Ολική ρήξη: Κρεσέντο δημόσιων πολεμικών απειλών εναντίον της Ρωσίας από το Ισραήλ – “Θα πληρώσετε το τίμημα – Δεν ξεχνάμε τι κάνατε” λέει ο No 2 του Λικούντ (vid)

Oλική ρήξη Ρωσίας-Ισραήλ και καρφί προς γενικευμένο πόλεμο

Tο κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ στο Ισραήλ, Αμίρ Ουάιτμαν, – κατά πολλούς το Νο 2 στο κόμμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου – αποκάλυψε πως η χώρα του θεωρεί υπεύθυνη για την σφαγή που προκάλεσε η Χαμάς, την Ρωσία και τον Β.Πούτιν όπως είχε αναφέρει εξάλλου και το ινστιτούτο εθνικής Ασφαλείας του Ισραήλ.

Στο 1.15 του βίντεο ο Ουάιτμαν είναι ξεκάθαρος και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας: “Θα πληρώσετε για την σφαγή που προκάλεσαν οι πληρεξούσιοι σας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Η Μόσχα οργάνωσε την επίθεση στο Ισραήλ; -“Βόμβα” από το ισραηλινό Ινστιτούτο Εθνικής Ασφάλειας: “Η Ρωσία είναι εχθρική χώρα – Υποστηρίζει την Χαμάς”

Ο Ουάιτμαν προχώρησε σε ένα κρεσέντο πρωτοφανών απειλών πολέμου εναντίον της Ρωσίας, μιλώντας σε έντονο ύφος και κουνώντας το δάχτυλο στον παρουσιαστή του RT.

Η έλλειψη ψυχραιμίας δείχνει πως το Ισραήλ είναι 100% βέβαιο πως πίσω από την επίθεση της Χαμάς είναι η Μόσχα και σε δεύτερο βαθμό, η Τουρκία και το Ιράν.

Και αν στο Ισραήλ μιλούν έτσι για την Ρωσία, σκεφτείτε τι λέγεται για την Τουρκία.

Διαμορφώνεται έτσι ένας άξονας, δύο στρατόπεδα, που μπορεί να οδηγήσουν την κατάσταση ακόμη και σε έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο ίσως και έναν Γ’ Παγκόσμιο.

Νο 2 κόμματος Νετανιάχου: Η Ρωσία και ο Πούτιν θα πληρώσουν την υποστήριξη στη Χαμάς

O Ουάιτμαν έκανε τις δηλώσεις αυτές στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο RT, το οποίο έχει αποκλειστεί από πολλές δυτικές χώρες μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, επειδή «προήγαγε τη ρωσική προπαγάνδα».

Ο Ουάιτμαν δήλωσε σε έντονο ύψος πως ο λαός του Ισραήλ δεν πρόκειται να ξεχάσει την υποστήριξη της Χαμάς και της Χεζμπολάχ από τη Ρωσία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μόλις το Ισραήλ εξαλείψει την Χαμάς, θα στρέψει όλο του το ενδιαφέρον στην στήριξη της Ουκρανίας μέχρι τη νίκη της επί της Ρωσίας.

Ολόκληρος ο διάλογος:

Ουάτιμαν: “O λαός μου σφάζεται από Ναζί.

Ρώσος δημοσιογράφος: Οι δικοί σας άνθρωποι σφάζονται από Ναζί. Μερικοί μπορούν να πουν ότι κάτι παρόμοιο γίνεται με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή εναντίον της Ρωσίας. (…..)

Ουάτιμαν: (…..) Όλες οι χώρες που αναφέρατε, όλες τους είναι τρομοκρατικές χώρες.

Καταλαβαίνω ότι είστε στο ρωσικό μισθολόγιο. Και καταλαβαίνω ότι είναι ρωσική προπαγάνδα αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί επειδή, επιτρέψτε μου να σας πω…

«Θα τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο! Πρόκειται να νικήσουμε επειδή είμαστε πιο ισχυροί.

Μετά από αυτό, η Ρωσία θα πληρώσει το τίμημα! Πιστέψτε με, η Ρωσία θα πληρώσει το τίμημα!

Η Ρωσία υποστηρίζει τους εχθρούς του Ισραήλ!

Η Ρωσία υποστηρίζει τους Ναζί, άτομα που θέλουν να διαπράξουν γενοκτονία σε εμάς και, γι’ αυτό η Ρωσία θα πληρώσει το τίμημα!

Δεν ξεχνάμε τι κάνετε! Δεν ξεχνάμε! Θα έρθουμε!

Θα διασφαλίσουμε ότι οι Ουκρανοί θα κερδίσουν!

Θα φροντίσουμε να πληρώσετε το τίμημα για αυτό που κάνατε.

Εσείς ως Ρωσία.

Και εσείς και όλοι οι εχθροί του Ισραήλ.

Na θυμάστε ακριβώς ότι σας λέω τώρα.

Θα πληρώσετε το τίμημα.

Ο λαός μου σφαγιάζεται από τους πληρεξούσιους σας και θα πληρώσετε το τίμημα».

Δείτε το βίντεο:

warnews247.gr

Αφήστε μια απάντηση