Αυτό είναι το ρωσικό υπερόπλο;

Σχόλιο ιστολογίου:

Πολλά έχουν ειπωθεί ή έχουν γραφτεί για τα ρωσικά υπερόπλα. Ακόμα και ο ίδιος ο Βλαδίμηρος συχνά πυκνά κάνει υπαινιγμούς γι’ αυτά και σκορπά τον τρόμο στους αντιπάλους του. ΄Ομως σκάφη που ομοιάζουν με ιπτάμενους δίσκους, τεχνολογίες ηλεκτρονικού πολέμου ή ο,τιδήποτε άλλο διαθέτουν στη φαρέτρα τους οι Ρώσοι ίσως είναι πολύ λίγο για να συγκριθεί με ένα αντικείμενο με μεγάλη θρησκευτική και στρατιωτική αξία, που λέγεται ότι “ανήκε στο Θεό” και έχει την ιδιότητα να εκπέμπει πλάσμα και να προκαλεί μαζικές καταστροφές και θανάτους.  ΄Ολως τυχαίως (;) πλάσμα είναι βάσει ερευνών Ρώσων επιστημόνων και το ΄Αγιο φως. Τυχαίο; Σύμπτωση; Ποιος ξέρει;

—————————————————————————————————————-

Το 2015 το ρωσικό ερευνητικό σκάφος Admiral Vladimisky μετέφερε με μεγάλη συνοδεία από τη Σαουδική Αραβία στην Ανταρκτική Αντικείμενο με μεγάλη θρησκευτική και στρατιωτική αξία που ονομάζεται “κιβωτός του Γαβριήλ”.

Η μυστηριώδης αυτή συσκευή ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου κάτω από το Τζαμί Masjid al-Haram Mosque μέσα σε μια σήραγγα από 15 εργάτες που έσκαβαν εκεί μέσα και οι οποίοι στην προσπάθειά τους να την μετακινήσουν σκοτώθηκαν αμέσως από μια μαζική “εκπομπή πλάσματος” τόσο ισχυρή, που προκάλεσε την ανατροπή πάνω από το έδαφος των κατασκευαστικών γερανών που υπήρχαν εκεί για επισκευές στο Τζαμί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν άλλα 107 άτομα.
Ένα δεκαπενθήμερο αργότερα, στις 24 Σεπτεμβρίου, η μυστηριώδης αυτή συσκευή έγινε αιτία να σκοτωθούν άλλες 4.000 άνθρωποι στον περίβολο του Τζαμιού, από μια άλλη μαζική “εκπομπή πλάσματος”, αναγκάζοντας χιλιάδες πανικόβλητα άτομα να τραπούν σε άτακτη φυγή.
Ο Πατριάρχης Κύριλλος ήρθε σε επαφή με τους απεσταλμένους του Μεγάλου Τζαμιού και τους επέδειξε ένα από τα παλαιότερα Ισλαμικά χειρόγραφα που κατέχει η ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο διασώθηκε από τους Ρωμαιοκαθολικούς Σταυροφόρους το 1204 όταν λεηλάτησαν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο φέρει τον τίτλο “Οδηγίες Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ”. Ο θεματοφύλακας των Μεγάλων Τζαμιών στην Μέκκα παρέδωσε την συσκευή στον πατριάρχη Κύριλλο.
Το περιεχόμενο του αρχαίου αυτού Ισλαμικού χειρόγραφου αναφέρεται σε ένα αριθμό οδηγιών που δόθηκαν από τον άγγελο Γαβριήλ στον Μωάμεθ μέσα σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, η οποία βρίσκεται στο βουνό Jabal an- Nour κοντά στη Μέκκα, όπου αυτή η παραδεισένια “Κιβωτός – συσκευή” ανατίθεται στην φροντίδα του Μωάμεθ, είναι μια συσκευή με τεράστια δύναμη και είναι απαγορευμένη η χρήση της γιατί ανήκε μόνο στο Θεό και πρέπει να ταφεί σε ένα ιερό “τόπο εκεί όπου οι άγγελοι υπήρχαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου μέχρι την Αποκάλυψη στο μέλλον, κατά τις ημέρες της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει “Ημέρα της Αναστάσεως”.
Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, έδωσε αμέσως εντολή για την μεταφορά της συσκευής στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος “Ναύαρχος Vladimisky” και 3 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, διέταξε τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις να αρχίσουν βομβαρδισμούς των τρομοκρατών και να κτυπήσουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία..

2 thoughts on “Αυτό είναι το ρωσικό υπερόπλο;”
  1. Μα … για τα ρωσικά υπερόπλα μίλησε πρώτος ο Άγιος Αγαθάγγελος:

    “Ω φίλη, ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα, πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας”

    Οι άθεοι, βάρβαροι και αντίχριστοι Αγαρηνοί είναι αυτοί που θα δοκιμάσουν πρώτοι τις … “μελωδίες” τους

    Η.Σ.

Αφήστε μια απάντηση