”Όταν δείτε και τον τελευταίο μοναχό να εκτοπίζεται από τη Λαύρα πάρτε το για σημάδι”!

Η SBU Ουκρανίας έκανε επιδρομή και στη Λαύρα Θεοτόκου του Ποτσάεφ. Η Παναγία του Ποτσάεφ είναι η Παναγία του Πέλματος. Στο πάτημα της Παναγίας θα την..πατήσουν! Προφητείες για τη Λαύρα.

”Όταν δείτε και τον τελευταίο μοναχό να εκτοπίζεται από τη Λαύρα πάρτε το για σημάδι”! Η SBU Ουκρανίας έκανε επιδρομή και στη Λαύρα Θεοτόκου του Ποτσάεφ. Η Παναγία του Ποτσάεφ είναι η Παναγία του Πέλματος. Στο πάτημα της Παναγίας θα την..πατήσουν!
Η SBU οι ειδικές δυνάμεις της ασφάλειας του σιωνιστικού καθεστώτος του Ζελένσκι έκαναν επιδρομή σήμερα και στη δεύτερη μεγαλύτερη Λαύρα της Ουκρανίας αυτής της Παναγίας της Ποτσάεβα
.

Προφητείες για τη Λαύρα…..

Αυτή η Λαύρα είναι το τρίτο κατά σειρά τιμώμενο μέρος της Υπεραγίας Θεοτόκου στη γη.
-“Αυτή θα είναι η τελευταία φοβερή ταπείνωση του οίκου της Θεοτόκου”

«Όποιος περάσει κάτω από την αγία πύλη και προσκυνήσει μπροστά στο σπίτι της αυτοκράτειρας του Ουρανού, οι αμαρτίες του συγχωρούνται»
-“Όταν δεις ότι ο τελευταίος μοναχός έχει εκδιωχθεί από τη Λαύρα, ας είναι σημάδι”
“Ένα μέρος όπου δεν θα μπει το πόδι του Αντίχριστου”

Κίνησαν διαδικασίες σχετικά με τη συμμετοχή της ηγεσίας της Λαύρας στην προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειας των Εβραίων. Οι Μπαντεριστές, Αζοφίτες φιλοναζί ζητάνε και το λόγο επιχειρούν αντιστροφή δεδομένων.

Η Ιερά Λαύρα Ποτσάεφ στο ομώνυμο βουνό όπου το 1340, είχε συμβεί μια θαυμαστή εμφάνιση της Θεοτόκου κυκλωμένης από φλόγες σ’ έναν μοναχό κι έναν βοσκό, τον Ιωάννη Μποσόι. Μετά το όραμα, στην πέτρα, όπου είχε σταθεί η Παναγία, έμεινε το αποτύπωμα του δεξιού της ποδιού[2] και είναι γνωστή ως Παναγία του Πέλματος. Στο πάτημα της Παναγίας θα την..πατήσουν!

Το πρωί της 30ης Νοεμβρίου 2023, αξιωματικοί της SBU ερεύνησαν τη Λαύρα Pochaiv, αναφέρει η «Ukrainian Pravda» με αναφορά σε πηγή της SBU.

Νωρίτερα, το SPJ έγραψε ότι η αστυνομία εισέβαλε στη Θεολογική Σχολή Kremenets και έδιωξε φοιτήτριες.

Η επιδρομή έγινε χωρίς καμία προειδοποίηση, οι ειδικές δυνάμεις της κρατικής ασφάλειας εισήλθαν στη Λαύρα Pochajevska. Έτσι ξεκίνησε στη λάβα του Κιέβου.
«Όταν ο τελευταίος μοναχός πεταχτεί από τη λάβα, ας είναι σημάδι για σένα».

Η υπηρεσία Τύπου της SBU ανακοίνωσε ότι η επίσκεψη των δυνάμεων ασφαλείας στη Λαύρα Pochaiv στις 30 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε “στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας σχετικά με τη συμμετοχή της ηγεσίας της Λαύρας στην υποκίνηση εθνικής έχθρας και μίσους”.

«Σύμφωνα με την έρευνα, εκπρόσωποι της Λαύρας Pochaiv δημοσίευσαν μια δημοσίευση στον ιστότοπο της μονής στην οποία προσέβαλαν την εθνική τιμή και αξιοπρέπεια των Εβραίων και υποκίνησαν επίσης θρησκευτική έχθρα προς εκπροσώπους όλων των εκκλησιών, εκτός από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας», το μήνυμα. λέει χωρίς να διευκρινίζει το εν λόγω δημοσίευμα.

Η SBU διαβεβαίωσε ότι «οι κληρικοί του UOC (MP) αμφισβήτησαν την ύπαρξη της Ουκρανίας ως κυρίαρχου κράτους χωριστού από τη Ρωσία».

«Η εξέταση που ξεκίνησε η Υπηρεσία Ασφαλείας επιβεβαίωσε την παρουσία στο κείμενο της δημοσίευσης στο Διαδίκτυο δηλώσεων που υποδαυλίζουν διεθνή έχθρα και μίσος. Στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας βάσει του άρθρου. 161 του Ποινικού Κώδικα της Ουκρανίας (παραβίαση της ισότητας των πολιτών ανάλογα με τη φυλετική, εθνική, θρησκευτική τους καταγωγή, θρησκευτικές πεποιθήσεις, αναπηρία και για άλλους λόγους), διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν όλες οι συνθήκες του εγκλήματος», το κείμενο λέει.

Νωρίτερα, το SPJ έγραψε ότι η SBU είχε ερευνήσει τη Λαύρα Pochaiv.spzh

Στο πάτημα της Παναγίας θα την..πατήσουν!

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση