Ναι, η συνέντευξη Τάκερ/Πούτιν ήταν «ΒΟΜΒΑ» και οι ερωτήσεις «δύσκολες» – Χαμός στις ΗΠΑ

Σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης! Πώς σχολιάζεται το γεγονός και τι δείχνει να ισχύει!

Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η συνέντευξη του Τάκερ Κάρσλον με τον Βλαντίμιρ Πούτιν!

Όπως σχολιάζεται σε ρωσικά ΜΜΕ:

Το κοινωνιολογικό φαινόμενο αυτής της είδησης είναι πολύ πιο σημαντικό από το πολιτικό περιεχόμενο της συνέντευξης. Όχι μόνο σε αυτά τα δύο χρόνια, αλλά από την στιγμή που η Ρωσία άρχισε να ασκεί μια πολιτική ανεξάρτητη από τη Δύση, έπεσε αμέσως και αυτόματα σε έναν διεθνή αποκλεισμό πληροφοριών που δεν έχει όμοιο.

Ο «σοβαρός παγκόσμιος Τύπος» μετατράπηκε σταδιακά από μονόπλευρο, στον σημερινό βόθρο γεμάτο ψέματα για οτιδήποτε έχει ακόμη και την πιο απομακρυσμένη σχέση με την Ρωσία ή τη ρωσική πολιτική. Ως αποτέλεσμα, πολλοί αξιοπρεπείς και μορφωμένοι άνθρωποι σε διάφορες χώρες δηλητηριάζονται σε διάφορους βαθμούς από αντιρωσικές προκαταλήψεις και έχουν μια βαθιά εσφαλμένη και γελοιογραφική εικόνα για τη Ρωσία. Αυτό ισχύει ακόμη και για πολλούς από τους πρώην Σοβιετικούς συμπατριώτες μας που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους στην σκοτεινή δεκαετία του 1990 και έχασαν την επαφή με την τοπική πραγματικότητα.

(…)

Οι εκλογές στις ΗΠΑ ανοίγουν απροσδόκητα ένα μικρό παράθυρο στον τοίχο των ψεμάτων των παγκόσμιων κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης. Η υποκρισία της συλλογικής Δύσης αποκαλύπτεται!

Η συνέντευξη του Τάκερ είναι ιστορικής σημασίας, λοιπόν!

Δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, εκατομμύρια άνθρωποι σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Δυτική Ευρώπη άκουσαν για πρώτη φορά τον Πούτιν να απαντάει σε ερωτήσεις συγκεκριμένες και στοχευμένες και έμαθαν την άλλη πλευρά! Ενημερώθηκαν για την κατάσταση στα ρωσικά σύνορα, στην παγκόσμια οικονομία, στην παγκόσμια γεωπολιτική!

Μόνο από τον λογαριασμό του Τάκερ στο X, παρακολούθησαν, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, 77+ εκατομμύρια χρηστών!

Και μην κρίνει κάποιος, που ξέρει κάτι παραπάνω, μόνο από τον εαυτό του! Αυτά που έμαθαν στην Δύση είναι πρωτόγνωρα! Στην Αμερική, ας λάβει κάποιος υπόψη, ζουν σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ! Ως εκ τούτου, σχολιάζεται εκτενώς, οι ερωτήσεις που έγιναν στον Πούτιν από έναν Αμερικανό δημοσιογράφο ήταν ΔΥΣΚΟΛΕΣ!

Ήταν δύσκολες, γιατί κανείς δυτικός μέχρι τότε δεν τις είχε θέσει στον Ρώσο πρόεδρο! Ως εκ τούτου οι διεθνιστές «άφρισαν», κατηγόρησαν τον Τάκερ για κατασκοπεία, θέλοντας ακόμα και να τον δολοφονήσουν!

Αλλά υπάρχει και ουσία στο όλον ζήτημα! Η λεγόμενη παλαιά παραδοσιακή τάξη πραγμάτων, η οποία στηρίζει την Ρωσία, αποκτά πρόσβαση και στην Αμερική, όπου ένα μεγάλο κομμάτι, ειδικά στον Αμερικανικό Νότο συμμερίζεται την ίδια ιδεολογία!

Ο Τζον Κίρμπι του Λευκού Οίκου λέει ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να πιστεύουν τίποτα από αυτά που είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Τάκερ Κάρλσον. Οι απλοί Αμερικανοί φαίνεται να διαφωνούν. Η συνέντευξη Τάκερ – Πούτιν έχει ήδη χτυπήσει ρεκόρ τηλεθέασης!!!

Η διεθνιστική τάξη πραγμάτων αντιδρά, καθώς πλέον η αλήθεια της άλλης πλευράς βρήκε «παραθυράκι» και ευελπιστεί να κυριαρχήσει στις ΗΠΑ. Και μην ξεχνάει κανείς: Τον Νοέμβριο υπάρχουν και οι αμερικανικές εκλογές με τον «παραδοσιακό» Τραμπ φαβορί!

photo freepik

el.gr

Αφήστε μια απάντηση