Χρήστος Μαντζιάρης : Αντιδημοκράτες του κερατά μετάλλαξαν την δημοκρατία

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Ζούμε στην εποχή που οι Κυβερνήσεις των χωρών της Δύσεως επιτίθενται στους γηγενείς κατοίκους των χωρών που διοικούν. Δηλαδή, ο εμφανής εχθρός των χωρών αυτών είναι οι Κυβερνήσεις τους οι οποίες συντονισμένα εργάζονται εναντίον των παραδοσιακών δυτικών θρησκευτικών και πολιτιστικών αξιών. Η πλήρης ταύτιση απόψεων τόσων ηγετών, που εκλέχθηκαν με εκλογές, την ίδια χρονική περίοδο και σε όλες τις δυτικές χώρες είναι ύποπτο. Και ανησυχητικό. Η «συμμορία» των ηγετών εντέχνως προβάλλεται από τ’ αφεντικά τους που αυτά αποτελούν μια άλλη «συμμορία» αφανών ηγετών του κόσμου χωρίς εκλογές.

Από τις μέχρι τώρα αλλαγές στις δυτικές χώρες φαίνεται ότι οι εξουσιαστές μάς έχουν μελετήσει πολύ καλά, αφού έλαβαν σοβαρά υπ’ όψιν τους, τις ιδιαιτερότητες κάθε λαού, και πράττουν ανάλογα. Οι λαοί όμως δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα για τα «πιστεύω» όλων αυτών των κρυφών και φανερών ηγετών. Ναι μεν τους λένε ότι είναι σατανιστές, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν τι πιστεύουν για τον θεό τους, τον σατανά. Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει είναι η εμμονή τους σ’ ένα πολίτευμα που το αποκαλούν «δημοκρατία». Αυτοχαρακτηρίζονται «δημοκράτες».

Πριν λίγα χρόνια δημοσιεύθηκε κάποιο κείμενο με τις αρχές όλων αυτών των παγκόσμιων κρυφών ηγετών. Των παγκοσμιοποιητών. Αλλά όταν όλα βαίνουν καλώς για τις μάζες, αυτές αδιαφορούν για τις επιβουλές των λύκων με τομάρι προβάτου που τις διοικούν. Από το κείμενο εκείνο γίνεται σταχυολόγηση κάποιων βασικών αρχών τους ώστε ν’ αρχίσουμε να γνωρίζουμε τους εχθρούς μας που μας οδηγούν στο χάος. Είναι βασική αρχή να γνωρίζει κάποιος τον εχθρό του ώστε να μπορεί να βρει τρόπο να τον αντιμετωπίσει.

Η παράθεση κάποιων αρχών τους γίνεται χωρίς σχόλια ώστε ο αναγνώστης ας σκεφθεί ελεύθερα και ας κρίνει μόνος του. Θ’ αναφερθούν πρώτα οι αρχές, τα πιστεύω τους, για τον Σατανά και την μετά θάνατον ζωή. Κατόπιν θ’ αναφερθούν οι αρχές, τα πιστεύω τους, για την δημοκρατία τους που μας επέβαλαν δικτατορικά.

«Ο Σατανάς είναι όλο και πιο απαραίτητος σε αυτόν τον κόσμο από την ενορία του Θεού που έχει γίνει κόλαση! – Όλες οι φρικαλεότητες που μπορεί να κάνει ο Σατανάς είναι αυτές που γνωρίζει και φαντάζεται ο άνθρωπος. – Ο Σατανάς δεν μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστεί ο άνθρωπος! – Μη φοβάσαι την κόλαση, αλλά να φοβάσαι την κόλαση του κόσμου στον οποίο ζεις. – Ο Σατανάς ήταν πάντα ο δημιουργός της ελευθερίας αλλά και της απελευθέρωσης του ανθρώπου από τον χαμένο του εαυτό σ’ αυτή τη ζοφερή εμπειρία. – Ο Σατανάς σάς προτρέπει να ζήσετε τη ζωή περνώντας ορισμένα όρια, και ο λεγόμενος Θεός, σε όσους επιθυμούν, να ζήσουν κλεισμένοι στις υποσχέσεις μιας μετά θάνατον ζωής.

»Χωρίς τον Σατανά, ο άνθρωπος θα ήταν εντελώς ξένος από τον εαυτό του. Θα ζήσει στον παράδεισο των αυστηρών φραγμών των θρησκειών. – Ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο χωρίς το οποίο δεν θα λειτουργούσε η συνείδησή μας, αλλά η αρνητική αύρα του δόθηκε από τη θρησκεία διότι ο άνθρωπος χρειάζεται πάντα έναν αποδιοπομπαίο τράγο στον οποίο θα ρίξει το δικό του κακό. – Τι θα συνέβαινε αν η κακία του Σατανά έπεφτε στον άνθρωπο; – Η απουσία του Σατανά θα απέκλειε αμέσως την εκκλησία και τη θρησκεία που λατρεύει. -Δεν είναι πιο ισχυρή βλασφημία να λες ψέματα και να αποδέχεσαι τη θεότητα του Σατανά ως πηγή του κακού μέσα μας;

»Ακόμη και ο Σατανάς είναι μέρος από τον Θεό, από το θείο Φως. Ζώντας μια φασματική ενέργεια διαφορετική από αυτόν που λέμε Θεό. – Δεν έδωσε ο Σατανάς την αμαρτία, αλλά ο Θεός της φύσης σου, καημένε. – Ο Σατανάς είναι η ελευθερία ενώ ο Θεός είναι ο περιορισμός. Οποιοδήποτε άκρο του ενός ή του άλλου μπορεί να πάρει στο κακό και στην ανισορροπία. Γι’ αυτό η ισορροπία μεταξύ του Θεανθρώπου και του Σατανά, ο άνθρωπος είναι απαραίτητος.

»Η εκκλησία θέλει να καταργήσει τον Σατανά πλήρως γνωρίζοντας ότι δεν μπορούσε να καταργήσει το κακό στον άνθρωπο, και αυτή η επιχείρηση θα ευημερεί για πάντα. – Το αληθινό καλό της ανθρωπότητας θα υπάρχει μόνο όταν η εκκλησία θα κάνει ειρήνη με τον Σατανά, επομένως κατανοώντας την αναγκαιότητα της ισορροπίας μεταξύ καλού και κακού μέσα στον άνθρωπο. Μετά ο κόσμος θα ήταν καλύτερος, και το αληθινό καλό θα θριαμβεύσει και θα δοξάσει τον Θεό. Και όχι την Εκκλησία. – Ο φόβος του Σατανά έχει γεννήσει τα ιστορικά τέρατα της άρρωστης και αλλοτριωμένης κοινωνίας. – Ευτυχισμένη είναι η κοινωνία που κατανοεί αληθινά τη σημασία του Σατανά. – Τι μεγάλη αμαρτία είναι να μην καταλαβαίνεις τον Σατανά και τον Θεό.

»Ο Σατανάς είναι αυτός που γεμίζει τις τσέπες των υπαλλήλων τόσων θρησκειών από χιλιετίες. – Χωρίς τον Σατανά δεν θα είχαμε δει την ατελείωτη μεγαλοπρέπεια τόσων καθεδρικών ναών που χτίστηκαν με το αίμα που χύθηκε στο πεδίο της μάχης, με την ταπεινοφροσύνη που νιώθουν τόσα πολλά καταπιεσμένα έθνη, έθνη που εισέβαλαν και λήστεψαν στο όνομα της θρησκείας. – Ο Θεός είναι με τους πλούσιους, τους βοηθά να γίνουν ακόμη πλουσιότεροι, ενώ ο Σατανάς είναι με τους φτωχούς. Αυτός τους λέει ότι ο Θεός των πλουσίων δεν έχει δίκιο. – Ο Παράδεισος του Θεού δεν μπορεί να εμφανιστεί μετά τον θάνατο, ενώ ο Παράδεισος του Σατανά εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της ζωής. Ποιος είναι ο αυτός που μας κρύβει κάτι και γιατί;

»Μόνο ο πεσμένος από τον παράδεισο μπορεί να εκτιμήσει την κόλαση. – Όλη η φωτεινότητα του παραδείσου, συνίσταται στην ψευδαίσθηση του απαγορευμένου φρούτου που μόλις αποκτηθεί, χάνει όλη τη μαγεία. – Μόλις φτάσεις στις πύλες του παραδείσου, θα λατρέψεις την κόλαση, και έτσι θα συνειδητοποιήσεις ότι στον παράδεισο δεν μπορείς να φτάσεις πραγματικά, ποτέ. – Όλοι θέλουμε να έχουμε και λίγη κόλαση, στον παράδεισο, καμιά φορά. – Χωρίς κόλαση, ούτε ο παράδεισος δεν θα έλαμπε. – Αν θέλεις να γνωρίσεις τον παράδεισο, ψάξε τον στην κόλαση. – Ποτέ μην αφήνεις τον παράδεισο ελεύθερο, γιατί γίνεται κόλαση.

»Με το που φύγαμε από τον παράδεισο καταφέραμε να τον καταλάβουμε καλύτερα. – Ένα βήμα προς τον παράδεισο σημαίνει ένα πλήρες ταξίδι μέσα από την κόλαση. – Για τον άνθρωπο ο αληθινός παράδεισος είναι και θα παραμείνει για πάντα η κόλαση, από το να είναι στη μέση του παραδείσου του Θεού. – Πουθενά ο άνθρωπος δεν θα μπορέσει να βρει πιο γρήγορα τον δικό του παράδεισο, όσο στην κόλαση. – Πάρα πολύς παράδεισος, πονάει.

»Άγιοι είναι οι άνθρωποι, που κατάλαβαν ότι ο αληθινός παράδεισος δεν είναι στην κόλαση, αλλά στην κόλαση που περιβάλλεται από τον παράδεισο της δημιουργίας, γεγονός παρεξηγημένο, από τον απλό άνθρωπο. – Στον παράδεισο, η κόλαση γίνεται λαμπερή. – Κάθε παράδεισος που απαιτεί κόστος γίνεται κόλαση. – Στη μεγάλη του φωτός και της λάμψης του παραδείσου, κανένα φως δεν μπορεί πλέον να λάμψει όπως και μέσα το σκοτάδι της κόλασης. – Ο παράδεισος θα μπορούσε να είναι η κόλαση της ανθρώπινης κατάστασης».

Κατόπιν των παραπάνω είναι ευκόλως κατανοητό γιατί επιμένουν τόσο πολύ στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις και πάντα θα είναι κείμενοι εναντίον του Θεού και του Υιού του, μέχρι την Δευτέρα παρουσία Του πάλι στην Γη. Στις σατανικές τους αρχές προσπαθούν να παρασύρουν και τους ανθρώπους. Για να το πραγματοποιήσουν αυτό επέλεξαν ένα διοικητικό μοντέλο, ένα πολίτευμα, που το ονόμασαν «δημοκρατία». Η ίδιοι είναι πλήρως αντιδημοκράτες αλλά το χρησιμοποιούν γιατί τους εξυπηρετεί. Ας δούμε τις αρχές τους για την δημοκρατία.

«Ελευθερία στη δημοκρατία λέγεται η δικτατορία κάποιων και η εύνοια άλλων. – Δεν υπάρχει πολιτική που να μην χρησιμοποιείται από την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. – Η δημοκρατία παλεύει με την αδικία σε κοινή θέα, και με τη δικαιοσύνη πίσω από την κουρτίνα. – Η πολιτική χωρίς ψέματα θα ήταν σαν το κέικ χωρίς ζάχαρη, ή το πουλί χωρίς φτερά. – Για να νικήσεις στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πώς να είσαι ταπεινός μπροστά σ’ αυτούς που τσαλαπατάς.

»Η ελευθερία είναι η καταστροφή της δημοκρατίας. – Χωρίς απειλή ή δημοκρατία δεν θα ήταν αυθεντική. – Ο φόβος είναι αυτός που ενισχύει τη δημοκρατία. – Οι καθυστερημένες τύψεις είναι πάντα κρέμα που γυαλίζει τη δημοκρατία. – Μέσω της δημοκρατίας νομιμοποιούνται τα εγκλήματα της πολιτικής. – Δεν μπορεί να υπάρχουν αντίποινα πιο τρομερά από αυτά της δημοκρατίας. – Οι ψευδαισθήσεις είναι τα άνθη της δημοκρατίας. – Ισότητα στη δημοκρατία σημαίνει μάταιες ελπίδες. – Αυτός που εδραίωσε τη δημοκρατία νομοθέτησε το ψέμα. – Η δικτατορία είναι ο φύλακας της δημοκρατίας. – Κάθε πολιτικό κόμμα που ανακηρύσσεται δημοκρατικό λέει ψέματα εφόσον έχει ιεραρχική δομή.

»Για να είναι μια κοινωνία δημοκρατική πρέπει πρώτα απ’ όλα, όλα τα μέλη που την απαρτίζουν είναι ίσα τόσο στη διάνοια όσο και στις ικανότητες, κάτι που είναι αδύνατο. – Ένας νόμος για να είναι δίκαιος στην δημοκρατία πρέπει να φέρει ισάριθμα βάσανα στον καθένα. – Ο καπιταλισμός επιτρέπει να αναγνωρίζεται τι είναι κακό στον άνθρωπο, και λειτουργεί με αυτό το κακό. – Ο κομμουνισμός είναι η πιο όμορφη ελπίδα του ανθρώπου να πεθάνει χωρίς τον εαυτό του. – Μια δημοκρατία για να ανθίσει χρειάζεται τη βοήθεια της δικτατορίας.

»Δημοκρατία των ατόμων χωρίς διανόηση ή ίσες ικανότητες σε μια κοινωνία είναι ότι πιο άγριο, ακόμη και από κουκουλοφόρο δικτατορία. – Η πολιτική είναι η πιο πολύτιμη τέχνη του ψέματος, και ως εκ τούτου πρέπει να γίνει διακριτή αρχικά με το κόκκινο φανάρι μπροστά από τον γεμάτο υποσχέσεις οίκο ανοχής. – Τίποτα δεν έφερε επανάσταση στο κοινωνικό ψέμα περισσότερο από τη δημοκρατία. – Μεταξύ δημοκρατίας και δικτατορίας υπάρχει μια γέφυρα φιλίας που ονομάζεται: Ανοχή για τη δικτατορία και Οίκος Ανοχής για τη Δημοκρατία. – Η ειρήνη στη δημοκρατία τρέφεται από τον πόλεμο των όπλων και η δικτατορία στον πόλεμο τρέφεται με όπλα ειρήνης. – Το να υποφέρεις δημοκρατικά σημαίνει να υπομένεις λιγότερες ελλείψεις; – Κάθε πολιτική έχει τη δημοκρατία της. – Ένας δημοκράτης Θεός δεν είναι πια Θεός. – Η ειρήνη στη δημοκρατία ονομάζεται πόλεμος με τον εαυτό σου. – Τα κουμπιά της δημοκρατίας δεν ανοίγονται από κανέναν, παρά μόνο από τους πλούσιους.

»Πώς γίνεται η δημοκρατία να γίνεται δικτατορία για τα κατώτερα στρώματα; – Τις μεγαλύτερες αδικίες θα τις βρεις στη δημοκρατία. – Η αληθινή δημοκρατία για τους ανθρώπους είναι η δικτατορία. – Η δημοκρατία είναι η ελευθερία της μοχθηρίας και η ισορροπία της ανομίας. – Δεν υπάρχει αληθινός πολιτικός που να μην γνωρίζει, την τέχνη της χειραγώγησης και ούτε πολιτική που δεν είναι προς όφελος αυτού που την προωθεί.

»Ο Προμηθέας δεν θα έφερνε ποτέ τη φωτιά σε μια δικτατορία, αλλά μόνο σε δημοκρατίες διότι θα μπορούσε να παίξει ελεύθερα και ανεμπόδιστα με αυτήν. – Το να πετύχεις στη δημοκρατία σημαίνει να έχεις τις ιδιότητες των ελαττωμάτων της. – Ο παράδεισος της δημοκρατίας συνίσταται στην κόλαση της πλειοψηφίας. – Μια δημοκρατία χωρίς Θεό είναι σαν μια δικτατορική κόλαση χωρίς διαβόλους. – Η φωνή της δημοκρατίας γίνεται βραχνή κάθε φορά που πρόκειται για ισότητα.

»Εξουδετερώνοντας τον φθόνο, τον οπορτουνισμό, την απληστία, το πνεύμα της περιπέτειας και θα δεις ότι ο κόσμος δεν έχει πλέον ανάγκη από δημοκρατία, αλλά από δικτατορία, για να γίνει ελεύθερος. – Δημοκρατία είναι η ισορροπία μεταξύ κερδοσκόπων και δημιουργών. – Ο ανθρωπισμός στη δημοκρατία λέγεται ανοχή και στη δικτατορία αντοχή. – Οι επαναστάσεις θα είναι πάντα δημοκρατικές, ακόμα κι αν σκοτώνουν ή εξευτελίζουν τον άνθρωπο. – Το έγκλημα στη δημοκρατία φέρει τις περισσότερες φορές όνομα δικαιοσύνης, ενώ στη δικτατορία, του ιερού καθήκοντος. – Ο πιο τέλειος φύλακας της δημοκρατίας είναι η κόλαση, και της δικτατορίας, ο παράδεισος.

»Μην πιστεύετε στην ισότητα, γιατί είναι μια ουτοπία της ψευδαίσθησης της ζωής που γεννηθήκαμε άνισοι. – Ένας επιδέξιος ηγέτης θα ξέρει πάντα πόση δικτατορία να προσφέρει στη δημοκρατία, και πόση δημοκρατία στη δικτατορία. – Οι μεγάλοι εγκληματίες της ανθρωπότητας δεν είναι οι μεγάλοι δικτάτορες αλλά οι δυστυχείς άνθρωποι που επιθυμούν με πλήρη ελευθερία να είναι σκλάβοι τους. – Για να συμφωνήσει ο άνθρωπος με τη δυστυχία της ζωής του, δείξε του ένα ακόμα περισσότερο κακομοίρη και βάλε τον να διαλέξει».

Όλα τα παραπάνω είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις υπάρχουσες αρχές των παγκοσμιοποιητών. Αλλά, έστω κι απ’ αυτά γίνεται σαφές ότι η ανθρωπότητα ευρίσκεται παγιδευμένη σε κάτι πολύ κακό, που θα γίνεται χειρότερο, από ανθρώπους που είναι αμετανόητοι και αποφασισμένοι για όλα. Σατανάς και δημοκρατία είναι οι κύριοι συντελεστές των ταλαιπωριών των ανθρώπων. Των ανθρώπων που θα νικήσουν, έστω με απώλειες, εις δόξαν Θεού.

Η δημοκρατία τους είναι σατανική δικτατορία. Εμείς οι Έλληνες την ζούμε κάθε ‘μέρα τα τελευταία χρόνια.

Χρήστος Μαντζιάρης

Αφήστε μια απάντηση