Στην μέση του πουθενά! Υπό την επίβλεψη Πούτιν εκτοξεύτηκαν ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ πύραυλοι – ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά»

Δοκιμή μετά από χτύπημα εχθρού!

Η Ρωσία διεξήγαγε ασκήσεις των ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ δυνάμεων στρατηγικής της αποτροπής, υπό την προεδρία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο την Τετάρτη.

«Υπό την ηγεσία του ανώτατου αρχιστράτηγου των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας,  Βλαντιμίρ Πούτιν , πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση με τις δυνάμεις και τα μέσα των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων στοιχείων των πυρηνικών δυνάμεων αποτροπής. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν πρακτικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο.

Κατά την διάρκεια των ασκήσεων, ένας διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος Yars εκτοξεύτηκε από το κοσμοδρόμιο Plesetsk στο πεδίο δοκιμών πυραύλων Kura στην Καμτσάτκα, πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

«Επιπλέον, ένας βαλλιστικός πύραυλος Sineva εκτοξεύτηκε από την Θάλασσα του Μπάρεντς από το στρατηγικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο καταδρομικό Tula. Στις ασκήσεις συμμετείχαν επίσης αεροσκάφη αεροπορίας μεγάλου βεληνεκούς Tu-95MS , τα οποία εκτόξευσαν πυραύλους κρουζ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι στόχοι  ολοκληρώθηκαν πλήρως», πρόσθεσε το Κρεμλίνο.

Ο Σόιγκου είπε επίσης ότι η ρωσική αεροπορία θα πραγματοποιήσει ασκήσεις σύνθετης πυρηνικής επίθεσης ως απάντηση σε εχθρικό πυρηνικό χτύπημα.

 

 

Παλαιότερα ΒΙΝΤΕΟ:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE

el.gr

Αφήστε μια απάντηση