Αχιλλέας Μπέος: «Μέγας μάγκας ο Οικονομόπουλος, πάνε να καταργήσουν τους όρους πατέρα και μητέρα»

«Στο στόχαστρο των γνωστών ‘προοδευτικών’, πολιτικά ορθών μπήκε και ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων» είπε

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και αναφέρθηκε στο γάμο και την τεκνοθεσία περί ομόφυλων ζευγαριών τασσόμενος στο πλευρό του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος τις προάλλες είπε πως «Ένα παιδί χρειάζεται την μαμά και τον μπαμπά». Ο Αχιλλέας Μπέος, είπε πως γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια κατάργησης των όρων «πατέρας και μητέρα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Στο στόχαστρο των γνωστών ‘προοδευτικών’, πολιτικά ορθών μπήκε και ο Νίκος ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Μέγας μάγκας και μπράβο του. Όχι γιατί έχει τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά γιατί δεν φοβήθηκε να τη διατυπώσει δημόσια, παρά την τρομοκρατία που από μια ομάδα, ένα κύκλωμα, που ελέγχει ΜΜΕ και social media, ασκείται σε βάρος όποιου διαφωνήσει μαζί τους. Σε πείσμα κάθε λογικής, σε αντίθεση με κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο πολιτικός κόσμος, δεν ασχολείται με τα πραγματικά και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και έχει επιδοθεί με μια ζέση που πραγματικά ξενίζει στην προσπάθεια να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν γαμπρός και νύφη και, κυρίως, πατέρας και μητέρα, αλλά… Αυτά τα ζητήματα τα έχει προνοήσει ο Θεός που πιστεύουμε, τα έχει λύσει η ίδια η φύση και τέτοια τερτίπια και κοινωνικά τερατουργήματα, κατασκευάσματα ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Όχι, απ’ όσους τουλάχιστον μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες. Αλίμονο δηλαδή αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες και να εκφράζουμε την άποψή μας».

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση