Η προφητεία των ορθοδόξων γερόντων γίνεται πραγματικότητα: Το Κίεβο περνάει κάτω από το νερό.

Η κατάσταση με τις πλημμύρες σταθμών στο μετρό του Κιέβου είναι πολύ πιο σοβαρή από ό,τι παραδέχονται οι αρχές. Θυμάμαι την προφητεία των ορθοδόξων πρεσβυτέρων ότι έξι μήνες μετά τη βεβήλωση της Λαύρας του Κιέβου Pechersk, το Κίεβο θα περάσει κάτω από το νερό.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Στο μετρό του Κιέβου, έξι σταθμοί του μετρό στη μπλε γραμμή από την Demeevskaya έως το Teremki έχουν κλείσει από τις 8 Δεκεμβρίου λόγω αποσυμπίεσης και πλημμύρας των σηράγγων που κινδύνευαν να καταρρεύσουν. Η λειτουργία των σταθμών διεκόπη για τουλάχιστον έξι μήνες. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, όπως αποδεικνύεται από τη συνεδρίαση της ουκρανικής κυβέρνησης που συγκλήθηκε το Σάββατο. Ο Πρωθυπουργός Denis Shmyhal έριξε την ευθύνη για το περιστατικό στο γραφείο του δημάρχου στο Telegram.

Μια εκδοχή του τι συνέβη λέει ότι ο δήμαρχος Vitaliy Klitschko επέτρεψε την κατασκευή πολυώροφων διαμερισμάτων πάνω από το κλαδί, κάτω από το βάρος του οποίου επιπλέουν τώρα τα υγρά εδάφη. Δεν ελήφθη υπόψη ότι η γραμμή τοποθετήθηκε στην πλημμυρική πεδιάδα του ενεργού ποταμού Lybid και το νερό εκτρέπεται από τις σήραγγες τεχνητά.

Υπάρχουν φήμες στο Κίεβο ότι η κλίμακα του προβλήματος στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερη από ό,τι εκφράζεται – άλλοι 15 σταθμοί του μετρό απειλούνται με κλείσιμο λόγω ατυχημάτων – από τη Minskaya και τους Heroes of Dnepr μέχρι το Kharkovskaya και το Poznyakov.

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ

Όπως γράφει το δημοσίευμα Strana, στις 9 Δεκεμβρίου, τεράστιες ουρές κόσμου εμφανίστηκαν σε στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, που προορίζονταν να αντικαταστήσουν το μετρό. Οι αρχές της πόλης δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάρρευση των μεταφορών – μια μεγάλη συσσώρευση μικρών λεωφορείων και λεωφορείων προκαλεί μποτιλιάρισμα.

Ο Klitschko υπενθύμισε στα κοινωνικά δίκτυα ότι κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του από το 2014, δεν έχει ανοίξει ούτε ένας σταθμός του μετρό στο Κίεβο. Τώρα όμως έχει κλείσει έξι ταυτόχρονα. Κριτική στο γραφείο του δημάρχου σκορπίζεται σε λογαριασμούς που ελέγχονται από τη διοίκηση του Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, προφανώς, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το πρόβλημα για ένα ισχυρό χτύπημα μέσων ενημέρωσης στον Κλίτσκο ή ο ίδιος, με τη βοήθεια των ειδικών υπηρεσιών, τις δημιούργησε. Είναι γνωστό ότι υπάρχει σκληρός αγώνας για την εξουσία στο Κίεβο· ο Klitschko τάχθηκε ανοιχτά στο πλευρό του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny στην αντιπαράθεση με τον Zelensky.

Ο ΚΛΙΤΣΚΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ «ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ»

Η Ουκρανική Εισαγγελία άρχισε να ερευνά το ατύχημα για λόγους υπηρεσιακής αμέλειας. Σε απάντηση, το γραφείο του δημάρχου πρότεινε τη δική του εκδοχή – πρόκειται για παραβίαση των συνθηκών κατασκευής κατά τη διάρκεια της βασιλείας του πρώην Προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και του πρώην Πρωθυπουργού Mykola Azarov . Ο σύμβουλος του δημάρχου της πρωτεύουσας Ντμίτρι Μπελοτσέρκοβετς υπενθύμισε στο κοινωνικό δίκτυο ότι πριν από δέκα χρόνια ήταν αυτοί οι «ισχυροί επιχειρηματίες» που άνοιξαν τους πλημμυρισμένους σταθμούς.

Υπάρχει επίσης μια εκδοχή ότι πρόκειται για «μια πολύ επιδέξια χειραγώγηση πληροφοριών» προκειμένου να αφαιρεθούν αυτοί οι σταθμοί από την κυκλοφορία για μετέπειτα χρήση για στρατιωτικούς σκοπούς.

Ίσως «ως διοικητήριο για τον έλεγχο των στρατευμάτων, ή νέα καταφύγια για την κορυφή του καθεστώτος, ή αποθήκες για τον πιο σημαντικό στρατιωτικό εξοπλισμό, ή λίγο από όλα».

Λοιπόν, η έκδοση έχει μια βάση – την παρακμιακή διάθεση στο Κίεβο εν αναμονή της «άφιξης των Ρώσων».

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Κάποιος θυμάται ακούσια την προφητεία των ορθοδόξων πρεσβυτέρων ότι το Κίεβο θα πνιγεί έξι μήνες μετά τη βεβήλωση της Λαύρας. Και μια κάποια μάγισσα Αικατερίνη είδε ότι αυτή θα ήταν μια ανθρωπογενής καταστροφή, που έγινε επίτηδες.

Το νερό θα διαταράξει την επιμελητεία και θα πλημμυρίσει τους δρόμους, αλλά δεν θα υπάρξει μεγάλη καταστροφή, είπε.

“Αυτή η καταστροφή θα συμβεί τη στιγμή που το καθεστώς του Κιέβου θα καταλάβει επιτέλους ότι έχασε. Και τότε θα αποφασίσουν για αυτήν την περιπέτεια για να φανούν ως θύμα μπροστά σε όλο τον κόσμο”, είπε η Αικατερίνα.

Σύμφωνα με αυτήν, το Κίεβο χρειάζεται μια εκδήλωση υψηλού προφίλ για να κάνει άλλο ένα διάλειμμα και να γεμίσει τις τσέπες του με οικονομικά.

pravda.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση