Στην Φόρα Τα Ονόματα Των 9 Πρακτόρων Της Μοσάντ Που Σκοτώθηκαν Από Τους Ιρανικούς Πυραύλους! Παίρνει Φωτιά Η Μέση Ανατολή (Βίντεο)

Σοκ για το Ισραήλ, με το θάνατο 9 ανώτατων Ισραηλινών αξιωματικών της Μοσάντ, από την Ιρανική πυραυλική επίθεση στο Ερμπίλ (Ιράκ).

Την Κυριακή, 12 Βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στο αρχηγείο της Μοσάντ στο Ερμπίλ, και στο προξενείο των ΗΠΑ, σκοτώνοντας τους εννέα πράκτορες της Μοσάντ που πραγματοποιούσαν σύσκεψη στο αρχηγείο εκείνη τη στιγμή, με το Ιράν να ανακοινώνουν τα ονόματα των Ισραηλινών που σκοτώθηκαν από την επίθεση, και είναι: Ο Άνταμ Μπάτλερ, ο Μάθις Ντάτρις, η Μελίσα Ρόμπερτ, ο Γκάμπριελ Τάκερ, ο Μαρκ Ζαλ, ο Σμιθ, η Κόνι, οι Μίνους, ο Σαούλ.

Το πυραυλικό χτύπημα του Ιράν προήλθε απευθείας από Ιρανικό έδαφος, με βαλλιστικούς πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς Fateh 110, εμβέλεια 200-380 χλμ.

Η Ραγδαία Επιδείνωση σε στρατιωτικό επίπεδο Ιράν και Ισραήλ, φέρνει και δεύτερο επικίνδυνο μέτωπο μετά το Ουκρανορωσικό Πόλεμο, με την βεντάλια των εντάσεων σε διαφορετικά μέρη του Κόσμου να ανοίγει επικίνδυνα, με τα πιο καυτά να είναι, Κίνα-Ταιβάν, Ελλάδα-Τουρκία, Ισραήλ- Ιράν, και όλα αυτά τα ενιαία μέτωπα, να είναι ένας στρατηγικός στόχος του Πούτιν, για την κατάρριψη του ΝΑΤΟ και την παντοδυναμία του Αγγλοσαξονικού μοτίβου ζωής, που μας έχουν επιβάλει, ως ένα καταναλωτικό κοινό, αποκόπτοντας μας από την εθνική, πολιτιστική, θρησκευτική μας ταυτότητα, και γιατί όχι και από την γλωσσική!

Δείτε το Βίντεο εδώ

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης

email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Αφήστε μια απάντηση