Μαριούπολη, τέλος! – “Θα βγείτε νεκροί ή αιχμάλωτοι”: Εγκλωβισμένοι χιλιάδες στρατιώτες του Αζόφ στο τελευταίο προπύργιο τους!

Οι δυνάμεις του Αζόφ βρίσκονται πλέον εγκλωβισμένες στο τελευταίο προπύργιο τους στο εργοστάσιο AzovSteel.

Είναι θέμα ωρών η Μαριούπολη να αλλάξει ολοκληρωτικά χέρια και να περάσει υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων και των δυνάμεων του Ντονέτσκ.

Πηγές της ρωσικής στρατιωτικής διοίκησης αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου η εκκαθάριση του εργοστασίου από τις νεοναζιστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, οι δυνάμεις του Αζόφ, έχουν δύο επιλογές:

Είτε θα βγουν νεκροί από το προπύργιο τους είτε θα βγουν ως αιχμάλωτοι.

Ρωσικές δυνάμεις και ειδικότερα δυνάμεις των Τσετσένων μάχονται κτίριο με κτίριο με τις δυνάμεις του Αζόφ σε κάθε γωνιά της Μαριούπολης. Οι ουκρανικές και νεοναζιστικές δυνάμεις έχουν αποκοπεί από τον κύριο όγκο τους. Οι μάχες που δίνονται είναι κυριολεκτικά σώμα με σώμα.

Σκοπός των Ρώσων είναι να “κόψουν” τον θύλακα που έχουν δημιουργήσει στα δύο ώστε να εκκαθαριστεί η πόλη από τις ουκρανικές και νεοναζιστικές δυνάμεις. Υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη ρωσικά άρματα μάχης έχουν εντοπιστεί στο κέντρο της Μαριούπολης.

Νωρίτερα, οι Ρώσοι κατέλαβαν και το αεροδρόμιο της Μαριούπολης ενώ η σημαία της “Δημοκρατίας του Ντονέτσκ” υψώθηκε στο κτίριο της διοίκησης στη περιοχή Livoberezhny της Μαριούπολης.

Ουκρανός νεοναζί στα χέρια των Τσετσένων

Οι δυνάμεις των Τσετσένων δείχνουν βίντεο με έναν Ουκρανό νεοναζί τον οποίο έχουν συλλάβει και φαίνεται να τον έχουν χτυπήσει. Αφού δείχνουν τα διακριτικά του, τον βάζουν να φωνάξει δυνατά το όνομα του Αχμάντ Καντίροφ.

Πατέρας του σημερινού Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ, δολοφονήθηκε στις 9 Μαΐου του 2004, από ισλαμιστές στο Γκρόζνι κατά τη διάρκεια μιας παρέλασης για τη νίκη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Πες Αχμάτ Δύναμη»! οι Τσετσένοι καλούν τον συλληφθέντα. Ο νεοναζί το λέει όμως εκείνοι του ζητάνε να επαναλάβει «Πιο δυνατά».

Ο στρατιώτης επαναλαμβάνει και ο μαχητής του Μπαντέρας εκτελεί.

Στη συνέχεια γράφουν οι Τσετσένοι:

«Όλη η ουσία του Μπαντέρας, μόλις βρεθούν μόνοι με τις ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας. Η περίπτωση που τα σχόλια είναι περιττά! Αχμάτ-Δύναμη! Και σύντομα θα το καταλάβουν και οι εναπομείναντες φασίστες. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλά όλοι οι άνθρωποι του Μπαντέρας θα πρέπει να απομνημονεύσουν το σύνθημά μας».

 

 

Image
Image

Image

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση