ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ…

Κοινή απορία όλων, πώς ο Έλληνας, που άλλοτε αγωνιζόταν υπέρ πίστεως, πατρίδος και οικογένειας, έχει βρεθεί πλέον στο έσχατο επίπεδο αποχαύνωσης και δέχεται σαν λοβοτομημένος την οποιαδήποτε απόφαση της χούντας, τον οποιοδήποτε “νόμο” του κράτους που πάει κόντρα στο θέλημα του Θεού, στις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες, ακόμα ακόμα και σε αυτήν τη φύση ή την κοινή λογική.
Και, αν και εν καιρώ πλανδημίας πολλοί ήταν εκείνοι, που υποστήριζαν, ότι ο Έλληνας θα αντιδράσει, όταν θα “βάλουν χέρι” στα παιδιά του, δυστυχώς ούτε αυτό το είδαμε. Τουναντίον μάλιστα οι “υπεύθυνοι” πολίτες έπαιρναν τα βλαστάρια τους από το χέρι και τα παρέδιδαν σε Βασιβλακόπουλους, Παγώνες και λοιπά ζαβά, για να τα προστατεύσουν με το “σωτήριο σκεύασμα”.
Αλλά μάλλον η πλειοψηφία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αντιλαμβάνεται, ότι ο στόχος εξαρχής ήταν και είναι κυρίως τα παιδιά, τα οποία η Αλήτ μέσω των παρατρεχάμενων νεοταξιτών, θέλει να οικειοποιηθεί, αφού αφαιρέσει από τους γονείς τα δικαιώματά τους πάνω σε αυτά.
Ο πρόλογος βέβαια για το επίμαχο νομοσχέδιο γάμου και τεκνοθεσίας ομ@φυλοφίλων, που έρχεται ως κατεπείγον, αφού όλα τα άλλα προβλήματα της χώρας τα έχουμε λύσει και όλη μας η πρεμούρα είναι, πώς θα ικανοποιήσουμε τον πρwκτό του Μπάμπη και πώς ο Μήτσος θα γίνει μάνα.
Και βέβαια δε θα τους κάνω τη χάρη, να αναλωθώ σε περισπούδαστες αναλύσεις και θεολογικές παραπομπές, για να αποδείξω, ότι δεν είμαστε ελέφαντες αλλά αφού η αφεντιά μου είμαι ψεκασμένη, συνωμοσιολόγα, οπισθοδρομική και δε συμμαζεύεται, λέω να αφήσω έναν openminded εξ αυτών, να μας εξηγήσει, ποιος είναι εν τέλει ο σκοπός που οι ομ@φυλόφιλοι επιθυμούν, να αποκτήσουν παιδιά.
Πού ΄σαι, μαρή Ζανέτ; Δικό σου…

https://www.tiktok.com/@ethniki_parodia/video/7169911830939208966

Μας λέει λοιπόν ο, η, το Ζανέτ, ότι εδώ στο Ελλάντα, είμαστε πολύ πίσω, ρε π..στη μου, ενώ στα πολιτισμένα εξωτερικά, ως ομ@φυλόφιλος πατέρας, κάνεις ό,τι γουστάρεις:
Από το να πάρεις το τρίχρονο παιδί σου παρεούλα στο g@y bar μέχρι, άμα λάχει, το βράδυ που θα το βάλεις στο κρεβάτι, να το περάσεις και ένα χέρι… ναι, καλά καταλάβατε…
Κάνας εισαγγελέας ακούει;;;;;; Αλλά τι λέω κι εγώ; Ελληνική Δικαιοσύνη: Το ανέκδοτο του αιώνα…
Επομένως, παίδες, τα πράγματα είναι μάλλον στριμόκwλα, αν και ευρύπρwκτοι εκείνοι που τα χειρίζονται. Και το ερώτημα είναι ένα: Αφού έχουν το μαχαίρι, έχουν και το πεπόνι, εμείς τι πρέπει, να κάνουμε και πώς να αντιδράσουμε; Οέο;
Καλέ, μας τα έχουν πει όλα αλλά εμείς αγρόν ηγοράζομεν:
Α) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ:
“Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο και αυτή την στιγμή κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια, είμαστε πρόβατα δίχως ποιμένα και δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Οι υπηρέτες του διαβόλου, δεν είναι μόνο οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό.
Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή. Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά, θα πρέπει να μετανοήσουμε, για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή…”

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΝΟ 1: ΜΕΤΑΝΟΙΑ…

Β) Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:
[4:38] Αγαπητοί μου, ο λαός φταίει όταν αποδέχεται εκείνα τα οποία του λέγουν οι άρχοντες του. Τι να κάνει, επανάσταση; Όχι, προς Θεού, αλλά θα φωνάξει και θα πει: “Δεν δεχόμεθα αυτή τη λύση”.
[5:32] Όταν ο λαός δεν αντιδράσει, τότε θα τιμωρηθούν και οι άρχοντες και ο λαός. Γιατί τιμωρείται ο λαός; Διότι απεδέχθει την αμαρτία που εργάζονται οι άρχοντες. Όπως και να έχει το πράγμα, μόνον όταν ο λαός αντιδράσει, τότε δεν θα τιμωρήσει ο Θεός το λαό. Αυτό να το ξέρουμε πολύ καλά. Γι’ αυτό, ο λαός πρέπει όταν βλέπει κάτι κακό, να αντιδρά. Το ίδιο πράγμα ισχύει και εις την Εκκλησία, όταν άρχοντες κακοί επιβάλλουν φερ’ ειπείν αιρετικές θέσεις ή ότι άλλο, ο λαός θα φωνάξει, θα διαμαρτυρηθεί. Θα επαναλάβω, δεν θα κάνει επανάσταση, αλλά θα διαμαρτυρηθεί και αυτό σημαίνει υγεία και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να τιμωρηθεί ο λαός. Όταν όμως ο λαός δεν αντιδράσει, τότε θα τιμωρήσει ο Θεός και τους άρχοντες και το λαό.
(Από την ομιλία του: “Όταν ο λαός δεν αντιδρά.”)

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΝΟ 2: ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΜΑΣ…

Γ) Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΡΩΝ


Μετά τη φιλοξενία του Αβραάμ, όταν ο Κύριος έφευγε από το σπίτι του είπε στον Αβραάμ:
«Η κακή φήμη των Σοδόμων και των Γομόρρων διαδόθηκε πολύ και η αμαρτία τους είναι πολύ βαριά. Θα κατεβώ, λοιπόν, να εξακριβώσω αν αληθεύουν όλες αυτές οι διαδόσεις που έφτασαν ως εμένα».
Οι δυο άγγελοι έφυγαν από το σπίτι του Αβραάμ και κατευθύνθηκαν προς τα Σόδομα. Αλλά ο Κύριος παρέμεινε ακόμη μαζί με τον Αβραάμ.
Πλησίασε τότε ο Αβραάμ και του είπε:
«Θα καταστρέψεις τους δικαίους μαζί με τους αμαρτωλούς; Ίσως υπάρχουν κάποιοι δίκαιοι στην πόλη. θα τους καταστρέψεις κι αυτούς; Δε θα συγχωρήσεις την περιοχή για χάρη των λίγων δικαίων που βρίσκονται σ’ αυτήν; Δε γίνεται να θανατώσεις δικαίους κι αμαρτωλούς μαζί, σαν να ήταν όλοι το ίδιο. Δεν είναι δυνατό! Ο κριτής όλης της γης δεν πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη;»
Ο Κύριος του απάντησε:
«Αν βρω στην πόλη των Σοδόμων έστω και δέκα δικαίους, δε θα καταστρέψω την πόλη και την περιοχή για χάρη των δέκα».

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΝΟ 3: ΑΣ ΣΥΝΑΡΙΘΜΗΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ…

Δ) ΑΓ. ΠΑΪΣΙΟΣ:
Σήμερα προσπαθούν να γκρεμίσουν την πίστη, γι’ αυτό αφαιρούν σιγά-σιγά από καμμιά πέτρα, για να σωριασθεί το οικοδόμημα της πίστεως. Όλοι όμως ευθυνό­μαστε για το γκρέμισμα αυτό· όχι μόνον αυτοί πού αφαι­ρούν τις πέτρες και το γκρεμίζουν, άλλα και όσοι βλέ­πουμε να γκρεμίζεται και δεν προσπαθούμε να το υπο­στυλώσουμε. Οποίος σπρώχνει στο κακό τον άλλον θα δώσει λόγο στον Θεό γι’ αυτό. Και ό διπλανός όμως θα δώσει λόγο, γιατί έβλεπε εκείνον να κάνη κακό στον συ­νάνθρωπο του και δεν αντιδρούσε. Ό κόσμος εύκολα πιστεύει έναν άνθρωπο πού έχει τον τρόπο να πείθει.
——————————————————————————-
…Γι’ αυτό μή στενοχωρήσθε καθόλου, διότι πάνω από όλα και από όλους είναι ό Θεός, πού κυβερνά τα πάντα και θα καθίσει τον καθέναν στο σκαμνί, για να απολογηθεί για το τι έπραξε, οπότε και θα τον ανταμείψει ανάλογα. Θα αμει­φθούν αυτοί πού θα βοηθήσουν μία κατάσταση και θα τιμωρηθεί αυτός πού κάνει το κακό. Τελικά ό Θεός θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αλλά ό καθένας μας θα δώσει λόγο για το τι έκανε σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια με την προσευχή, με την καλωσύνη.
——————————————————————————-

«Όταν κάποιος δεν τηρεί το Ευαγγέλιο θα δώσει λόγο ο ίδιος στο Θεό. Όταν όμως η πολιτεία ψηφίζει νόμους ενάντια του Ευαγγελίου τότε όλο το έθνος θα δώσει λόγο , για να παιδαγωγηθεί» .

——————————————————————————-

Ἦρθε ὁ καιρὸς νὰ πολεμήση τὸ καλὸ μὲ τὸ κακό, γιατί τὴν παρανομία τὴν ἔχουν κάνει νόμο καὶ τὴν ἁμαρτία μόδα.
Ὅταν ὅμως δεῖτε συμφορὲς στὴν Ἑλλάδα, τὸ κράτος νὰ βγάζη παλαβοὺς νόμους καὶ νὰ ὑπάρχη γενικὴ ἀστάθεια, μὴ φοβηθῆτε, θὰ βοηθήση ὁ Θεός.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΝΟ 4:
ΚΡΑΤΑΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.
ΕΚΑΣΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Ε) ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ:
Ὁ Θεός εἶναι πολύ λυπημένος μέ τούς Ἕλληνες Βουλευτές, διότι Τόν ἀρνήθηκαν. Κατήργησαν τό Νόμο Του καί θέσπισαν δικούς τους νόμους…
Ἡ Ἑλληνική Βουλή ἤ πρέπει ν᾽ ἀλλάξει διαγωγή ἤ πρέπει ν᾽ ἀλλάξει ὄνομα.Μ᾽ αὐτά πού ἔκανε, δέν τῆς ἁρμόζει νά λέγεται Βουλή, ἀλλά ἄβουλη κι ἀσύνετη κι ἀπερίσκεπτη.
Γιατί κατήργησε τό Νόμο τοῦ Θεοῦ καί ψήφισε δικούς της νόμους.
Ὁ Θεός λέει στό Δεκάλογο: «Οὐ φο­νεύσεις». Οἱ Ἕλληνες Βουλευτές λένε: «Κάτω ὁ νόμος τοῦ Θεοῦ· σκοτῶστε».
Νομιμοποίησαν τίς Ἐκτρώσεις.
Ὁ Θεός λέει: «Οὐ μοιχεύσεις». Αὐτοί λένε: «Κάτω ὁ νόμος τοῦ Θε­οῦ».
Νομιμοποίησαν τίς μοιχεῖες, τίς πορνεῖες, τήν ὁμοφυλοφιλία, τήν καύση τῶν νεκρῶν, τόν πολιτικό γάμο, βγάζουν τά Θρησκευτικά ἀπ᾽ τά Σχολεῖα, πετοῦν τό Σταυρό ἀπ᾽ τή Σημαία, τίς Εἰκόνες ἀπ᾽ τίς Δημόσιες Ὑπηρεσίες, θέλουν ν᾽ ἀναβιώσουν τό δωδεκαθεϊσμό καί τόσα ἄλλα…
Οἱ Ἕλληνες Βουλευτές εἶναι ἐθνο­πα­τέρες καί ἐθνοσω­τῆ­ρες ἤ εἶναι ἐ­θνο­ολετῆρες καί ἐθνοκατα­στροφεῖς;
Μ᾽ αὐτά πού κάνουν καί θεσπίζουν, ἀποδεικνύουν ὅτι δέν πιστεύουν στό Θεό, σέ ἀόρατο κόσμο, στήν ἀθανασία τῆς ψυχῆς, στήν Κόλαση, στόν Παράδεισο, στή Μέλλουσα Κρίση κι ἀνταπόδοση.
Ὅλ᾽ αὐτά τά θεωροῦν πλάνες ἐπικίνδυ­νες καί «ὄπιον τοῦ λαοῦ».
Ἄν δέν μετανοήσουν, οὔτε ἡ Κόλαση θά τούς δεχθῆ. Ὁ Θεός θά κάμει εἰδική Κόλαση γιά νά τούς βάλει!… Ξεπερνοῦν στή διαστροφή κι αὐτόν τόν ἴδιο τό Σατανά!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΝΟ 5: ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

 


Και μιας και ο λόγος για βολευτές, ας υπενθυμίσουμε στα δήθεν πατριωτικά, δήθεν χριστιανικά κόμματα του Κ(υ)νοβουλίου, που εκλέχθηκαν με σημαία τους το τρίπτυχο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και με μπροστάρηδες … αγίους, ότι έστω και τώρα, την έσχατη στιγμή, μπορούν, να ορθώσουν το ανάστημά τους και να εμποδίσουν τη νομιμοποίηση της πιο μισητής στο Θεό αμαρτίας και των παρελκομένων αυτής. Με ποιο τρόπο; Τα έχουμε ξαναπεί, παίδες, αδιάβαστους σας βρίσκω:
Αν λοιπόν παραιτηθεί ένας βουλευτής ΚΑΙ ο αντικαταστάτης του, τότε η Βουλή κλείνει και δεν μπορεί να νομοθετήσει για τριάντα μέρες, γιατί δεν έχει τριακόσιους βουλευτές. Επομένως ένα πατριωτικό / χριστιανικό (αυθεντικό και όχι εντός εισαγωγικών) κόμμα που είναι μέσα στη Βουλή θα μπορούσε, να μπλοκάρει την ψήφιση αντεθνικών, αντιχριστιανικών ή δικτατορικών νόμων με τον εξής τρόπο:
Κάθε 29 μέρες να παραιτείται ένας βουλευτής του κόμματος και ο αντικαταστάτης του μέχρι να εξαντληθούν ΟΛΟΙ οι βουλευτές του κόμματος. Σε όλο αυτό το διάστημα η Βουλή ΔΕ θα μπορεί να νομοθετήσει ΟΥΤΕ να περάσει ο,τιδήποτε κόντρα στη θέληση των πατριωτών.
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ
Αλλά φαντάζομαι, ότι η επ-Ανάσταση είναι καλή, αν ταυτόχρονα κυλάει και το παραδάκι στις τσέπες, ειδάλλως τα κάνουμε όλα γαργάρα και σφυράμε αδιάφορα…

ΣΤ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ..
Έλα, Παναγία μου… Το ΚΚΕ άρχισε ήδη να αντιδρά…
Κουτσούμπας:
“Γάμος ομόφυλων σημαίνει από χέρι κατάργηση της πατρότητας-μητρότητας. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γονέα 1, 2, 3 και βάλε. Οδηγεί στην ακραία εμπορευματοποίηση του γυναικείου σώματος με την παρένθετη μητρότητα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών. Έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να το διαχωρίσουν για ευνόητους λόγους.”

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΝΟ 6: ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΦΩΝΑΧΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…

Και μπορεί έστω και την ύστατη στιγμή η Ιεραρχία της Εκκλησίας να έλυσε τη σιωπή της και να ήρε την πλάτη της από την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου, δεν εφησυχάζουμε όμως, εφόσον γνωρίζουμε πόσες άλλες φορές έχει βάλει πλάτη σε αντίχριστες και αντεθνικές αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Και ας θυμόμαστε ότι:

“Όταν αποστατήσουν οι ιερείς, έχουν υποχρέωση οι μοναχοί να κηρύξουν μετάνοια. Όταν και οι μοναχοί αποστατήσουν, τότε έχει υποχρέωσιν ο πιστός λαός του ΘΕΟΥ…”

Και η ιεραρχία να πέσει και το Άγιο Όρος να πέσει (δείγματα δυστυχώς ήδη υπάρχουν) εμείς ως πιστός λαός του Θεού θα είμαστε αναπολόγητοι κατά την ημέρα της Κρίσεως, εάν τους ακολουθήσουμε και δε χαράξουμε τη δική μας πορεία πειθαρχώντας Θεώ μάλλον ή ανθρώποις.

Αλλά επειδή ο κατήφορος δεν έχει τέλος και επειδή οι εθνοολετήρες και εθνοκαταστροφείς θα πειθαρχήσουν ανθρώποις, για να μην πω σ@τανάσι και θα ψηφίσουν τη νομιμοποίηση της ανwμαλίας, ένα είναι σίγουρο: Ότι η πορεία της Ελλάδας είναι προδιαγεγραμμένη και μη αναστρέψιμη προς τα γνωστά σε όλους μας και αναμενόμενα δεινά:

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ…

Ακυβερνησία, βία, αναρχία, εσωτερικός πόλεμος με μετ@νάστες, πείνα, ασθένειες, σεισμός, επίθεση Τούρκων…

Όμως ας μην απογοητευόμαστε και ας μη λιποψυχούμε. Γιατί ως γνωστόν, όσο πιο κοντά είναι η πτώση μιας αυτοκρατορίας, τόσο πιο τρελοί είναι οι νόμοι της, πράγμα που σημαίνει, ότι και η “αυτοκρατορία” των σ@τανονεοταξιτών μάλλον δεν έχει και πολλά ψωμιά ακόμη. Και ίσως δούμε και άλλους ακόμα παλαβούς νόμους (βλ. κλιματικούς νόμους / φόρους στις κότες και στα παράθυρα) αλλά στο τέλος θα επέλθει η κάθαρση και είθε να καταταγούμε στη σωστή πλευρά της ανθρώπινης ιστορίας και να πανηγυρίζουμε μαζί με το Νικητή. Γιατί ει ο Θεός μεθ’  ημών, ουδείς καθ’  ημών.
Στώμεν καλώς…

Αφήστε μια απάντηση