ΝΙΚΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : Στημένες διαμάχες στο Ισραήλ και όλα γίνονται για την ανέγερση του τρίτου ναού του Σολομώντα..Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ?

Στημένες διαμάχες στο Ισραήλ μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς (Παλαιστίνης) για ακόμα μία φορά… Μετά και τον ψευτοπόλεμο στην Ουκρανία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας παρακολουθούμε στους δέκτες μας μία από τα ίδια…Το ότι είναι ψεύτικη η διαμάχη δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νεκροί.Σαφως και υπάρχουν και είναι αρκετοί..Για ακόμα μία φορά οι κυβερνήτες πιόνια και συγκεκριμένα ο Νετανιάχου θυσιάζει τον λαό του για χάρη των εντολών της νέας τάξης. Αυτές οι εντολές σύμφωνα και με την επιστολή του μέγιστου τέκτονα ALBERT PIKE στον άλλον τέκτονα της Ευρώπης MANZINI λένε ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να υπάρχει διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Ιράν δηλαδή να πολεμάνε οι Εβραίοι τους μουσουλμάνους..

ALBERT PIKE
“Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. … Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.
Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται. Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον χριστιανική θρησκεία. Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.
Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα. Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.”
Ο Νετανιάχου σε μια κίνηση ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΥ προγραμματισμού πριν λίγες μέρες είχε βγάλει στον ΟΗΕ έναν χάρτη που έδειχνε την ΜΈΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ ΧΩΡΊΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το FAKE CONFLICT μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης…
Όλα γίνονται για την ανέγερση του Τρίτου ναού του Σολομώντα όπου Οπως λέγεται θα στεφθεί εκεί βασιλιάς ο Αντίχριστος….. Όσο και αν θέλει ο οποιοσδήποτε να το αμφισβητήσει αυτό, δυστυχώς βλέπουμε τα σημεία των καιρών και παρατηρούμε να οδηγούνται όλα προς τα εκεί… Πρίν όμως έρθει ο ένας και μοναδικός βασιλιάς που ΠΡΟΣΚΥΝΆΝΕ όλες οι τεκτονικές στοές ανά τον κόσμο θα έρθει ένας άλλος(,ο ψευδοπροφήτης ) που θα ενώσει με κάποιον τρόπο τον μουσουλμανικό και εβραϊκό κόσμο δηλαδή αυτούς που πολεμάνε τώρα…!!!! Έτσι λοιπόν όλοι θα είναι ” αγαπημένοι ” και θα προχωρήσουν όλοι μαζί αργότερα να προσκυνήσουν τον υποτιθέμενο βασιλιά που θα φέρει την δήθεν ειρήνη σε παγκόσμιο επίπεδο….
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν πιστεύω ότι θα καταστρέψουν το τέμενος του Ομάρ αλλά ο ναός του Σολομώντα θα χτιστεί ακριβώς δίπλα στο τέμενος για να είναι όλοι ευχαριστημένοι και αγαπημένοι…. Μία κίνηση καταστροφής του τεμένους θα ήταν η αιτία να ξεσηκωθούν όλοι οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο κάτι το οποίο θα  ήταν άκρως ανεξέλεγκτο….. Όπως έχουμε παρατηρήσει τίποτα δεν είναι ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΟ και όλα είναι ελεγχόμενα για τους παγκοσμιοποιητες οπότε προσωπικά ξεχνάω αυτό το σενάριο……..
Εν κατακλείδι
Η διαμάχη είναι ψεύτικη για να έρθει ο ελεγχόμενος Γ’ΠΠ και όλα θα γίνονται ταυτόχρονα….Ο τρίτος ΝΑΌΣ του ΣΟΛΟΜΏΝΤΑ θα χτιστεί (Ή ΕΊΝΑΙ ΉΔΗ ΈΤΟΙΜΟΣ) δίπλα στο τέμενος του Ομάρ αφού προηγουμένως φέρει ο ψευδοπροφήτης την ένωση των μουσουλμάνων καί των Εβραίων σε μία κίνηση προάγγελο για τον ερχομό του ΜΕΣΣΊΑ ΤΟΥΣ που δεν θα είναι άλλος από τον Αντίχριστο…..
Ας μην ξεχνάμε και το ιστορικό βίντεο που οι ραββίνοι δίνουν εντολές στον Νετανιάχου να επισπεύσει τον ερχομό του ΜΕΣΣΊΑ ΤΟΥΣ……
Θα γίνουν όμως όλα αυτά έτσι όπως τα σχεδιάζουν ή μήπως δεν είναι ακόμα η ώρα να γίνουν…? Ας είμαστε όλοι ALERT στις ψεύτικες διαμάχες και στα σχέδια των παγκοσμιοποιητων… Ότι και να γίνει πάντως η αλήθεια είναι ότι αργά η γρήγορα το κακό πάντα ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΤΑΙ…
“Γνωσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς “……

Αφήστε μια απάντηση