Μια άγνωστη προφητεία για την Ρωσία που προμηνύει την νίκη

ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΑΙΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΜΠΕΛΟΥΣΟΒΑ) †05.10.1966
«Ήταν το 1932. Η μητέρα επισκέφτηκε ένα από τα μοναστήρια για να δει τον γέροντα, αλλά δεν πρόλαβε να τον δει και μετά άρχισε να ξεχύνει τη λύπη της στο μπροστά από την εικόνα της Μητέρας του Θεού.

Ενώ προσευχόταν, κάποιος την άγγιξε στον ώμο. Ήταν η μητέρα του Θεού, με την οποία περπάτησαν στον διάδρομο του μοναστηριού. Τους εμφανίστηκε ο μοναχός Σέργιος του Ραντόνεζ. Γυρνώντας προς τη Μητέρα του Θεού που περπατούσε δίπλα της, είπε:
«Μάνα του Θεού, σώσε τη Ρωσία!»

Εκείνη απάντησε:
«Όχι, η Ρωσία δεν θα σωθεί».

Περπάτησαν λίγο ακόμα και τους εμφανίστηκε ο μοναχός Σεραφείμ του Σάρωφ. Γύρισε στην Παναγία   με το ίδιο αίτημα.

«Όχι», άκουσε το μελλοντικό μοναχικό Σεραφείμ, «η Ρωσία δεν θα σωθεί».

Για τρίτη φορά εμφανίστηκε μπροστά τους ο Άγιος Αλέξανδρος Νιέφσκι, φωνάζοντας: «Μητέρα του Θεού, ευλόγησε τα ρωσικά όπλα και τους Ρώσους στρατιώτες!».

Σε απάντηση στην οποία ειπώθηκε:
«Οι Ρώσοι θα συνεχίσουν να κερδίζουν». Και τότε, γυρίζοντας προς τη Μητέρα ο άγιος Σεραφείμ  είπε:

– Όλα τα δίνω στα μοναστήρια, αλλά δεν παίρνουν όλοι. Για αποστασία από την πίστη, τα μοναστήρια θα είναι κλειστά. Αν οι μοναχοί μετανοήσουν, τότε θα ανοίξουν σε δύο χρόνια, αν όχι, τότε τα μοναστήρια θα ανοίξουν μόνο πριν από τη Δευτέρα Παρουσία.”

Εκεί τελειώνει η περιγραφή του οράματος και για κάποιους από εμάς τίθεται το ερώτημα. Ζούμε πριν από την Δευτέρα Παρουσία; Τελικά τα μοναστήρια άνοιξαν και ανοίγουν

Όσο από τότε που εμφανίστηκε σε όραμα η Μητέρα του Θεού στη Μητέρα Σεραφείμ, το 1932, δεν έγινε η πρέπουσα μετάνοια, οπότε ο Κύριος επέτρεψε στην Εκκλησία να θρηνήσει.

Τα μοναστήρια άρχισαν να κλείνουν. Η δίωξη εντάθηκε. Πολλοί από τους μοναχούς υπέφεραν, και κάποιοι από αυτούς, εγκαταλείποντας τους όρκους τους, πήγαν στον κόσμο. Από τις τάξεις εκείνων που αδιαφορούσαν για τη σωτηρία τους, προέκυψαν προδότες, αποστάτες και ανακαινιστές. Και πολλοί από αυτούς που έζησαν σύμφωνα με τις εντολές του Θεού έγιναν εξομολογητές και μάρτυρες.

Κατά τα χρόνια του πολέμου, τα λόγια που είπε η Μητέρα του Θεού στον άγιο ευγενή πρίγκιπα Αλέξανδρο Νιέφσκι έγιναν επίσης πραγματικότητα: παρά τις σοβαρές απώλειες και δοκιμασίες που υπέστησαν, τα ρωσικά όπλα, μέσω των προσευχών πολλών αρχαίων και νέων, διάσημων και αγνώστων, οικιακούς ασκητές και άγιοι, νίκησαν. Όλα αυτά επιβεβαίωσαν την αλήθεια της αποκάλυψης που δόθηκε στη μητέρα.

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2023/10/blog-post_78.html

Αφήστε μια απάντηση