Κυθήρων Σεραφείμ σε Βουλευτές: ”Μην θέσετε τον εαυτόν σας εκτός της Εκκλησίας”

Γραφείo ρεπορτάζ: Romfea.gr

Επιστολή προς τους Βουλευτές της Α΄ Πειραιώς και Νήσων απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ, με αφορμή το επίμαχο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με την επίστολή του, εσωκλείει προς ενημέρωση και το ψήφισμα της Ιερατικής Σύναξης του Ιερού Κλήρους της Μητροπόλεως σχετικά με το νομοσχέδιο.

Επίσης, ο κ. Σεραφείμ τονίζει ότι από την έναρξη των διαβουλεύσεων για το επίμαχο νομοσχέδιο, αποκλείστηκε η φωνή και η παρέμβαση της Εκκλησίας.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Κυθήρων ζητά από τους βουλευτές να συγκρατήσουν τον αρχηγό του κόμματος τους, διότι βρισκόμαστε προ του χείλους του γκρεμού.

“Ο προηγούμενος από τον νυν πρωθυπουργό κυβερνήτης της χώρας μας άρχισε, ως γνωστόν, την πολιτική του σταδιοδρομία με το 3% και έφτασε στο 38%. Όμως, ο χειρισμός του ζητήματος της δημοκρατίας των Σκοπίων, το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων και ότι άλλο επέφερε σ’ αυτόν και το κόμμα του την γνωστή πολιτική καθίζηση” – τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Σεραφείμ.

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος συμπληρώνει ότι “εδώ έρχονται τα άνω κάτω και ανατρέπονται οι θείοι και οι συνταγματικοί νόμοι περί οικογένειας και οικογενειακού δικαίου. Εδώ ανοίχτηκε ένας “τάφος” κι αν συντελεστή το ανοσιούργημα κινδυνεύει να “ταφή” όχι μόνο ένα παραδοσιακό δημοκρατικό κόμμα, αλλά και ολόκληρη η πατρίδα μας”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

romfea.gr

Αφήστε μια απάντηση