ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ!!! Έρχεται κάτι ΕΚΤΑΚΤΟ με Τουρκία;;; Ταξίδι «ΑΣΤΡΑΠΗ» Δένδια στον Ο.Η.Ε που δεν απέκλεισε ακόμα και ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τι αναφέρει δημοσίευμα «ΦΩΤΙΑ»…

Σημερινό δημοσίευμα υπερτονίζει δήλωση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, εκτιμώντας πως κάτι σημαντικό και ΕΚΤΑΚΤΟ έρχεται με Τουρκία.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της ΕΡΤ για πρόωρες εκλογές, ο κ. Δένιας απάντησε:

«Μα νομίζω έχει τοποθετηθεί ο Πρωθυπουργός τόσες φορές, που κυριολεκτικά οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί και να το ακούνε. Έχει μια θεσμική αντίληψη ο Πρωθυπουργός των πραγμάτων, και αυτό το οποίο σκέφτεται και αυτό το οποίο έχει πει, είναι ότι θα ομαλοποιηθεί η πολιτική ζωή αν οι κυβερνήσεις εξαντλούν την τετραετία.   

Από εκεί και πέρα, επειδή θέλω να σας λέω την αλήθεια, αν υπάρξει κάτι το απολύτως έκτακτο το οποίο επιβάλει να εκφράσει την άποψή της η ελληνική κοινωνία πριν γίνει μία επιλογή, νομίζω θα ήταν αντιθέτως αντισυνταγματικό να μη ζητηθεί η άποψή της».

Οι πολιτικοί δεν πετάνε ποτέ τυχαία τέτοιες «ΡΟΥΚΕΤΕΣ»! Τι θα μπορούσε να είναι έκτακτο αυτή την εποχή;;;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ», «δεδομένου ότι η κυβέρνηση, στο σύνολό της, κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το περιεχόμενο των συνομιλιών κορυφής με την τουρκική ηγεσία, η λογική εκτίμηση, την οποία θα μπορούσε να διατυπώσει κανείς, θα μπορούσε να αποτελέσει η τυχόν υπογραφή συνυποσχετικού με την Τουρκία για την παραπομπή της επίλυσης της διαφοράς σε διεθνές δικαιοδοτικό όργανο, όπως το Δικαστήριο της Χάγης».

Μάλιστα, ο Νίκος Δένδιας ακύρωσε εκτάκτως ομιλία τους στην Κύπρο για να μεταβεί στην Νέα Υόρκη και να μιλήσει με τους διεθνιστές του Ο.Η.Ε.

Το ρεπορτάζ μάλιστα δεν αποκλείει από την πλευρά του κυρίου Δένδια την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!!!

Δείτε το δημοσίευμα:

 

ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΛ:

Υπάρχει κίνδυνος για “ΈΚΤΑΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ” στα εθνικά ζητήματα και “ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ” την ώρα που όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον “κακό” Πούτιν;;;

Οι Τούρκοι πάντως έχουν βάλει επί τάπητος όλα τα “καυτά” θέματα, μεταξύ των οποίων και την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου.

Όλα αυτά στην σκιά των πρόσφατων δηλώσεων του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τις οποίες επί της ουσίας…παραχωρεί όλα τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ:

ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. (ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ);;;

el.gr

Αφήστε μια απάντηση