Τρίτο πυρηνικό μήνυμα Πούτιν μέσα σε λίγες μέρες!! – vid

Τι μεταδίδεται…

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε αιφνιδίως το πρωί της Παρασκευής ότι ένα νέο υπερηχητικό πυραυλικό σύστημα Avangard αναπτύχθηκε στην περιοχή του Όρενμπουργκ της Ρωσίας ως μέρος του επανεξοπλισμού ενός συγκροτήματος των Ρωσικών Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων.

Συνεχίζονται οι εργασίες στην περιοχή του Όρενμπουργκ για τον επανοπλισμό του σχηματισμού πυραύλων Yasnenskoe στο πυραυλικό σύστημα βασισμένο σε σιλό Avangard.

Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος φορτώνεται στον εκτοξευτή σιλό χρησιμοποιώντας μια ειδική μονάδα μεταφοράς και φόρτωσης. Οι πιο περίπλοκες τεχνολογικές λειτουργίες διαρκούν αρκετές ώρες“, ανακοίνωσαν με τη συνοδεία βίντεο οι Ρώσοι.

Η Μόσχα πρόσθεσε ότι η υποδομή της περιοχής ανάπτυξης έχει προετοιμαστεί για το επόμενο σύνταγμα πυραύλων που θα τεθεί σε υπηρεσία μάχης.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά την διπλή «πυρηνική» προειδοποίηση Πούτιν για το Ισραήλ και τη Μεσόγειο Θάλασσα, αυτή τη φορά με πυραύλους Kinzhal:

«Οι ΗΠΑ μόλις μετακίνησαν δύο αεροπλανοφόρα μαζί με τα συνοδευτικά τους πλοία στη Μεσόγειο. Δεν πρόκειται για απειλή… Με βάση τις εντολές μου, οι ρωσικές δυνάμεις θα ξεκινήσουν περιπολίες σε μόνιμη βάση στην ουδέτερη ζώνη του εναέριου χώρου πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα και τα αεροσκάφη MiG-31 θα είναι οπλισμένα με συστήματα Kinzhal», είχε πει.

Λίγο αργότερα είχε θεαθεί στην Κίνα με το βαλιτσάκι των πυρηνικών του!!

(Απεμπε-EPA-Russian Defence Ministry photo)

el.gr

Αφήστε μια απάντηση