Πατέρας Γεώργιος: “Αυτοί που για δύο χρόνια κλείνουν τις εκκλησίες (…) θέλουν να μας πείσουν ότι είναι Χριστιανοί, επειδή έρχονται εκλογές”

“Εύχομαι το φετινό Πάσχα, να μην είναι αιματηρό” τόνισε ο πατέρας Γεώργιος μιλώντας στον Focus FM και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη.

“Να πέσουμε στα γόνατα, με δάκρυα με προσευχή, με νηστεία και να παρακαλάμε το Θεό να βάλει το Χέρι Του. Δυστυχώς το κακό πάει προς γενίκευση. Είναι λυπηρο άνθρωποι να σφαγιάζονται κυριολεκτικά, όχι τώρα εδώ και 8 χρόνια”, είπε.

“Αυτοί που κυβερνούν δεν είναι ούτε καν Έλληνες” ανέφερε σε άλλο σημείο. “Όχι ορθόδοξοι, αντίχριστοι είναι για μένα. Δυστυχώς κάποιοι έχουν τον Μητσοτάκη για ήρωα. Αυτόν που είναι προδότης, αυτό τον άνθρωπο ο οποίος έχει διαλύσει ότι ελληνικό υπάρχει, τον έχουν κάποιοι για ήρωα; Αυτοί λοιπόν, είναι ψεκασμένοι”, πρόσθεσε.

“Ο Πούτιν σαν πατέρας προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά του. Κάτι το οποίο δεν έκανε η Ελλάδα όταν μπήκαν οι Τούρκοι μέσα στην Κύπρο. Διότι πάντοτε οι ελληνικές κυβερνήσεις ήταν προδοτικές. Το ίδιο είναι και τώρα. Μας αποκαλού , όπως μας αποκαλούν από την Αθήνα, διότι ήδη μας έχουν αποσχίσει. Έχουν ξεπουλήσει τη Βόρεια Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία πρόνοια”, είπε.

“Η υποκρισία η οποία τους,έχει φτάσει το άκρον άωτον. Αυτοί που για 2 χρόνια κλείνουν τις εκκλησίες, κυνηγούν τους χριστιανούς με τα πρόστιμα, αυτό  θέλουν να μας πείσουν εμάς ότι είναι Χριστιανοί, επειδή τώρα έρχονται εκλογές; Ψέμα και υποκρισία”, κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση