Φέρνουν Σκότος: Κάθε εργασία θα εξαλειφθεί! Θα έχουμε ένα Παγκόσμιο Εισόδημα, vid

Οι ίδιοι οι άνθρωποι θα το ζητούν! Θα επιδιώκουν -όπως ήδη γίνεται σήμερα- να κάθονται και να πληρώνονται!!!

Ο Elon Musk, παραχωρώντας συνέντευξη στον Βρετανό πρωθυπουργό, Rishi Sunak, την Πέμπτη, κατέληξε στο τρομακτικό συμπέρασμα (που κάποτε θεωρούνταν απλά μία γραφικότητα) ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα εξαλείψει μια μέρα την ανάγκη για ύπαρξη θέσεων εργασίας.

Σε ένα τετ α τετ των δύο ανδρών με αφορμή την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής για την Ασφάλεια της AI, το αφεντικό της Tesla σημείωσε ότι «η τεχνολογία θα είναι σε θέση να κάνει τα πάντα στο μέλλον, όμως οι άνθρωποι θα αποφασίζουν να έχουν θέσεις εργασίας μόνο εάν το θέλουν για προσωπική ικανοποίηση».

Κι αυτό καθότι, σύμφωνα με τον ίδιο, οι νέες τεχνολογίες θα εξαφανίσουν την ανάγκη για οποιαδήποτε εργασία!!!!

Και συνέχισε:

«Θα έχουμε για πρώτη φορά κάτι που θα είναι πιο έξυπνο από τον πιο έξυπνο άνθρωπο. Θα έρθει ένα σημείο όπου δεν θα χρειάζεται καμία εργασίαΌλοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το μαγικό τζίνι. Θα είναι ο καλύτερος δάσκαλος».

Μάλιστα ακόμα και ο διεθνιστής πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου φάνηκε να διαφωνεί σε εκείνο το σημείο, λέγοντας πως «πιστεύω πως η δουλειά σου δίνει νόημα».

Ο Μασκ όμως επέμεινε, πετώντας ακόμα μία “βόμβα”, η οποία αυτή τη φορά έχει να κάνει με το γνωστός στους Έλληνες «ελάχιστο ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ»:

«Η AI μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν ξέρω αν αυτό κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα ή άβολα. Είναι και καλό και κακό. Μία από τις προκλήσεις στο μέλλον θα είναι: πώς βρίσκουμε νόημα στη ζωή;.

Θα βρισκόμαστε σε μια εποχή αφθονίας. Δεν θα έχουμε καθολικό βασικό εισόδημα. θα έχουμε παγκόσμιο υψηλό εισόδημα».

Θυμάστε τι έλεγε πριν λίγα χρόνια ο ίδιος ο Έλον;;

Φέρνουν απραξία και άρα σκότος, με ανθρώπους-ζόμπι που δεν θα έχουν κανένα σκοπό!!

Είναι πλέον πασιφανές. Ομολογούν όλα όσα μέχρι πολύ πρόσφατα έμοιαζαν…«γελοίες γραφικότητες». Και όλα οδηγούν στο «Τέλος της Κυριαρχίας των Ανθρώπων».

Ο Λιακόπουλος τα έγραφε:

 

ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo

el.gr

Αφήστε μια απάντηση