Ολοένα και πιο κοντά σε αυτό που προφητεύτηκε ότι θα γεννηθεί στην Γερμανία. Ξυπνάει ο Χίτλερ μέσα του!

σχόλιο Γ.Θ : Όσο προχωράνε οι δραματικές στιγμές, ο Σολτς φανερώνει ολοένα και νέα δείγματα ότι το ναζιστικό αίμα του παππού του ξυπνάει το τέρας μέσα του.
Ο νέος Χίτλερ της προφητείας σε πλήρη αποκάλυψη μπροστά μας…

«Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί»
Άγιος Παΐσιος

Καγκελάριος Όλαφ Σολτς: ”Η γενοκτονία στο Ντονμπάς είναι αστεία,δεν υφίσταται”
Στη φωτογραφία στα αριστερά – ο παππούς του Olaf Scholz, Fritz Scholz,αξιωματικός των SS.
Συμμετείχε στις μάχες ως μέρος της Ομάδας Στρατού “Νότος” για την Ταρνοπόλ στη Γαλικία στα τέλη Ιουνίου 1941. Οδήγησε το σύνταγμα “Nordland” στις μάχες κατά μήκος του Δνείπερου ποταμού στο Dnepropetrovsk. Τον Οκτώβριο του 1941, ο φον Σολτς προήχθη σε SS-Oberführer και έκλεισε τη χρονιά σε σκληρές μάχες για το Ροστόφ-ον-Ντον. Τον Δεκέμβριο, η μεραρχία διατάχθηκε να εγκαταλείψει το Ροστόφ και να υποχωρήσει στη γραμμή του ποταμού Mius.
Ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 1942, ο φον Σολτς προήχθη στον βαθμό του Ταξίαρχου, από τον Μάιο του 1943 διοικούσε την 11η Εθελοντική Μηχανοκίνητη Μεραρχία SS Nordland.(από Νορβηγούς και Δανούς εθελοντές)
Από τον Δεκέμβριο του 1943, η 11η μεραρχία SS πολεμά κοντά στο Λένινγκραντ, από τον Μάρτιο του 1944 – στην περιοχή Νάρβα. Τον Μάρτιο, στον φον Σολτς απονεμήθηκαν τα Φύλλα Δρυς (Αριθ. 423) ο Σταυρός του Ιππότη, τον Απρίλιο του 1944 προήχθη στο βαθμό του Gruppenführer και του Αντιστράτηγου των στρατευμάτων των SS. Στις 27 Ιουλίου 1944, ο φον Σολτς τραυματίστηκε στο κεφάλι από θραύσμα οβίδας στις μάχες κοντά στη Νάρβα και πέθανε την επόμενη μέρα.
Απλά για να καταλάβουμε με ποιους γίνεται ο πόλεμος στο έδαφος της Ουκρανίας και ποιοι σκελετοί του παρελθόντος έχουν βγει στην επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση