«Ένα παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα» ! «Καταπέλτης» για τους γάμους ομόφυλων και την τεκνοθεσία ο Λάκης Γαβαλάς!

Την ώρα που η κοινωνία ξεχειλίζει από οργή για τη νομιμοποίηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διχάζεται για το νομοσχέδιο, η θέση του γνωστού και ευρέως αγαπητού Λάκη Γαβαλά, τους βάζει όλους στη θέση τους.

Ο μόδιστρος που δεν δίστασε ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα, ως έκπληξη εκείνων που επιμένουν πεισματικά να φέρουν ένα νομοσχέδιο που «γκρεμίζει» την παραδοσιακή οικογένεια, πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας ότι ένα παιδί «χρειάζεται μάνα και πατέρα».

«Όταν είχα πάει, τελευταία, στις προσφυγοπούλες στη Μυτιλήνη, έβλεπα πώς γραπώνονται στη μάνα τους τα παιδάκια και πώς αντιμετωπίζουν τον μπαμπά. Είδα δύο παιδάκια, που ήθελα να τα πάρω σπίτι, αλλά το βράδυ είδα εφιάλτες. Το συζήτησα με φίλη μου ψυχαναλύτρια και είπαμε ότι το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα. Τρελαίνομαι που ξαφνικά όλοι λέμε ότι θέλουμε παιδιά…» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

Θέτοντας σοβαρά ερωτήματα γύρω από την τεκνοθεσία και την εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Ας μπούμε στην κανονική οικογένεια πρώτα, να τη ρεγουλάρουμε, και μετά να σκεφτούμε αν πρέπει να κάνουμε καινούρια παιδιά και με ποιους όρους. Εγώ παίρνω σκυλί κατά παραγγελία και αισθάνομαι άσχημα – όχι να πάρω ένα παιδί κατά παραγγελία! Πρέπει να δούμε αυτή η παρένθετη μητέρα τι είναι; Ειδικά τώρα που λέει “είχα ανάγκη τα χρήματα, έκανα τελικά αυτή τη χάρη και τώρα καταδικάζομαι”».

Όπως σημείωσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας: «Τα παιδιά μεγαλώνουν μέσα από ένα ίντερνετ, οπότε δεν ξέρουμε ακριβώς τις συνθήκες που τα κάνουν έτσι. Αφήστε τους νόμους, οι νόμοι είναι πολύ μετά. Έχουμε το θέμα της βιωσιμότητας, της εγκληματικότητας. Ας δούμε τι γίνεται με αυτά και μετά να δούμε με ποιον τρόπο θα αποκτήσουμε παιδιά. Για ποιο λόγο αποκτούμε τελικά τα παιδιά; Γιατί είναι το φαινόμενο της εποχής ή τι;».

Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει προβληματικούς τους χωρισμούς των ομόφυλων ζευγαριών, σημειώνοντας: «Έχω φίλους στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν χωρίσει. Τα ομόφυλα ζευγάρια, όταν και εφόσον χωρίζουν, δυστυχώς είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχω δει ακόμη ένα παιδί από ομοφυλόφιλους γονείς, όχι για να αλλάξω γνώμη, αλλά για να είμαι λιγάκι πιο επιεικής στα δικά μου πιστεύω. Εγώ δεν πάω να καταδικάσω κανέναν Καπουτζίδη, ίσα ίσα τον εκτιμώ» ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση