ΥΠΕΞ Ρωσίας: οι ΗΠΑ αναπτύσσουν βιολογικά όπλα σε 300 εργαστήρια σε διάφορες χώρες..

Βιο-εργαστήρια Ουκρανίας σ’ αμερικανική έρευνα για εξάπλωση επικίνδυνων λοιμώξεων από νυχτερίδες με στόχευση εθνοτικές ομάδες! Ο Ναζί Δρ J. Mengele επιστρέφει μέσω των ΗΠΑ!!

Ο ΥΠΕΞ Ρωσίας Lavrov για βιολογικά-εργαστήρια που χρηματοδοτούνται από το Πεντάγωνο: Αυτή η έρευνα για τα βιολογικά όπλα δεν περιορίζεται στην Ουκρανία και διεξάγεται σε περισσότερα από 300 βιολογικά εργαστήρια σε διάφορες χώρες, τα περισσότερα από αυτά σε χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας..

Έχουν αποκαλυφθεί γεγονότα για ένα επικίνδυνο πρόγραμμα βιολογικών όπλων που πραγματοποιεί το Πεντάγωνο στην Ουκρανία. Τώρα που οι ένοπλες δυνάμεις απέκτησαν πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα, οι ΗΠΑ προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους. Θα παλέψουμε για να βγει η αλήθεια.

Βιολογικός πόλεμος ο κορωνοιός…

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας μελετά έγγραφα από ουκρανικά βιοεργαστήρια. Ορισμένα έγγραφα και υλικά έχουν εκκενωθεί επειγόντως από τη χώρα, μερικά καταστράφηκαν, ωστόσο τα στοιχεία που αποκτήθηκαν και έχουν ήδη κοινοποιηθεί εν μέρει στη διεθνή κοινότητα αποδεικνύουν τις χειρότερες υποθέσεις της Ρωσίας ότι οι ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιούν εδάφη ξένων χωρών για να αναπτύξουν βιολογικά όπλα.
Σε αυτό το στάδιο, υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι ορισμένα βιοεργαστήρια της Ουκρανίας συμμετείχαν στην αμερικανική έρευνα σχετικά με την πιθανότητα σκόπιμης εξάπλωσης επικίνδυνων λοιμώξεων από αποδημητικά πτηνά και νυχτερίδες. Δεν χρειάζεται να πούμε πόσο απερίσκεπτη είναι αυτή η ιδέα καθώς από τη στιγμή που η μόλυνση είναι εκεί έξω, η διαδικασία μετάδοσης σε τέτοια σενάρια δεν μπορεί να ελεγχθεί.
Το πιο κυνικό και απάνθρωπο σε αυτά τα έργα, είναι ότι ένας από τους στόχους τους ήταν να αναπτύξουν βιολογικά όπλα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν ορισμένες εθνοτικές ομάδες. Ένα τέλειο εργαλείο για την εξάλειψη ενός ολόκληρου έθνους που ο Ναζί Δρ J. Mengele δεν μπορούσε παρά να ονειρευτεί!
Η αμερικανική πλευρά εξακολουθεί να συγχέει καταστάσεις όταν ρωτήθηκε για τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία. Έπρεπε να αναγνωρίσει ότι η Ουκρανία διαθέτει «βιολογικές ερευνητικές εγκαταστάσεις», όπως το είχε πει ο V.Nuland των ΗΠΑ χωρίς καμία προδιαγραφή. Ωστόσο, τα έγγραφα που απέκτησε η Ρωσία φέρουν υπογραφές Αμερικανών και Ουκρανών αξιωματούχων που αποδεικνύουν την επίβλεψη αυτών των έργων από την Ουάσιγκτον.
Ενώ οι ΗΠΑ επιλέγουν σε ποιο ψέμα θα επιμείνουν, θα πρέπει ν’ ναρωτηθούμε:

  • Γιατί να προσπαθήσετε να κρύψετε ίχνη του προγράμματος τόσο βιαστικά;
  • Γιατί οι ΗΠΑ να λένε ψέματα για τη μη εμπλοκή τους στα έργα αν δεν μπορούσαν να κάνουν κακό;
  • Γιατί να εντοπίζουμε τέτοιες εγκαταστάσεις χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τις ΗΠΑ αλλά κοντά σε μια χώρα που οι ΗΠΑ αποκαλούν επίσημα «αντίπαλο»;
  • Γιατί οι ΗΠΑ μπλοκάρουν, από το 2001, τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το νομικά δεσμευτικό πρωτόκολλο της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα βιολογικά και τοξικά όπλα (1972) που θεσπίζει έναν αποτελεσματικό μηχανισμό επιθεώρησης;
    Η Ρωσία γνωρίζει παρόμοια έργα των ΗΠΑ σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι καιρός η διεθνής κοινότητα να υψώσει τη φωνή της και να καλέσει τις ΗΠΑ να αποκαλύψουν την αλήθεια.
    Θυμηθείτε ότι ακριβώς το έθνος σας μπορεί να χτυπηθεί με μια θανατηφόρα λοίμωξη που εκλύεται από βιοεργαστήριο που διευθύνεται από τις ΗΠΑ σε μια γειτονική χώρα.

dimpenews.com

Αφήστε μια απάντηση