Γ.Μ : Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος….
πλησίον του οικισμού της Ευφράτης.
Χαίρεται
Απόσπασμα σπο την Αγία Γραφή ,  την Καινή Διαθήκη ,  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ   Κεφ. 9
 
Αποκ. 9,14         λέγοντος τῷ ἕκτῳ ἀγγέλῳ· ὁ ἔχων τὴν σάλπιγγα, λῦσον τοὺς τέσσαρας ἀγγέλους τοὺς δεδεμένους ἐπὶ τῷ ποταμῷ τῷ μεγάλῳ Εὐφράτῃ.
 
Έλληνας καθηγητής που ζει στην Ιερουσαλήμ:
 
Ο κ. Χαρίτος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι μαζί τις πρώτες σειρήνες ακούστηκαν και οι εκρήξεις από τα νοτιοδυτικά της πόλης. «Για πρώτη φορά ακούστηκαν οι σειρήνες στις 8:15 (τοπική ώρα) και έκτοτε έχουν ακολουθήσει άλλες 6 έως 7 φορές.
 Έχουν συνοδευτεί με εκρήξεις που ακούγονται από τα βορειοδυτικά και από τα νοτιοδυτικά της πόλης, όπως και από τα βορειοανατολικά, πλησίον του οικισμού της Ευφράτης», ήταν αρχικά τα λόγια του.
Ο χρόνος και τα γεγονότα μόνο θα δείξουν αν βρισκόμαστε μέσα στην προφητεία της Αποκάλυψης ,του Κεφαλαίου εννιά  ,αλλα και στην προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
Ο πολύ μεγάλος πόλεμος θα αρχίσει από ένα μικρό κράτος.
 
Προφητεία  που προαναγγέλλει τον φοβερό πόλεμο ,μία από τις τρείς πληγές που ως αποτέλεσμα θα έχει , όπως λέει το βιβλίο της Αποκάλυψης ἀπεκτάνθησαν τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων.
 
Το Ισραήλ και η Αμερική πλέον που  αποτελούν   συμμαχία  μαζί με την Ε.Ε  .δεν είναι  πλέον οι υπερδυνάμεις που παίζουν χωρίς αντίπαλο ,αλλα υπάρχει πλέον αντίπαλο δέος .
Οι ξυπόλυτοι που απλά πέταγαν πέτρες και μολότοφ  , εξοπλίστηκαν ,εκπαιδευθήκαν και αποτελούν πλέον πραγματικό κίνδυνο ,έχουν και συμμάχους ,που την κατάλληλη ώρα θα εμπλακούν .
Αυτός ο πόλεμος  δεν είναι πλέον για τους Ισραηλινούς και τους συμμάχους τους  κάτι απλό  ,αλλά θα είναι  δύσκολος και αιματηρος και για τις δυο πλευρές  .
Ισώς είναι και το φυτίλι που θα πυροδοτήσει τη γενική σύρραξη ,εκει που θα εμφανιστούν οι πραγματικοί αντίπαλοι και θα αλληλοεξοντωθούν .
Αυτός ο πόλεμος πιθανόν να εξαπλωθεί σε όλον τον κόσμο ,γιατί δεν είναι πόλεμος του Ισραήλ με την Παλαιστίνη Είναι  πόλεμος του  επί δεκαετίες  δυτικού  κατεστημένου ,του δυνατού ,που τώρα αμφισβητείται από μία άλλη συμμαχία Ρωσίας ,Ιράν Κίνας ,κ.α που υποβοηθούν διακριτικά την Χαμάς .
—————————————————————————————————————————–
Απόσπασμα σπο την Αγία Γραφή ,  την Καινή Διαθήκη ,  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ   Κεφ. 9
Αποκ. 9,18         ἀπὸ τῶν τριῶν πληγῶν τούτων ἀπεκτάνθησαν τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων, ἐκ τοῦ πυρὸς καὶ τοῦ καπνοῦ καὶ τοῦ θείου τοῦ ἐκπορευομένου ἐκ τῶν στομάτων αὐτῶν.
 
Ο σκοπός όλων  αυτών των γεγονότων ειναι η  ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,η  στροφή της καρδιάς ,του πνεύματός του ανθρώπου πρός τον Θεό .
Θεός που ειναι έτοιμος να συγχωρέσει κάθε αμαρτία μικρή και μεγάλη στο πλάσμα του ,να θεραπεύσει το πλάσμα του ,να το οδηγήσει στην Βασιλεία του αν αποδεχθεί την ευθύνη ,την αδυναμία του ,αλλά και να κατανοήσει τις δυνάμεις που του έδωσε ο Θεός .
Όλα αυτά αν αναγνωρίσω  στην καρδια μου  τον  Χριστό ως ΚΥΡΙΟ, ως ΘΕΟ και άνθρωπο, γίνονται  σταδιακά με την βοήθεια και επίδραση του Αγίου Πνεύματος ,χωρίς ο ἄνθρωπος να το καταλάβει καν .
——————————————————————————————————————————
Απόσπασμα σπο την Αγία Γραφή ,  την Καινή Διαθήκη ,ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ  Κεφ. 14
Ιω. 14,16           καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένῃ μεθ᾿ ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα,
 
Τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας
Πες ότι ξεκίνησαν τα φοβερά γεγονότα που θα οδηγήσουν στον Μεγάλο Πόλεμο ,πες ότι το ξέρω ,το διάβασα , το περιμένω ,που θα με ωφελήσει όλο αυτο ; αν δεν αγωνιώ για ένα πράγμα .
Γιατί ένα πράγμα πρέπει να με φοβίζει  και όχι ο πόλεμος  ,αν ξέρω για τον Χριστό ,αν ξέρω τον Χριστό και αυτος εμένα .
Αν ξέρω για τον Χριστο και αν αυτός ξέρει εμένα ,τότε θα μου δώσει ,θα μου αποστείλει το αναγκαίο
το πολυπόθητο ,το μόνο που χρειάζομαι στα δύσκολα που ήλθαν και στα δυσκολότερα που ἔρχονται  ,θα μου στείλει το Αγιον Πνευμα
Τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας αυτό είναι το μοναδικό που θα με βοηθήσει ,θα με οδηγήσει ,θα με στηρίξει στα δύσκολα .
Απόσπασμα σπο την Αγία Γραφή ,  την Καινή Διαθήκη ,ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Κεφ. 25
Ματθ. 25,12       ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ οἶδα ὑμᾶς.
             Εκείνος όμως αποκριθείς είπε· “αληθινά σας λέγω δεν σας γνωρίζω”.
Ο σκοπός της προφητείας είναι η έγκαιρη ΜΕΤΑΝΟΙΑ ,πρίν την καταστροφή ,όταν η Χάρη του Θεού θα έχει αποσυρθεί και οι άνθρωποι ,ο κόσμος θα είναι αντιμέτωπος ,με την Οργή του Θεου .
Αμετανόητοι, παραδομένοι στις επιλογές τους να αντιμετωπίζουν πλέον  τον σατανά που υπηρετούσαν, βλέποντας πλέον το πραγματικό ,το ανθρωποκτόνο πρόσωπο του .
Τότε μόνο οι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ άνθρωποι ,δηλαδή τα κατοικητήρια του Αγίου Πνεύματος θα  είναι οι αληθινά ζωντανοί ,όλοι οι υπόλοιποι θα ειναι νεκροί ακόμα και πρίν σκοτωθούν …
Καλή Φώτιση και Αρχή Μετανοίας 
Γ.Μ 

Αφήστε μια απάντηση