προειδοποίησαν. 

Εννοείτε ότι ανθρωπίνως προσευχόμαστε για εσάς, να σας φωτίσει ο Κύριος αλλά πλέον δεν υπακούμε σε εσάς και δεν σας ακολουθούμε. 

Δόξα τω Θεώ υπάρχουν οι Άγιοι Πατέρες που έχουν ενημερώσει για όλα! 

Ζ.Α

Αφήστε μια απάντηση