«Σεισμός» με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Θα οδηγήσουμε τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία», vid

Η δήλωση που προκάλεσε σάλο!

Χαμό και στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις ρυθμίσεις που αυτό φέρνει για τους γάμους και τις τεκνοθεσίες.

Ειδικά δε οι τελευταίες δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, περί παιδιών έφεραν την αποστροφή από την Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε και ακούστε τι είχε δηλώσε σε πρώτη φάση:

«Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δεν λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά. Υπάρχουν τόσα ετερόφυλα ζευγάρια που θέλουν παιδιά γιατί πρέπει να τα δώσουμε στο ομόφυλο. Το πρότυπο του παιδιού θα είναι το ομόφυλο και θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία».

Πηγές του ΠΑΣΟΚ, στο άκουσμα των παραπάνω, πήραν θέση λέγοντας:

«Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τη θέση του κόμματος».

Μετά τον ντόρο, ο πολιτικός βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Action24, όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά για το θέμα.

Τι δήλωσε, εν μέσω έντασης στο τηλεοπτικό στούντιο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:

«Δεν έχουμε αυτή τη φοβία ότι θέλουν να μας περάσουν προς αυτή την κατηγορία των ανθρώπων. Το πρόβλημα έγκειται στα παιδιά. Τα δικαιώματα των παιδιών ποιός θα τα υπερασπιστεί;;

Εγώ εξάλλου διάβασα σήμερα για τον κ. Γαβαλά, ο οποίος είπε πως “ήταν δύο παιδιά που ήθελα να τα πάρω στο σπίτι, αλλά το συζήτησα με τη ψυχαναλύτρια και είπαμε ότι το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα. Τρελαίνομαι που ξαφνικά θέλουμε παιδιά”. Καταλαβαίνετε ότι οι ίδιοι ομολογούν ότι το παιδί θέλει μάνα και πατέρα.

Το σύμφωνο συμβίωσης τα λύνει όλα τα προβλήματα! Δεν έχουμε θέματα ισότητος αλλά δικαιωμάτων των παιδιών. ‘Εστω ότι μεγαλώνουν με γονέα 1 ή 2. Θα το δούμε το νομοσχέδιο. Εγώ δεν είμαι ενάντια σε αυτά τα ζευγάρια. Το μόνο πρόβλημα που έθεσα είναι το θέμα των παιδιών.

Ο γάμος έχει λυθεί με το σύμφωνο συμβίωσης. Αν τον βάζουν όμως για να τον χρησιμοποιήσουν για την τεκνοθεσία και την παρένθετη μητέρα, εκεί προχωράει το πράγμα. Πρέπει να βλέπουμε λίγο παραπέρα. Ο κ. Κασσελάκης δεν είχε πει ότι θέλει δύο παιδιά με παρένθετη μητέρα;».

Δείτε από το 2ο λεπτό μέχρι το 7:30 και από το 15ο λεπτό του βίντεο την τοποθέτηση του βουλευτή:

freepik photo

el.gr

Αφήστε μια απάντηση