Τρομοκρατία από Ματίνα Παγώνη: «Ο κόσμος να μην πάει στις παρελάσεις – Πάσχα με μάσκες»

«Τα κρούσματα μπορεί να αυξηθούν»

Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, προχώρησε σε νέες τρομοκρατικές δηλώσεις απευθυνόμενη προς τους πολίτες ζητώντας τους να μην παραστούν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να πάει στις παρελάσεις, προσθέτοντας ότι το Πάσχα φέτος θα είναι καλύτερο και θα μπορέσουν οι πολίτες να πάνε στα χωριά τους. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι οι μάσκες δε θα βγουν ούτε το Πάσχα.

Ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα οδεύει προς τρίτη χρονιά που δεν μπορεί να γιορτάσει όπως πρέπει εθνικές και θρησκευτικές εορτές.

Δηλαδή κινδυνεύουν οι Έλληνες να αποκοπούν εντελώς από την επικρατούσα θρησκεία και από τα σημαντικά εθνικά ιστορικά γεγονότα.

Σε ό,τι αφορά στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, σημείωσε ότι μπορεί να έχουν μειωθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο εφόσον οι θάνατοι καταγράφουν διψήφιο αριθμό, θεωρείται ότι παραμένουν υψηλά.

Για μια ακόμα φορά η κ. Παγώνη απηύθυνε έκκληση για εμβολιασμό, ιδιαίτερα στους άνω των 60 ετών και με υποκείμενα νοσήματα, τονίζοντας ότι «αυτοί που έχουν εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση και νοσούν με τις υποπαραλλαγές της Όμικρον, παίρνουν οδηγίες και μένουν σπίτι τους, καθώς έχουν απλά συμπτώματα, ενώ οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στα νοσοκομεία».

Ερωτηθείσα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, επισήμανε ότι η Επιτροπή πρέπει να πάει βήμα- βήμα, καθώς η άρση της υποχρέωσης της μάσκας σε συνδυασμό με την Καθαρά Δευτέρα, οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων.

pronews.gr

Αφήστε μια απάντηση