Ανέκδοτο: Ο ζηλιάρης σύζυγος και η γάτα …

Μία γυναίκα είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη… γάτα της και ο ζηλιάρης σύζυγος δεν ήθελε ούτε να τη βλέπει. Σκεφτόταν ότι αν ξεφορτωνόταν τη γάτα η γυναίκα του θα του έδινε περισσότερη προσοχή και φροντίδα. ΄Ετσι μια μέρα έβαλε κρυφά τη γάτα στο αυτοκίνητο και πήγε και την άφησε δυο χιλιόμετρα πιο κάτω από το σπίτι. Ανακουφισμένος γυρίζει πίσω και τι να δει; Η γυναίκα του αγκαλιά με τη γάτα στον καναπέ.

Μετά από κάτι μέρες ξαναπαίρνει τη γάτα με το αυτοκίνητο και την αφήνει πέντε χιλιόμετρα πιο κάτω. Χαρούμενος γυρίζει σπίτι και προς μεγάλη του έκπληξη ξαναβρίσκει τη γάτα στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Αυτό έγινε αρκετές φορές και για κάποιο ανεξήγητο λόγο η γάτα έβρισκε πάντα τον τρόπο και γύριζε σπίτι. Ο άντρας πλέον το πήρε πατριωτικά το θέμα και μια Κυριακή που είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του βουτάει τη γάτα, την παίρνει από κάτι στενά, στρίβει από δω, στρίβει από κει, ανεβαίνει σε βουνά και τέλος την παρατάει κάπου στη μέση του πουθενά.

Μετά αποφασίζει να γυρίσει σπίτι του αλλά είχε μπερδευτεί και δεν έβρισκε το δρόμο. Οπότε παίρνει τηλέφωνο τη γυναίκα του και ρωτάει:

-Γυναίκα, η γάτα είναι σπίτι;

-Ναι εδώ είναι, του απαντάει εκείνη.

-Για δώσ’ την μου λίγο στο τηλέφωνο, για να μου πει πώς να γυρίσω κι εγώ, γιατί έχω χαθεί…

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση