ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ;;;

Εξ όσων γνωρίζουμε ως τώρα από τους προφήτες, η ηλεκτρονική ταυτότητα δεν είναι ακριβώς το “σφράγισμα” αλλά η εισαγωγή του σφραγίσματος και το τελικό χάραγμα του Αντιχρίστου θα είναι το τσιπάκι που θα εμφυτεύσουν αντί της ταυτότητας στο χέρι και χωρίς το οποίο δε θα μπορεί κανείς να αγοράσει, να πουλήσει ή να κάνει την οποιαδήποτε συναλλαγή.

Αυτή η άποψη έχει κάνει κάποιους να θεωρούν, ότι η ταυτότητα δεν είναι σφράγισμα, επομένως θα μπορούσαν να την πάρουν τώρα, για να κάνουν τη δουλειά τους και να μη βρεθούν εκτός κοινωνίας και αργότερα να “μετανοήσουν” και να μη λάβουν το τελικό χάραγμα, οπότε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: και δε θα πολυταλαιπωρηθούν και δε θα χάσουν την ψυχή τους.

Οπωσδήποτε η θέση αυτή είναι πέρα για πέρα εσφαλμένη, αφού όποιος εν γνώσει του αρνείται το Χριστό, δεν μπορεί να Τον “κοροϊδέψει” στη συνέχεια υποκρινόμενος το μετανοημένο. Όμως υπάρχουν και νέα στοιχεία, τα οποία ίσως συνηγορούν υπέρ της άποψης, ότι δεν υπάρχει μετάνοια μετά την παραλαβή της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας.

Γιατί το λέω αυτό;
Θα εκθέσω εν συντομία τις πληροφορίες που μου έχουν έρθει αφήνοντας τον καθένα να προβληματιστεί και να εξάγει τα δικά του συμπεράσματα:

Προ μηνός είχα δει ανάρτηση “ψαγμένου” φίλου στο φβ, ο οποίος ισχυριζόταν, ότι κατά τη λήψη των βιομετρικών δεδομένων και συγκεκριμένα της ίριδας του οφθαλμού για την έκδοση της νέας ταυτότητας θα δίνεται το χάραγμα στο μέτωπο του ανθρώπου μέσω μιας ακτίνας λέιζερ. Για να είμαι ειλικρινής, η άποψη μου φάνηκε μάλλον συνωμοσιολογική, παρόλα αυτά την κράτησα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ως ένα πιθανό ενδεχόμενο.

Χθες έλαβα μια παρόμοια πληροφορία από αναγνώστη, την οποία και παραθέτω αυτούσια:
“Άκου μαρτυρία από τον πνευματικό μου (πατήρ ποιμένας, είχε ο ίδιος πνευματικόν τον Άγιο Πορφύριο). Μόλις ήρθα από το μοναστήρι, στην Π……α: Το έμαθε από δικό του άνθρωπο στην αστυνομία. Το τσιπάκι δεν είναι στην ταυτότητα, αυτό είναι το κόλπο. Θα σου βγάζει φωτό η αστυνομία, για όσους δεχθούν την ταυτότητα, και με “καλλιτεχνικό” τρόπο θα σου εμφυτεύεται στο μέτωπο ένα νανο-τσιπάκι. Το “ωραίο” είναι, ότι αυτό για να “κολλήσει” στο μέτωπο θα πρέπει να έχεις κάνει το εμβόλιο… Δε θα πιάνει στους ανεμβολίαστους. Να γιατί το εμβόλιο αποτελεί βήμα του χαράγματος… Ουσιαστικά, χάραγμα…”

Αν και έχω κάποιες ενστάσεις στο παραπάνω, αφού είναι επιβεβαιωμένο, ότι η νέα ταυτότητα θα περιλαμβάνει τσιπ, το υπόλοιπο σκεπτικό έχει μια λογική.
Στη συνέχεια ανήρτησα την εν λόγω πληροφορία στο φβ, ώστε να ακούσω τις γνώμες των φίλων και μου έστειλαν το παρακάτω βίντεο του π. Σάββα Αχιλλέως, ο οποίος, ως γνωστόν έχει “πέσει μέσα” σε πολλές προβλέψεις, που δεν τις είχαμε ακούσει από άλλη πηγή:

Στα πρώτα λεπτά του βίντεο ο π. Σάββας λέει επί λέξει τα εξής:

“Ετοιμάζονται να δώσουν νέες ταυτότητες και νέα διαβατήρια με ειδική φωτογραφία, που θα σου βγάλει ο ίδιος (ο αστυνομικός) με το μηχάνημα με μιαν ακτίνα. Την ίδια στιγμή σε έχει σφραγίσει.
Σε έβαλε μέσα στα κατάστιχα, χωρίς να γνωρίζεις τίποτα εσύ, διότι ο Θεός σου είπε “πρόσεξε, να μην πλανηθείς”. Εσύ πηγαίνεις όπως πάει το αρνί, το οποίο σκύβει το κεφαλάκι του και προχωρεί.”

Μετά και από αυτήν την πληροφορία και κατόπιν συζήτησης με άλλον αναγνώστη μου έστειλε την παρακάτω προφητεία που επίσης συμφωνεί, ότι το χάραγμα θα γίνει μέσω της φωτογραφίας:
Αρχιεπίσκοπος Συρακουσών και Τριάδος κυρός Αβέρκιος. 1906-1976. Όταν θα βγει ένα υποχρεωτικό ηλεκτρονικό έγγραφο χωρίς δυνατότητα να το απορρίψετε, αυτή είναι η σφραγίδα του Αντιχρίστου.
“Θα εξαπατηθούν και οι εκλεκτοί στην συμμετοχή στην οικοδόμηση του βασιλείου του Αντίχριστου.
Η σφραγίδα θα είναι το σημάδι. Όταν σας πουν οτι πρέπει να λάβει ο κάθε άνθρωπος έναν μοναδικό ηλεκτρονικό αριθμό που θα είναι αναντικατάστατος, αυτή είναι η σφραγίδα του αντιχρίστου.

Η σφραγίδα θα εφαρμόζεται κατά τη φωτογράφηση με αόρατη ακτίνα λέιζερ. Η σφραγίδα θα είναι ο πρόδρομος του Αντίχριστου.

Θα είναι ο δόλος του Αντίχριστου και των προκατόχων του, συναίνεση ατόμου για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Θα την δεχθούν οι αναζητητές του επίγειου κόσμου, αυτοί θα δεχθούν τον αντίχριστο σαν πολιτικό ηγέτη.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουν εντολή να μην συμμετέχουν στις άκαρπες πράξεις του σκότους, αλλά και να τις καταγγέλλουν.”
…………………………………………………………………………………………
Προσωπικά έχω τη συνήθεια, όταν η ίδια περίπου πληροφορία έρχεται από πολλές διαφορετικές πηγές, να τη λαμβάνω σοβαρά υπόψιν. Όχι ότι είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραλαβή της ταυτότητας αλλά γνωρίζω κάποιους που είχαν, όπως προανέφερα.

Βέβαια μερικοί φίλοι με τους οποίους μοιράστηκα τις παραπάνω πληροφορίες είχαν τις ενστάσεις τους λέγοντας, ότι το χάραγμα θα πρέπει να το πάρουμε με την θέλησή μας. Αν το βάλουν εν αγνοία του ανθρώπου δεν θα μετράει αφού δεν το έκανε με τη δική του συγκατάβαση.

Εδώ διαφωνώ κάθετα και κατηγορηματικά: Πρώτα γιατί και την ταυτότητα με τη θέλησή τους θα την πάρουν αλλά και επειδή ο διάβολος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ και ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΣΕΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ. Τι περιμένουμε δηλαδή; Να ΄ρθει και να μας πει: “Hello, παίδες, είμαι ο Αντίχριστος και αυτό είναι το χάραγμα”;

Εννοείται, ότι θα προσπαθήσει και πάλι να εξαπατήσει τους πάντες, όπως ακριβώς έκανε και με τα εμβόλια. Μας προειδοποίησε κανείς από τα τσιράκια του για το πόσο επικίνδυνα ήταν, πόσες παρενέργειες είχαν, πόσους θανάτους θα προκαλούσαν; Μόνο κάτι ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι τα λέγαμε, όπως ακριβώς και τώρα.

Και βέβαια, όπως ακριβώς στο εμβόλιο υπέγραφαν για να το κάνουν (υποτίθεται με ελεύθερη βούληση, άνευ πιέσεως), έτσι και με την ταυτότητα:
Και θα υπογράφουν λευκή επιταγή στους αντίχριστους και θα πληρώνουν τα δέκα ευρώ, ώστε να θεωρείται ότι δεν τους την επιβάλλουν αλλά τη ζητάνε μόνοι τους.

Οπότε, παίδες, προσέχουμε, για να έχουμε! Ουδεμία εμπιστοσύνη στη ζαβοκυβέρνηση του Predator και στους δημοσιοκαφρίσκους της δεκάρας.

Μένουμε Ορθόδοξοι…

Μένουμε με το Χριστό…

Δεν προσκυνάμε κανέναν Αντίχριστο είτε κανονικό είτε πρόδρομό του είτε μαϊμού…

Φιλάκια πολλά… Μπάι…

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. Χθες συνομίλησα για το θέμα με τον αρθρογράφο Αθάμανα και ανταλλάξαμε τις πληροφορίες μας. Σήμερα χωρίς να έχουμε συνεννοηθεί, γράψαμε και οι δύο σχετικό άρθρο. Το διευκρινίζω για να μη θεωρηθεί, ότι ο ένας αντέγραψε τον άλλον.

Αφήστε μια απάντηση