Χρήστος Μαντζιάρης : Πλησιάζει η επαλήθευση της προφητείας του Ιωσήφ Βατοπεδινού για το τέλος της μεταπολίτευσης

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Μετά τις εκλογές, δια των οποίων ανανέωσαν τον χρόνο υλοποίησης των μισελληνικών τους σχεδίων οι ίδιοι επί δεκαετίας κυβερνώντες, βλέπουμε μια εκπληκτική επιτάχυνση των ενεργειών τους. Βλέπουμε την ένταση και το μίσος με το οποίο προσπαθούν να καταστρέψουν ότι απέμεινε από την γνήσια Ελλάδα. Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έχουν γίνει άκρως επικίνδυνες ενέργειες για την ελληνική κοινωνία, τα αποτελέσματα των οποίων θα εντείνονται στο μέλλον. Ο Έλλην υφίσταται τα πάνδεινα τα οποία και θα τα υφίσταται έως ότου, ή θα ξυπνήσει, ή θα χαθεί κοιμώμενος. Οι προφητείες μάς λένε ότι θα ξυπνήσει.

Μετά τις εκλογές οι διαχειριστές της εξουσίας φέρνουν στην Ελλάδα τα πάνω, κάτω. Έχουν αφηνιάσει, αφού πρώτα φρόντισαν ν’ αδρανοποιήσουν τον λαό για ν’ αφανίσουν την Ελλάδα ευκολότερα όπως διατάχθηκαν, κατά τα φαινόμενα, και νομίζοντας ότι είναι ισχυροί προχωρούν το έργο τους. Και όμως μας είχαν προειδοποιήσει ότι θα ενεργούσαν έτσι. Όποιος δεν θυμάται την διαφήμιση της Κυβέρνησης στην Ελλάδα για τις εκλογές, ξαναδημοσιεύεται εδώ προς υπενθύμιση. Η φωτογραφία έδειχνε την Ελλάδα ανάποδα μέσα στην κάλπη. Υποσυνείδητα μας έδωσαν το μήνυμα. Αυτό έγινε πριν από 10 μήνες.

Η Ελλάς «ανάποδα» μετά τις εκλογές. Αυτό είναι το όραμά τους. Να φέρουν τα ‘πάνω, κάτω. Εφόσον ο λαός δεν αντιδρά αυτοί εντείνουν το καταστροφικό τους έργο και προετοιμάζουν το έδαφος για μεγαλύτερα δεινά για ‘μας. Εφαρμόζουν την συμβουλή του Λένιν, ο οποίος είπε: «Να δοκιμάζεις τρυπώντας με ξιφολόγχες. Αν συναντήσεις ατσάλι, κάνε πίσω. Αν συναντήσεις χυλό, συνέχισε». Μια από τις πολλές αιτίες που είναι αδρανείς οι πολίτες, είναι διότι νομίζουν ότι θα σωθούν ψηφίζοντας τον οποιονδήποτε δοτό. Δεν κατάλαβαν ακόμη ότι τους μετάλλαξαν σε «είλωτες» και ότι οι εκλογές είναι μια κωμική διαδικασία δια της οποίας θα συνεχίσουν να είναι δέσμιοι, αλλά με νομιμφανή τρόπο.

Μετά τις εκλογές έφεραν από τις καταχρεωμένες ΗΠΑ έναν άγνωστο μέχρι τώρα και α-πολιτικό Κασσελάκη για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέχθηκε πρόεδρος με ψήφους των εδώ «στοϊκών». Οργανωμένο καλά το σχέδιο. Όχι γιατί δεν ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλουν ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, όποιου κόμματος και αν ήταν αυτή. Φοβούνται μην συμβεί κάτι απροσδόκητο γεγονός και αυτό συντελέσει σε καθυστέρηση των έργων τους. Αυτό σημαίνει ότι πιέζονται χρονικά. Τον έφεραν για να βοηθήσει ώστε να παγιωθεί ο Μητσοτάκης σαν πρωθυπουργός, ως «εκλεκτός», ώστε να συνδεθεί το όνομά του με τον αφανισμό της Ελλάδος, όπως έγινε το 1922 με τον παππού του. Η φυλή του έχει πολλές αγκυλώσεις. Στην μητσοτάκειο Κυβέρνηση εξάλλου έχουν διοριστεί και άλλοι πολιτικοί άλλων κομμάτων, οπότε οι ιδεολογίες είναι ανούσιες στην εποχή μας. Το δε ΚΚΕ «κάνει την πάπια», ρόλο που τον παίζει εξαίσια. Όλ’ αυτά τα υποχείρια και υποχειρίδια των εξουσιαστών στην Ελλάδα ρισκάρουν τα πάντα, εις γνώση τους, για να υλοποιήσουν ότι τους είπαν. Το αντάλλαγμα είναι πλούτη και τιμές. Αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο, σε όλες τις χώρες, κάτι που σημαίνει ότι οι Κυβερνήσεις είναι συνωμοτικώς οργανωμένες. Κάποια κεντρική και αφανής εξουσία τις συντονίζει όλες.

Μέσα σε συντομότατο χρονικό διάστημα λοιπόν οι εδώ κυβερνώντες, έκαναν δια νόμου τους πλειστηριασμούς των περιουσιών των Ελλήνων σκληρότερους προκαλώντας παράλληλα νέα αύξηση της ακρίβειας. Έφεραν την ηλεκτρονική ταυτότητα με την οποία ευελπιστούν ότι θα φυλακίσουν τους Έλληνες όσο ποτέ κανείς. Φέρνουν άθλιους και αμόρφωτους μετανάστες, με την δικαιολογία ότι λείπουν χειρώνακτες εργάτες από την Ελλάδα. Αυτήν την δικαιολογία την επικαλούνται αφού πρώτα φρόντισαν να διώξουν τους Έλληνες και να αποβιομηχανίσουν την χώρα. Φέρνουν δε μετανάστες, και αυτό είναι περίεργο, από χώρες που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα του Ισλάμ.

Συνεχίζουν επικίνδυνα τον αφοπλισμό της χώρας. Έδωσαν Στίγκερ από τα νησιά μας στην Ουκρανία. Υπήρξε «περίεργη» ανατίναξη οπλισμού στο αεροδρόμιο της Πολεμικής Αεροπορίας στην Νέα Αγχίαλο. Κατεστράφη η Βάση ελικοπτέρων του Στεφανοβικείου της Αεροπορίας Στρατού. Στέλνουν τώρα φρεγάτα στην Ερυθρά θάλασσα την στιγμή που ματαίωσαν το πρόγραμμα αγοράς νέων σκαφών. Όλ’ αυτά έγιναν σε σύντομο διάστημα. Ίσως να θέλουν να είναι σίγουροι ότι οι τούρκοι θα κάνουν παρέλαση μέχρι την Αθήνα.

Φέρνουν τον γάμο ομοφύλων και την τεκνοδοσία παιδιών σ’ αυτούς. Είχε όμως δίκαιο ο αρχιπροδότης της πατριωτικής Δεξιάς, Γεωργιάδης, όταν είπε ότι ήξεραν οι ψηφοφόροι μας (της Νέας Δημοκρατίας) την θέση μας για τους ομόφυλους διότι πηγαίναμε στις παρελάσεις τους. Έριξε κατάμουτρα την ευθύνη στους ψηφοφόρους τους. Είναι σαν να τους είπε, ξέρατε τι ψηφίζατε και αφού μας ψηφίσατε μην σκούζετε τώρα. Απολαύστε το. Αυτό είναι ακόμη ένα παράδειγμα ότι η εξουσία χρησιμοποιεί τις εκλογές για να μεταβιβάζει τις ευθύνες της στους ψηφοφόρους.

Σ’ όλα αυτά τα δεινά που προξενούν οι ανθέλληνες, υπήρξε και μια νίκη των Ελλήνων. Μια νίκη που δείχνει ότι ακόμη έχουμε κάποια δύναμη. Κατέβασε η Κυβέρνηση την ροζ σημαία μετά τις κατακραυγές των Ελλήνων, αν και το ροζ χρώμα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Αυτή η νίκη είναι σημαντική εδώ, διότι και τις σημαίες άλλων χωρών παραποίησαν αλλά δεν προκλήθηκαν αντιδράσεις. Ως απόδειξη δημοσιεύεται εδώ φωτογραφία με παραποιημένες τις σημαίες Ισραήλ και Μεγάλης Βρετανίας, που κι αυτή συμπτωματικά έγινε ροζ. Οι συγκεκριμένες σημαίες παραποιήθηκαν και μοιράστηκαν στους θεατές κατά την παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο Βερολίνο.

Όλα τ’ ανωτέρω προδιαγράφουν ακραίο κίνδυνο επιβίωσης του ελληνικού έθνους. Ολ’ αυτά επιφέρουν, προς το παρόν, στους Έλληνες αγανάκτηση και φόβο αλλά συνάμα τους καθιστούν σε ετοιμότητα αντιμετωπίσεως δυσχερών καταστάσεων. Όταν όμως ο Έλλην χάσει τα πάντα και δει την παγίδα στην οποία είναι μέσα, τότε αλλοίμονο στους τυράννους του, την κατάληξη των οποίων προείπε ο Ιωσήφ Βατοπεδινός. Είχε πει ο προορατικός εκείνος γέρων ότι θα έλθει ο καιρός που ο λαός θα ξεσπάσει εναντίον όλων αυτών που θα φέρουν την χώρα σε τέτοια άσχημη κατάσταση και πολλοί θα χάσουν την ζωή τους. Όσοι λίγοι απομείνουν ζωντανοί θα υπάρχουν, με θέλημα του Θεού, για ν’ αποτελούν θλιβερό παράδειγμα στους Έλληνες ώστε να μην ξανακάνουν τα ίδια λάθη και ξανακινδυνέψει με αφανισμό η χώρα. Είχε πει επίσης ότι με τις ταραχές οι Έλληνες θα κάψουν την Βουλή. Αυτό θα είναι το τέλος της μεταπολίτευσης που έφερε στην Ελλάδα η ολίγιστη γενιά του πολυτεχνείου.

Αυτά είχε πει ο γέροντας Ιωσήφ και μπορεί έτσι να εξελιχθούν τα γεγονότα διότι η κατάσταση βαίνει σκληρότερη και επικινδυνότερη. Ο Ιωάννης Φουράκης είχε κι αυτός προβλέψει σχεδόν τα ίδια και τα έχει αναφέρει στο βιβλίο του για τα (προ)μηνύματα των Δελφών, το 1988! Αυτός είναι πιο γλαφηρός.

Ο δε Ι. Φουράκης προείπε επίσης, για τις ενέργειες των εχθρών μας στην Μακεδονία, όταν οι πολιτικοί μάς έλεγαν τότε ότι «δεν υπάρχει κίνδυνος από Βορρά», και για την κρυφή πρόθεση των τούρκων, προς το παρόν, να πάρουν κάποια νησιά του Αιγαίου Πελάγους. Προείπε επίσης ότι θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα εκδιωκόμενοι σιωνιστές εκ Παλαιστίνης. Βλέπουμε σήμερα τι γίνεται στην Παλαιστίνη και τι ανακοινώνεται. Ήδη η Κυβέρνηση στην Ελλάδα απεδέχθη να εγκατασταθούν εδώ παλαιστίνιοι, δείχνοντας πόσο φιλεύσπλαχνη και συμπονετική είναι. Τι συγκινητικό. Η Ελλάς αποδέχεται τους πάντες στα αιματωμένα χώματά της, εκτός από Έλληνες.

Οι εδώ κρυφοσιωνιστές αφηνιάζουν αλλά οι εδώ προφητείες ήδη πραγματοποιούνται.

Χρήστος Μαντζιάρης

Αφήστε μια απάντηση