Τι πραγματικά κρύβεται στους μυστικούς θαλάμους του Βατικανού και γιατί είναι τόσο μυστικό;

Χαιρετισμούς στους λάτρεις των μυστικών και των μυστηρίων της αρχαίας ιστορίας.

Οι κρύπτες του Βατικανού προκαλούσαν ανέκαθεν μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των ανθρώπων, γιατί κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά τι είδους χειρόγραφα ή αντικείμενα είναι κρυμμένα εκεί. Τώρα ας στραφούμε στην ιστορία και ας δούμε λογικά τι πράγματα φυλάσσονται στην πραγματικότητα στους μυστικούς θαλάμους του Βατικανού και γιατί κρύβονται τόσο πολύ.

Εάν σκεφτείτε προσεκτικά και θυμηθείτε την ιστορία, μπορείτε να ανακαλύψετε το περίεργο γεγονός ότι στις κρυψώνες του Βατικανού δεν πρέπει να υπάρχουν ειδικά μυστικά που πρέπει να κρυφτούν ή να προστατευτούν. Είναι κατανοητό αν κρύβουν το μυστικό της προέλευσης της θρησκείας, ειδικά αν οι άνθρωποι εξαπατούνται σε αυτό το πλαίσιο, αλλά πόσα αντικείμενα σε αυτό το θέμα μπορούν να έχουν;

Αρκετές δεκάδες ή και εκατοντάδες αρχαία χειρόγραφα; Για να κρύψετε τέτοια αγαθά, ένα απλό δωμάτιο θα ήταν αρκετό· δεν χρειάζεται ειδική κρυψώνα για αυτό. Αλλά αυτό είναι αν μιλάμε για θεωρία.

Όπως γνωρίζουμε από την ιστορία, δεν υπήρξαν οι πιο ευγενικές στιγμές στη Γη πριν, όταν εκπρόσωποι της εκκλησίας μπορούσαν να αφαιρέσουν οτιδήποτε με ένα τραβηγμένο πρόσχημα. Ποια είδη όμως έπαιρναν πιο συχνά; Αν το καλοσκεφτείτε, αυτά είναι διάφορα βιβλία για τον εσωτερισμό, τον παγανισμό και την επιστήμη εκείνων των χρόνων.

Ίσως εκείνες τις μέρες όλα αυτά είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και μυστήριο, αλλά για τον σύγχρονο κόσμο το μεγαλύτερο μέρος αυτής της γνώσης είναι άχρηστο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει νόημα να την κρύβουμε. Δηλαδή, λογικά έχουμε μια τεράστια τρύπα στην ίδια την ύπαρξη της κρυψώνας του Βατικανού. Απλώς δεν πρέπει να υπάρχει με τη μορφή που το φανταζόμαστε σήμερα.

Επιπλέον, η συμπεριφορά των εκπροσώπων του Βατικανού αψηφά επίσης τη λογική εξήγηση. Εάν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στις κρυφές μνήμες τους, τότε δώστε τους ανοιχτή πρόσβαση και αφήστε τους να ψηφιοποιήσουν τα πιο ενδιαφέροντα δείγματα.

Ίσως δεν θα είχα κάνει ποτέ καμία πρόοδο στο θέμα της κρυψώνας του Βατικανού, αλλά υπάρχουν 2 ενδείξεις που μου επιτρέπουν να βγάλω πολύ ασυνήθιστα συμπεράσματα σχετικά με αυτές.

Η πρώτη ένδειξη αφορά την ύπνωση. Όταν με ενδιέφερε, το άρθρο άστραψε τη θέση της εκκλησίας, η οποία πραγματικά δεν ήθελε να αναγνωρίσει την ύπνωση και την απέδωσε σχεδόν στη μαγεία. Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι πίσω από τη μαγεία μπορεί να κρύβονται περισσότερα από όσα καταλαβαίνουμε. Για παράδειγμα, η μυστική γνώση των αρχαίων πολιτισμών για την ανάπτυξη της συνείδησης και τις μεθόδους χρήσης της.

Τέτοιες γνώσεις μπορούν ήδη να φέρουν τεράστια αξία και ακόμη και κίνδυνο, επομένως είναι λογικό να την κρύβουμε. Αλλά αυτή είναι μόνο η πρώτη μου ένδειξη.

Το δεύτερο είναι τα χαμένα αντικείμενα του Padre Crespi, πολλά από τα οποία πήγαν στο Βατικανό. Για ποιο σκοπό χρειαζόταν το Βατικανό τα τεχνουργήματα των Αμερικανών Ινδιάνων; Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση.

Με βάση τα παραπάνω, τολμώ να προτείνω ότι αντικείμενα και πληροφορίες για την πραγματική ιστορία της Γης κρύβονται στις κρύπτες του Βατικανού και όχι μόνο τα μυστικά της εμφάνισης της θρησκείας. Επιπλέον, κρύβουν πολύ σημαντικές πληροφορίες, η αποκάλυψη των οποίων θα μπορούσε να ανατρέψει ολόκληρο τον σύγχρονο κόσμο. Μόνο σε αυτή την περίπτωση η ύπαρξη της κρυφής μνήμης έχει νόημα και έχει λογική αιτιολόγηση. Αν και προσπαθούν να κρύψουν σχεδόν τα πάντα, μετά από τόσα χρόνια οι πληροφορίες εξακολουθούν να έχουν διαρρεύσει, ειδικά στην εποχή της πληροφορικής. Η ιστορία δεν τελειώνει εκεί.

Το κύριο ερώτημα παραμένει – ποιες πληροφορίες κρύβουν οι εκπρόσωποι του Βατικανού και πώς συνδέεται η θρησκεία με την πραγματική αρχαία ιστορία;

Παρεμπιπτόντως, αυτό είναι ένα από τα λίγα σημεία για τα οποία δεν μπορώ να βρω καν ενδείξεις. Αν οι μεγαλίθοι και άλλα παράξενα αντικείμενα και οι ομοιότητές τους είναι άμεσα γεγονότα, τότε κρύβεται η σύνδεση των θρησκειών με την πραγματική ιστορία.

Θα ήθελα να τελειώσω το άρθρο με θετική νότα, λέγοντας ότι σύντομα το ίδιο το Βατικανό θα αποφασίσει να δείξει τις κρυψώνες του και να πει την αλήθεια, αλλά φοβάμαι ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ χωρίς κάποιες ιδιαίτερες και έκτακτες περιστάσεις.

Ωστόσο, στις μέρες μας όλα είναι πιθανά, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση