Εικόνες ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ!!! Αυτό ξεκίνησε με την αύξηση των τιμών της ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ετοιμαστείτε να τα δείτε όλα! vid
Για να γίνεται αυτό στις ΗΠΑ, φανταστείτε τι έρχεται στην Ελλάδα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι ΗΠΑ οδηγούνται σε σοβαρό ΤΕΛΜΑ, κάτι που δεν αποκλείεται σύντομα να προκαλέσει παγκόσμιο κραχ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως πλέον μια νέα τάση φουντώνει στον δυτικό κόσμο! ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕΣΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙΑ!!!

Όπως αναφέρεται στο αμερικανικό FOXNEWS:

«Οι αυξανόμενες τιμές της βενζίνης γεμίζουν απελπισία τον κόσμο. Δεν θα το γνωρίζατε αυτό παρακολουθώντας τηλεόραση επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι που σας φέρνουν τις ειδήσεις δεν γνωρίζουν ποια είναι η τιμή της βενζίνης και πολλοί απ’ αυτούς δεν νοιάζονται επειδή δεν οδηγούν οι ίδιοι (σ.σ. Τα ίδια ισχύουν και για την Ελλάδα).

Αλλά η υπόλοιπη χώρα νοιάζεται βαθύτατα για την τιμή της βενζίνης. Και σ’ ορισμένα μέρη, το πρόβλημα είναι τόσο άσχημο, οι τιμές της βενζίνης είναι τόσο ακριβές που οι κλέφτες επιδίδονται στο να ανοίγουν τρύπες στα ντεπόζιτα για να την κλέψουν!!!!

Με τον εθνικό μέσο όρο στα 4,33 δολάρια το γαλόνι, μια ανησυχητική νέα τάση παρουσιάζει αύξηση. Η κλοπή βενζίνης…

Ευκαιριακά εγκλήματα λαμβάνουν τώρα χώρα σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εγκληματίες στοχοποιούν αφύλακτα οχήματα για βενζίνη ΚΑΙ ανοίγουν τρύπες από κάτω απ’ το αυτοκίνητό σας και αδειάζουν το ντεπόζιτό σας».

 

el.gr

 

Αφήστε μια απάντηση