Γ.Μ : Πλησιάζει το χαστούκι και στην Αττική γή ;
Χαίρετε
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή διαθήκη ,ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ Α’  Κεφ.2 
Α Ιω. 2,18   Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.
 
———————————————————————————————————————
 
ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.
Πρίν την έλευσή του  αντιχρίστου  ,εμφανίστηκαν ,εμφανίζονται και θα εμφανιστούν πολλοί μικρότερης εμβέλειας αντίχριστοι  .
Υποδεικνύοντας  κατά τόπους  και ειδικά   ότι τελειώνει ο χρόνος της ευκαιρίας  και επιτρέπεται σε εκείνον τον τόπο ,και τον χρόνο ,η εμφάνιση ενός μικρού τοπικού αντιχρίστου πνεύματος ,σε αυτούς που κατέχουν την εξουσία .
Αυτό το πρόσωπο  θα φέρνει την καταστροφή όπου περνάει ,αυτό που λένε γκαντέμης ,απλά θα είναι το αντίχριστο πνεύμα συνοδός του που θα προκαλεί καταστροφή όπου πάει .
Αυτοί έχουν το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ δηλαδή  είναι  ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος 
θα θλίβουν ,θα ταλαιπωρούν ,θα πλανούν, θα σαγηνεύουν  και θα κοροϊδεύουν   τους αποστάτες ,αυτούς που θα βρίσκουν πνευματικά χαμένους και νεκρούς .
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα  καλύψει όλους αυτούς και θα υπερισχύσει ως εξουσία σε όλες τις θρησκείες και σε κάθε σέβασμα ,έως τότε  θα κυβερνούν κατά τόπους μικρούληδες αντίχριστοι .
καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν·
Ο συγκεκριμένος ως ΜΑΣΟΝΟΣ όπως και κάθε ΜΑΣΟΝΟΣ και ειδικά όταν είναι ψηλά στην ιεραρχία  κοντά ή στον 33ο Βαθμο ,που αρνείται σε όλον του τον όρκο τον Θεό και γίνετε ΘΕΟΜΑΧΟΣ
Είναι δεδομένα  πολέμιος και αρνητής του Χριστού ,είναι ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς ἔστιν ὁ Χριστός  και ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν.
Αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε αυτόν ,αλλά και σε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού και του κλήρου ,που στην καρδιά του δεν αποδέχεται τον Χριστό ,παρά μόνο στα λόγια .
——————————————————————————————————————————
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Παλαιά Διαθήκη ,το Βιβλίο των Ψαλμών .
ΨΑΛΜΟΣ 126ος Ἐάν μή Κύριος οἰκοδομήση οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες’ ἐάν μή Κύριος φυλάξη πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων.
 
———————————————————————————————————————–
 
Το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ  που κατέχει και κατευθύνει την εξουσία αυτού του τόπου ,είναι πλέον και το ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ μιάς  μεγάλης μερίδας του λαού που καλοτρώει τα βρώμικά λεφτά της Ε.Ε
Νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και την οικογένεια του ,για κανέναν άλλο, για να σωθεί θα τα χάσει όλα…
Για αυτό Ο Θεός παραχωρεί και μας αφήνει να καταλάβουμε μέσα από πόνο και οδύνη που βρισκόμαστε ,μέσα στην καταστροφική μανία του σατανά δικαιωματικά ,έξω από την προστασία του Χριστού .
Ότι γίναμε ψυχροί ,αδιάφοροι ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ 
Λαός  που πιστεύει σε μικρούς αντίχριστους  ,πιστεύει και ελπίζει   στα κονδύλια της Ε.Ε ,στα βρώμικά λεφτά της Ε.Ε 
Πιστεύει τους ψεύτες …τις ψεύτικές υποσχέσεις των μικρών αντίχριστων είναι ένας αντίχριστος λαός που χρειάζεται  ΣΦΑΛΙΑΡΑ  .
 
Όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβούν ,δεν είναι τίποτα άλλο από την ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ για ΜΕΤΑΝΟΙΑ σε  άρχοντες και λαό .
Αντί αυτού έχουμε έναν λαό να πιστεύει στην βοήθεια που θα του προσφέρουν αυτοί που τον οδήγησαν σε αυτήν την καταστροφή .
Αυτοί που ξεπουλήθηκαν ,ξεβρακώθηκαν στην δύση  ,αυτοί που ξεπούλησαν  την ΕΛΛΑΔΑ  και το ΠΝΕΥΜΑ της  και την καταχρέωσαν .
Αυτοί που πήραν έναν πάμπλουτο τόπο και τον ερήμωσαν .
Μα πάνω από όλα έβγαλαν τον Χριστό  από παντού  γιατί αυτό είναι η αιτία του κακού και εμείς το δεχτήκαμε .
Τα αποτελέσματα τοπικά  …
  • Πυροσβεστική: Συνολικά 2.529 διασώσεις και απομακρύνσεις ατόμων στις πλημμύρες -6.882 κλήσεις στο Κέντρο Επιχειρήσεων
  • Απέραντη λίμνη ο θεσσαλικός κάμπος: Εικόνες-σοκ από το εξαφανισμένο κάτω από το νερό χωριό Πηνειάδα
  • Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονίζει κτηνοτρόφος που βλέπει τα πνιγμένα πρόβατά του -Είναι το τέλος 
  • Πήλιο, η επόμενη ημέρα -Με καρότσια και φτυάρια βγάζουν τις λάσπες από τα σπίτια.
  • Κακοκαιρία Daniel: Στους 11 οι νεκροί -Ανασύρθηκε σορός ηλικιωμένης στην περιοχή Μαραθέα Καρδίτσας
  • Μηλίνα Πηλίου: Εικόνες Αποκάλυψης από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία 
———————————————————————————————————————-
 
Απόσπασμα από την Αγία Γραφή ,την Καινή Διαθήκη ,το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφ !6 
Ματθ. 16,3        καὶ πρωΐ· σήμερον χειμών· πυῤῥάζει γὰρ στυγνάζων ὁ οὐρανός. ὑποκριταί, τὸ μὲν πρόσωπον τοῦ οὐρανοῦ γινώσκετε διακρίνειν, τὰ δὲ σημεῖα τῶν καιρῶν οὐ δύνασθε γνῶναι;
 
—————————————————————————————————————
 
Και όμως είναι το ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ που καταδιώκει τον ΛΑΟ του ,να τον ξυπνήσει ,να τον επαναφέρει
Να μας πάρει από την πλάνη ,την σαγήνη ,την απάτη και τις ψεύτικές υποσχέσεις των μικρών αντίχριστων της λέσχης Βielderberg .
Όταν πιστεύουμε και ελπίζουμε στην βοήθεια των μικρών αντίχριστων ,αντί να στραφούμε στον  Χριστό για βοήθεια .
Τότε  τα χαστούκια για να ξυπνήσουμε θα συνεχίζονται και σύντομα , με βάση τους πνευματικούς νόμους  από ότι φαίνεται  , πλησιάζει και το ηχηρό  χαστούκι στην αττική γή …
Αποκ. 3,19         ἐγὼ ὅσους ἐὰν φιλῶ, ἐλέγχω καὶ παιδεύω· ζήλευε οὖν καὶ μετανόησον.
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση