Το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ θα γίνει με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ – Δεν θα είναι το γνωστό μικροτσίπ…

Εδώ και αρκετά χρόνια, πολύς κόσμος πιστεύει, οτι το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης θα γίνει με το γνωστό πλέον, εμφυτεύσιμο μικροτσίπ κάτω από το δέρμα, στο χέρι ή στο μέτωπο.

Η τεχνολογία αυτή έχει ήδη δοκιμαστεί στα ζώα, κατοικίδια και μη, ως ένα μέσο αναγνώρισής τους και ταυτοποίησής τους σε σχέση με τον κάτοχό τους. Έχει επίσης εφαρμοστεί και σε ανθρώπους, εργαζόμενους σε μεμονωμένες επιχειρήσεις, αλλά και αλλού, οι οποίοι έχουν εμφυτέψει εθελοντικά το τσιπάκι κάτω από το δέρμα τους.

Είναι όμως τελικά αυτή η τεχνολογία, που θα εφαρμοστεί μελλοντικά, ως το Χάραγμα της Αποκάλυψης; ή μήπως υπάρχουν λόγοι, που απορρίπτουν μια τέτοια καθολική εφαρμογή σε όλο τον κόσμο;
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 5 ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΤΟ MICROCHIP ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ.

Είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε αυτό, για να μην πλανηθούμε, αναμένοντας το τσιπάκι ως το σφράγισμα, το οποίο τσιπάκι ενδεχομένως δεν θα έρθει ποτέ.

Μήπως υπάρχει νεώτερη και ακόμη πιο σύγχρονη τεχνολογία, που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και ανώδυνα, ώστε να γίνει αποδεκτή από όλους;

Στο βίντεο περιλαμβάνονται μαρτυρίες για το οτι το σφράγισμα θα γίνει με ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ (που σημαίνει οτι ΔΕΝ θα είναι το γνωστό εμφυτεύσιμο μικροτσίπ κάτω από το δέρμα) από:
α) το χειρόγραφο ιδιόχειρο σημείωμα “Σημεία των Καιρών” του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη
β) ηχητικό απόσπασμα από τον μακαριστό Γέροντα Αμβρόσιο Λάζαρη,
γ) απόσπασμα βίντεο από τον μακαριστό Γέροντα Σάββα Αχιλλέως

ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΕΩΣ.
ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ !!!

Αφήστε μια απάντηση