Ο γιος του Μπάιντεν, η Μόνικα Λεβίνσκι και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Εάν πριν από τρεις ημέρες τολμούσες να αναφέρεις την βρώμικη υπόθεση του υιού Μπάιντεν, Hunter, στην Ουκρανία, τότε το άρθρο σου θα θεωρείτο ψευδές και θα γινόταν «αόρατο» στις μηχανές αναζήτησης αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ξαφνικά, όλα τα συστημικά ΜΜΕ, αρχίζουν και αναφέρονται στο σκάνδαλο όπου ο γιος του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε συνάψει ένα συμβόλαιο – σκάνδαλο με την ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου, Burisma. Σκάνδαλο που κατά πολλούς, ο πατέρας του προσπάθησε να συγκαλύψει ή ακόμα και να το υποθάλψει, εκβιάζοντας την κυβέρνηση του Ποροσένκο, για να απολύσει το γενικό εισαγγελέα της χώρας! Με αντάλλαγμα το δάνειο του ενός δις δολαρίων που θα λάμβανε η Ουκρανία από τις ΗΠΑ.

Κανονικά θα έπρεπε να χαιρόμαστε για την αιφνίδια αφύπνιση των συστημικών ΜΜΕ, έστω και με καθυστέρηση. Υπάρχει όμως ένα ανησυχητικό στοιχείο. Είναι βέβαιο ότι όλα τα στοιχεία για το σκάνδαλο Μπάιντεν, είναι στα χέρια του Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Άλλωστε ο Ζελένσκι είχε πιεστεί με την σειρά του από τον τέως πρόεδρο Τραμπ, να προχωρήσει την έρευνα σε βάρος του Χάντερ Μπάιντεν, αναφορικά με τις οικονομικές δραστηριότητες του στην Ουκρανία.

Η σπουδή με την οποία τα ΜΜΕ αποδέχονται ότι υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο την ώρα που η Ρωσία έχει εισβάλει στην Ουκρανία και ο Ζελένσκι καλεί μέχρι και για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ο Ζελένσκι που με την σειρά του αποδείχτηκε επίορκος με μία σειρά οφσόρ όπου έκρυβε μαύρο χρήμα, γεννά μία τεράστια ανησυχία.

Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τον τρόπο με τον οποίο ισοπεδώθηκε η Σερβία από τον Μπιλ Κλίντον. Ήταν η περιβόητη υπόθεση της Μόνικα Λεβίνσκι, που θα μπορούσε να κοστίσει στον Κλίντον την προεδρία και ακόμα χειρότερα. Τότε ξαφνικά, κάποιοι πίεσαν τον Κλίντον να κάνει το αδιανόητο: Να βομβαρδίσει μία χώρα στην καρδιά της Ευρώπης!

Monica

Έγκυροι πολιτικοί αναλυτές, συνδέουν ευθέως το σκάνδαλο Λεβίνσκι με τον βομβαρδισμό της Σερβίας. Η εγκληματική αυτή πράξη του Κλίντον, στην ουσία τον διατήρησε στην προεδρία και διέγραψε το σεξουαλικό σκάνδαλο για το οποίο μάλιστα είχε διαπράξει ψευδορκία.

Η Μαντλίν Ολμπράιτ μάλιστα ήταν αυτή που συμβούλεψε τον Κλίντον να προχωρήσει στον βομβαρδισμό. Η ίδια γυναίκα γύρισε από τους «νεκρούς» και βρίσκεται σήμερα πάλι στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το σκάνδαλο της Ουκρανίας μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τον ίδιο και την οικογένειά του. Το γεγονός αυτό τον καθιστά ευάλωτο σε οποιονδήποτε εκβιασμό. Την ίδια στιγμή, ο Ζελένσκι επιχειρεί να προκαλέσει παγκόσμια σύρραξη, επικοινωνώντας ακόμα και με γερουσιαστές για να περάσει τις θέσεις του.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα υπάρξει πάλι κάποιος «σκοτεινός εγκέφαλος» ο οποίος θα «συμβουλέψει» τον Μπάιντεν να παρέμβει στρατιωτικά στην Ουκρανία, προκειμένου να «επιβιώσει πολιτικά». Διότι αυτή τη φορά δεν μιλάμε για την αδύναμη Σερβία, αλλά για μία υπερδύναμη. Και μία τέτοια σύγκρουση θα είναι ολέθρια για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Διότι όλοι γνώριζαν για το σκάνδαλο Μπάιντεν. Γιατί όμως το επαναφέρουν τώρα στην επικαιρότητα;

Πηγή: newsbreak.gr

The Flag Report

Αφήστε μια απάντηση