Προβλέψεις και προειδοποιήσεις των Τούρκων σουλτάνων: μην πατήσετε ποτέ τους Ρώσους.

ΣΧΟΛΙΟ : Πλησιάζει η ώρα για την Κωνσταντινούπολη κι εκτός από τις προφητείες των Ορθόδοξων αγίων παρουσιάζουμε τι είπαν οι Τούρκοι Σουλτάνοι για την Πόλη αλλά και τι γράφει το Κοράνι.

Η Βίβλος ονομάζεται ένα βιβλίο που περιέχει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού – από την αρχή μέχρι τους τελευταίους χρόνους. Η Αγία Γραφή περιέχει πολλές προφητείες και προφητείες, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, και πολλές από τις οποίες δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί. Αυτά τα γεγονότα είναι προκαθορισμένα και σίγουρα θα συμβούν.

Αλλά όχι μόνο η Βίβλος περιέχει προφητείες και προβλέψεις. Υπάρχουν επίσης στο Κοράνι, το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων. Ανάμεσά τους είναι μια προφητεία χιλιάδων ετών για το πώς οι ξανθοί και γαλανομάτες από τον Βορρά θα καταστρέψουν τη Μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία.

ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ.

Ο δέκατος Σουλτάνος ​​της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας φημίζεται για τις κατακτήσεις και τις μεταρρυθμίσεις του που οδήγησαν την Τουρκία στην ευημερία και το μεγαλείο. Οι Οθωμανοί είχαν τεταμένες σχέσεις με τη Ρωσία εκείνη την εποχή, κυρίως λόγω του Χανάτου της Κριμαίας, που ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και βρισκόταν συνεχώς σε διαμάχη με τη Μοσχοβία.

Παρεμπιπτόντως, η αγαπημένη σύζυγος του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς ήταν μια σλαβική κοπέλα, γνωστή σε εμάς με το όνομα Roksolana. Είναι πιθανό ότι χάρη σε αυτήν ο Σουλτάνος ​​προειδοποίησε τους απογόνους του να μην πολεμήσουν ποτέ τους Ρώσους.

Η διαθήκη του Σουλεϊμάν περιέχει τις ακόλουθες γραμμές:

«Εμπιστεύομαι στον Αλλάχ και στον μεγάλο προφήτη ότι δεν θα πάω στη ρωσική γη. Ας γνωρίζουν όλοι οι πιστοί ότι ο Αλλάχ, ο ουρανός και τα φώτα του διακηρύσσουν: ποτέ και κανένας λαός εκτός από τον ρωσικό λαό δεν μπορεί να ταρακουνήσει το Οθωμανικό Βασίλειο. Διατάζω και προτρέπω να μην πατήσετε ποτέ τους Ρώσους και να μην τολμήσετε να τραβήξετε τα ξίφη σας πάνω τους».

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΜΟΥΡΑΤ Γ’.

Ο δωδέκατος Σουλτάνος ​​της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και εγγονός του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς μιλούσε συχνά με τον αστρολόγο της αυλής του Musta Eddin για μελλοντικά γεγονότα. Όπως κάθε ηγεμόνας, έτσι και ο Σουλτάνος ​​ενδιαφερόταν για σημάδια που προανήγγειλαν το τέλος της εξουσίας του.

Η Βίβλος ονομάζεται ένα βιβλίο που περιέχει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού - από την αρχή μέχρι τους τελευταίους χρόνους.-2

Ο Musta Eddin ήταν διάσημος για την ακρίβεια των προβλέψεών του. Όταν ο Σουλτάνος ​​ανησυχούσε για την τύχη της βασιλείας του και το μέλλον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο αστρολόγος του έδωσε μερικές συμβουλές. Το κυριότερο είναι ότι ούτε αυτός ούτε οι απόγονοί του πρέπει ποτέ να πολεμήσουν με «τους ανθρώπους που ζουν από τα μεσάνυχτα προς τα ανατολικά». Αν ξεκινήσει πόλεμος, η Οθωμανική Αυτοκρατορία θα πέσει.

«Αυτός ο λαός είναι δυνατός και ένδοξος, και το όνομά του θα βροντάει σε ολόκληρο τον κόσμο, και όλοι θα τον υπακούουν. Από αυτόν τον μεγάλο λαό θα πέσει η δύναμη της κληρονομιάς σας – τέτοιο είναι το θέλημα του Υψίστου!».

Οι προβλέψεις του αστρολόγου δεν άρεσαν στον Σουλτάνο. Συγκάλεσε το Συμβούλιο του Αμουράτ, στο οποίο οι κοντινοί του αποφάσισαν να κρατήσουν μυστική την προφητεία για τον πιθανό θάνατο της Αυτοκρατορίας από τους ανθρώπους και να ρίξουν τον μάντη στη θάλασσα ως τροφή για ψάρια.

Ο Musta-Eddin γνώριζε τη μοίρα του και ήξερε ποιος θα ήταν ο θάνατός του. Δεν αντιστάθηκε στους φρουρούς και δέχτηκε ταπεινά όσα του είχε ετοιμάσει ο Αλλάχ. Τέλος, είπε ότι η Τουρκία θα κατακτηθεί από ξανθομάλληδες και ανοιχτόχρωμους πολεμιστές που θα έρθουν από τον Βορρά.

ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΝΟΗΤΩΝ.

Ο Musta Eddin δεν ήταν ο πρώτος που προέβλεψε το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από τον σλαβικό λαό. Ακόμη και σε εκείνους τους αρχαίους χρόνους, Τούρκοι μάντες προειδοποιούσαν τους μουσουλμάνους να προσέχουν τους Ρώσους. Ίσως γι’ αυτό οι Τούρκοι φοβήθηκαν τόσο πολύ και μισούσαν τους Σλάβους;

Η πρώτη πρόβλεψη ήταν ότι ο βασιλιάς του βορρά θα κατέστρεφε πολλές τουρκικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της ιερής Μέκκας και της Μαντίνας, και στη συνέχεια θα κατακτούσε τα εδάφη της Παλαιστίνης και της Αιγύπτου. Και αυτό θα συμβεί μετά την τρίτη διαίρεση του κόσμου.

Η Βίβλος ονομάζεται ένα βιβλίο που περιέχει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού - από την αρχή μέχρι τους τελευταίους χρόνους.-3

Η δεύτερη πρόβλεψη προειδοποιεί ότι η χώρα όπου βασίλεψαν οι Οθωμανοί για πολλά χρόνια θα εξαφανιστεί από προσώπου γης υπό τον 112ο ηγεμόνα της. Και πάλι αναφέρονται οι ξανθομάλληδες πολεμιστές που ήρθαν από τον βορρά.

Και η τρίτη πρόβλεψη είναι στην πραγματικότητα γραμμένη στο Κοράνι. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα κατακτήσουν την Τουρκία, και η ένδοξη πόλη της Κωνσταντινούπολης θα πέσει. Πριν από αυτό όμως θα γίνουν τρεις αιματηρές μάχες, που θα γίνουν μοιραίες για τους Οθωμανούς.

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ.

Πολλοί ορθόδοξοι πρεσβύτεροι προέβλεψαν ότι η Κωνσταντινούπολη θα έπεφτε και θα ξαναγίνονταν χριστιανοί. Ο πρώτος από αυτούς ήταν ο Μεθόδιος του Ποτάρσκι, που έζησε στις αρχές του τέταρτου αιώνα. Το ακριβές κείμενο της προφητείας δεν έχει διασωθεί. Υπάρχουν όμως πολλές άλλες προφητείες που έχουν το ίδιο νόημα. Ας τους θυμηθούμε.

Ιωσήφ Βατοπαιδίου:

«Οι Ρώσοι θα μπουν στην Κωνσταντινούπολη, θα εγκαταστήσουν τον δικό τους κυβερνήτη, αλλά αργότερα θα τα δώσουν όλα στους Έλληνες. Στην αρχή οι Έλληνες θα διστάσουν να δεχτούν ή όχι νέα εδάφη, αλλά θα τα δεχτούν αργότερα και θα κυριαρχήσουν σε αυτό που κάποτε ήταν τουρκική κτήση».

Paisiy Svyatogorsky:

«Θα πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, αλλά όχι τους εαυτούς μας. Λόγω του ότι η πλειοψηφία της νεολαίας μας έχει πέσει, δεν είμαστε ικανοί για αυτό. Ωστόσο, ο Θεός θα το κανονίσει ώστε άλλοι να πάρουν την Πόλη και να μας τη δώσουν. Θα γίνει σφοδρή μάχη στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ Ρώσων και Ευρωπαίων. Θα χυθεί πολύ αίμα. Η Τουρκία θα καταρρεύσει. Θα γίνει ένας πόλεμος που θα διαρκέσει δύο μισά. Θα είμαστε νικητές γιατί είμαστε Ορθόδοξοι. Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία και η Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το ένα τρίτο των Τούρκων θα προσηλυτιστεί στον Χριστιανισμό, το ένα τρίτο θα πεθάνει και το ένα τρίτο θα πάει στη Μεσοποταμία».

Μοναχός Άβελ:

«Στη Σόφια, στην Κωνσταντινούπολη, ο Ορθόδοξος Σταυρός θα λάμψει, η Αγία Ρωσία θα γεμίσει με τον καπνό του θυμιάματος και των προσευχών και θα ανθίσει, σαν ένα ουράνιο κατακόκκινο…»

Σεραφείμ Σαρόφσκι:

«Με τις συνδυασμένες δυνάμεις της Ρωσίας και άλλων, η Κωνσταντινούπολη και η Ιερουσαλήμ θα κατακλυστούν. Όταν η Τουρκία διαιρεθεί, σχεδόν όλη θα παραμείνει στη Ρωσία…»

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΝΓΚΑ.

Η Βίβλος ονομάζεται βιβλίο που περιέχει ολόκληρη την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού - από την αρχή μέχρι τους τελευταίους χρόνους.-4

Η Βουλγάρα μάντης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τύχη της Τουρκίας. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί η πατρίδα της η Βουλγαρία βρισκόταν για πολλά χρόνια υπό την κυριαρχία των Οθωμανών Τούρκων. Να τι είπε:

«Όλοι θα μάθετε για την αρχή του πολέμου, όταν η Τουρκία επιτίθεται στη Ρωσία στους ουρανούς πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίζουν ότι κερδίζουν, αλλά αυτό θα είναι το τέλος τους. Ως αποτέλεσμα, η Κωνσταντινούπολη θα γίνει ξανά Ορθόδοξη».

Ίσως να μην πραγματοποιήθηκαν όλες αυτές οι προφητείες – κάποιες επινοήθηκαν, κάποιες παρεξηγήθηκαν και κάποιες άλλαξαν αγνώριστα. Αλλά το κύριο μήνυμα είναι ξεκάθαρο ακόμη και σε ένα παιδί – δεν έχει νόημα να επιτεθούμε στον ρωσικό λαό, γιατί όποιος έρθει σε εμάς με ένα σπαθί θα πεθάνει από αυτό. Είναι κρίμα που όσοι επιθυμούν να βλάψει τη Ρωσία δεν το γνωρίζουν αυτό ή το έχουν ξεχάσει.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση