Γ.Μ : Μέσα στην ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ …
Χαίρεται
ΨΑΛΜΟΣ 2ος  τότε λαλήσει πρὸς αὐτοὺς ἐν ὀργῇ αὐτοῦ καὶ ἐν τῷ θυμῷ αὐτοῦ ταράξει αὐτούς.
Οι πληγές που κτυπάνε την Χώρα μας ,φωτιές ,πλημμύρες ,είναι  η απόσυρση της Θείας προστασίας και Χάρης .Μας εγκαταλείπει ο Θεός στα χέρια των δαιμόνων ,που αρχίζουν τις καταστροφές ,όπου αποσύρεται  ο Θεός .
Έρχεται η ώρα που  για να μην χαθούμε  ,ο Θεός μας δείχνει  με ΣΗΜΕΙΑ ότι είμαστε στον δρόμο πρός την απώλεια της ψυχής μας ,στα χέρια των δαιμόνων .
ΟΙ φωτιές ,οι πλημμύρες  και ότι άλλο έρχεται  και μάλλον θα είναι  χειρότερο και δυσκολότερο   και πιο πιεστικό  δεν είναι τυχαία γεγονότα .
Είναι καταστροφές που επιτρέπει ο Θεός ,για να προκαλέσει  την ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ του ανθρώπου ,την επιστροφή του ,την απελευθέρωση του από τα ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ .
Οι  καταστροφικές πληγές που ξεκίνησαν  με τις φωτιές  και συνεχίζονται με τις πλημμύρες  είναι η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, η κλήση του Θεού για ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Είναι αδύνατό να αντιμετωπιστεί  με ανθρώπινες  δυνάμεις , αυτό που λέγεται ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .
Όσο  ο άνθρωπος δεν μετανοεί  ,τόσο τα γεγονότα θα εντείνονται καλώντας τον Λαό του Θεού σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Βρισκόμαστε μεσα στην Οργή του Θεού ,απέσυρε την χάρη του ,την Θεία του προστασία από ολόκληρες περιοχές της χώρας και δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει και πως θα εκδηλωθεί  στην συνέχεια .
Ο καθένας ας αναλάβει τις πνευματικές  του  ευθύνες και ας μην περιμένει την σωτηρία του από το 112  και από την πολιτική προστασία .
Η Μόνη προστασία που μπορεί να σώσει τον άνθρωπο από την οργή του Θεού ,είναι η ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Επιστροφή στην προσευχή  ,στην εκκλησία του Χριστού .
 
 
 
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση