Πούτιν εναντίον Χαζάρων

Η Χαζαρία ήταν ένα βασίλειο στην κεντρική Ασία που δημιουργήθηκε από το 650μ.Χ. και φιλοξενούσε το Βαβυλωνιακό σκοτεινό ιερατείο. Οι κάτοικοί της ήταν νομάδες Τουρκομογγολικής καταγωγής. Ο λαός των Χαζάρων έγινε γνωστός στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι και ληστές, αφού κατέστρεφαν και λεηλατούσαν τους γειτονικούς τους λαούς. Στην πορεία της ιστορίας τους οικοιοποιήθηκαν την Εβραική θρησκεία και αποτέλεσαν την 13η φυλή του Ισραήλ. Μία μεθοδολογία τους ήταν να οικειοποιούνται τις ταυτότητες των ταξιδιωτών που δολοφονούσαν.

Σήμερα ακολουθώντας αυτή την παράδοση, αλλάζουν τα ονόματά τους κρύβοντας την πραγματική τους ταυτότητα… Περίπου το 1.200 μ.Χ., οι Ρώσσοι ηγήθηκαν μιας ομάδας εθνών περικυκλώνοντας την Χαζαρία και εισέβαλαν σε αυτήν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων, τα οποία περιελάμβαναν και την απαγωγή μικρών παιδιών και βρεφών για τις αιματηρές θυσιαστικές τελετές τους, που αφιέρωναν στον Θεό Μολώχ.

Μετά την κατάλυση της αυτοκρατορίας τους, η ελίτ της Χαζαρικής Μαφίας κατέφυγε στην Ευρώπη όπου σταδιακά και μέσα σε μια περίοδο αιώνων, διείσδυσαν και τελικά κατέλαβαν τις άρχουσες τάξεις, ακόμη και τις περισσότερες μασσονικές στοές, που μέχρι τότε ήταν ανεξάρτητες. Ηγήθηκαν σε πολλές κυβερνήσεις μέσω του Μασσονισμού ακόμη και των επισήμων θρησκειών, μέχρι που κατέλαβαν τις εξουσίες όλων των διεθνών οργανισμών, των πολυεθνικών εταιρειών και των κρατών, μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα.

Η μεγαλύτερη νίκη τους ήρθε το 1913, όταν το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ καταλήφθηκε από τη Χαζαρική Μαφία, σε μια παράνομη κίνηση ανήμερα των Χριστουγέννων. Έκτοτε το παγκόμιο τραπεζικό σύστημα ανήκει σε αυτούς. Αρπάζοντας τον έλεγχο των χρημάτων του λαού των ΗΠΑ, ο Τζον Ροκφέλερ και οι λοιποί αρχηγοί της Χαζαρικής Μαφίας, οργάνωσαν και χρηματοδότησαν την Κομμουνιστική επανάσταση του Χαζαροεβραίου Λένιν στη Ρωσσία.

Μόλις η Χαζαρική Μαφία ανέτρεψε τη τσαρική κυβέρνηση, ξεκίνησαν την εκδίκησή τους για την παλαιότερη καταστροφή της Χαζαρίας. Συνολικά οι Μποσλεβίκοι Κομμουνιστές σκότωσαν 80 εκατομμύρια Ρώσσους κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα! Μία παρόμοια κατάσταση είχε εξελιχθεί στη Γερμανία, με την άνοδο του άλλου Χαζαροεβραίου Αδόλφου Χίτλερ και των Ναζί, ο οποίος αιματοκύλισε την Ευρώπη και τον κόσμο.

Οι σημερινοί Ναζιστές της Ουκρανίας είναι οι ιδεολογικοί απόγονοί τους, που πολέμησαν αφοσιωμένοι φανατικά στο πλευρό των Γερμανών φασιστών των Ες-ες. Στη σύχρονη εποχή με την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης η Ουκρανία αποκόπηκε από την Ρωσσία και ανεξαρτοποιήθηκε το 1991, ύστερα από προκαθορισμένη συμφωνία του κομμουνιστή προέδρου Γέλτσιν με τους Αμερικανούς και τον ΟΗΕ. Είχε μόλις ξεκινήσει η αναδημιουργία της νέας Χαζαρίας με την ονομασία, Ουκρανία.

Ουσιαστικά όπως οι Χάζαροι έκρυβαν το ονομά τους, έτσι έγινε και με το κράτος τους. Η κυβέρνηση της Ουκρανίας όμως έγινε ξανά φιλορωσσική μετά τις ελεύθερες εκλογές του 2010 όπου εκλέχθηκε ο Βίκτορ Γιαννούκοβιτς. Έτσι το σχέδιό τους ανατράπηκε προσωρινά. Όμως τέσσερα χρόνια μετά το 2014, έγινε το αιματηρό πραξικόπημα του Μαιντάν, όπου οι Ναζιστές Χάζαροι ξαναπήραν την εξουσία στα χέρια τους με τη βοήθεια πρακτόρων των ΗΠΑ.

Στα επόμενα οκτώ χρόνια μεθόδευσαν την εκτόπιση και την εξόντωση των Ρωσσόφωνων του Ντονμπάς και της ανατολικής Ουκρανίας, μέσω των Ναζιστικών ταγμάτων του Αζόφ και του Δεξιού Τομέα, με 15.000 θύματα αμάχων και εκατοντάδες χιλιάδες που αναγκάστηκαν να φύγουν πρόσφυγες στη Ρωσσία για να σωθούν. Ο εγκάθετος Χαζαροεβραίος σημερινός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι οργάνωνε μία ευρείας κλίμακας επιχείρηση εξόντωσης των γηγενών κατοίκων στις αρχές Μαρτίου του 2022, ενώ ετοίμαζε επίθεση και στην Κριμαία, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που αποκάλυψε ο Ρωσσικός στρατός.

Παράλληλα σε όλη αυτή τη διάρκεια των οκτώ χρόνων διακυβέρνησης των Χαζαρικών Ναζιστικών δυνάμεων της Ουκρανίας, με την βοήθεια των ΗΠΑ, ανέπτυξαν βιολογικά εργαστήρια θανατηφόρων ιών, με σκοπό να πλήξουν την ανθρωπότητα. Η υπομονή των Ρώσσων τελικά εξαντλήθηκε όταν η Χαζαρική Μαφία προσπάθησε να καταλάβει το Καζακστάν γεγονός που έγινε λίγο πριν την Ρωσσική εισβολή στην Ουκρανία. Το σχέδιο ήταν η ένωση με την Ουκρανία και η αναδημιουργία της νέας μεγάλης Χαζαρίας. Πρωτεύουσα του Καζακστάν είναι η πόλη Αστάνα (αναγραμματισμός Σατανά!), όπου θα γινόταν η νέα πρωτεύουσα της σύχρονης αυτοκρατορίας που οραματίζονταν.

Ο Πούτιν όμως έστειλε γρήγορα στρατό και κατέστειλε το πραξικόπημα. Λίγο μετά ο Ρωσσικός στρατός εισέβαλε στην Ουκρανία με στόχο την διάλυση της νέας-Χαζαρίας. Είναι η λεγόμενη από τα media “χωρίς λόγο” εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία… Η σύγχρονη ιστορία έχει γραφτεί από τους νικητές Χαζάρους, οι οποίοι κατέχουν όλα σχεδόν τα σημερινά media στη Δύση, όπου μέσα από αυτά παραπληροφορούν και παραποιούν τα πάντα προς όφελός τους, ακόμη και τα όσα διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών.

(΄Ενδιαφέρουσα άποψη / άρθρο από φιλόλογο)

Αφήστε μια απάντηση