Γ.Μ : Γιατί η πατρίδα μας βυθίζεται στην καταστροφή ;
Χαίρεται
Ο μακαριστός πατέρας Αθανάσιος Μυτιληναίος , αφού πρώτα στο συγκεκριμένο  κήρυγμα κάνει μία εκτενή και λεπτομερή αναφορά στον μασονισμό  και τι ακριβώς είναι ,στην συνέχεια  λέει :
Αν κάποτε δούμε την πατρίδα μας να βυθίζεται στην καταστροφή ,όπως τότε η Ιερουσαλήμ ,να το ξέρετε εκτός από τις καθημερινές  μας προσωπικές μας αμαρτίες ,εκείνες που αναφέραμε στο έβδομο κεφάλαιο και λίγο στο όγδοο κεφάλαιο ,είναι και τα ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ 

τα οποία εισάγει ο ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΣ ,αλλά και άλλοι υπάρχουν ακόμη που δεν είναι ΜΑΣΟΝΟΙ νοσταλγοί της ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ οι οποίοι μετέρχονται και τελετές ,μάλιστα  κάπου εκεί στον Κιθαιρώνα ,ένα κέντρο ειδωλολατρικό… 

Τα αιτία των καταστροφών κάθε είδους  που έγιναν ,γίνονται και θα γίνουν  δεν είναι η τύχη ,είναι αποτέλεσμα των πνευματικών νόμων .

Είναι αποτέλεσμα του  μετρητή  αποστασίας ,της λατρείας κάθε ειδώλου  ,κάθε βδελύγματος ,  όταν χτυπάει κόκκινο  έρχεται η Οργή του Θεού ,πάνω μας .
Η Μασονία   είναι μία μορφή ειδωλολατρίας ,που προκύπτει από την μωροφιλοδοξία μας  ,εξαπλώθηκε και εξαπλώνεται  ακόμα και στα λαικά στρώματα .
Είναι   ξεκάθαρή και οργανωμένη ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ  ,αποτέλεσμα  της  υπερηφάνειας μας ,που μας στρέφει μακριά από την Ορθοδοξία ,την ορθή λατρεία του μόνου αληθινού και τριαδικού Θεού .
Όνειρο πολλών είναι να γίνουν μασόνοι ,ειδωλολάτρες ,για το χρήμα , αυτό όμως σημαίνει την καταστροφή τους και του περίγυρού τους ,ακόμα και όλης της πατρίδας.
Μην ψάχνουμε τα αιτία των καταστροφών σε καμμία κλιματική αλλαγή ,σε κανένα εξωτερικό φαινόμενο ,αλλά σε αυτά που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες  των σπιτιών μας και κάποιων κτιρίων .
τι κάνω ;
Δεν φτάνει να τα ξέρω όλα αυτά ,πρέπει να δράσω για να σωθώ και να σώσω όποιον μπορώ ,από την ερήμωση στην ψυχή που προκαλούν όλα αυτά .
Ο σκοπός είναι να  επιστρέψω στον Χριστό ,στην εκκλησία του , στην Ορθοδοξία ,στον σωστό δρόμο .
Να συμμετέχω στα Μυστήρια ,στην  εξομολόγηση ,στην θεία λειτουργία  , να προσεύχομαι  σε κάθε περίσταση .
Να επικαλούμαι τη Θεοτόκο ,τους αγιούς μας ,να γνωρίζω το ΔΟΓΜΑ ,αυτό που δεν εξηγείται με ανθρώπινα νοήματα και περιγραφές .
Ο σκοπός δεν είναι να γνωρίζω το κακό και το πονηρό ,τι είναι ΜAΣΟΝΙΑ ,τι είναι ειδωλολατρία ,τι είναι ΝΕΑ  ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,τι είναι αντίχριστος κ.α τέτοια
Ο σκοπός είναι να μάθω για τον Χριστό ,τι λέει και κάνει  η Ορθοδοξία γιατί αυτός είναι το ζητούμενο ,μέσα σε αυτήν είναι το ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ,η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ο ΘΕΟΣ 
Εκεί μέσα είναι η σωτηρία ,η θεραπείας της ψυχής ,η ΕΙΡΗΝΗ  της ψυχής ,της καρδιάς ,του όλου ανθρώπου
Η  ΕΙΡΗΝΗ μέσα  μου ,γύρω μου  ,έρχεται μόνο δια του  Χριστού  εν Αγίω Πνεύματί ,μέσα από την Ορθόδοξη θεραπευτική μέθοδο .
 
Πίσω πλανηθήκαμε….
 
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση