Μπιλ Γκέιτς: «Τέλος το κανονικό κρέας – Όλοι θα τρώτε τεχνητό για να σωθεί το περιβάλλον»!

«Ανακοίνωσε» την απόφαση να τρώνε όλοι φυτικό κρέας!

«Οι ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να στραφούν σε μια εντελώς φυτική διατροφή και να μάθουν να τρέφονται με τεχνητό κρέας» ανακοίνωσε ο νέος «πλανητάρχης» Μπιλ Γκέιτς!

Αιτιολογώντας την σύσταση-διαταγή, είπε ότι «Η κατανάλωση κρέατος οδηγεί στην κλιματική αλλαγή» (!!!) και «Οι ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να στραφούν σε μια εντελώς φυτική διατροφή μεταστρεφόμενοι στο 100% συνθετικό κρέας».

Δηλαδή η κατανάλωση κρέατος «μολύνει» το περιβάλλον! 

Μιλώντας στο Technology Review, ο ιδρυτής της Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς, μίλησε για το βιβλίο του «How to Prevent Climate Disaster», «ανακοίνωσε» την παύση λήψης ζωικών φυσικών πρωτεινών από τους ανθρώπους λέγοντας μάλιστα «Μπορείς να συνηθίσεις την αλλαγή στη γεύση και με τον καιρό θα έχει καλύτερη γεύση», θεωρώντας ότι μπορεί να επιβάλλει στους ανθρώπους όχι μόνο το τι θα τρώνε, αλλά και τι γεύση θα έχει αυτό που θα τρώνε!

pronews.gr

One thought on “Μπιλ Γκέιτς: «Τέλος το κανονικό κρέας – Όλοι θα τρώτε τεχνητό για να σωθεί το περιβάλλον»!”
  1. Ο Κύριος μας παραγγέλνει: «Μην φροντίζετε για το αύριο». Γιατί εκείνος που δεν έχει απαλλαγεί από την μέριμνα της ύλης, πώς θα απαλλαγεί από τους πονηρούς λογισμούς; Και εκείνος που είναι περικυκλωμένος από λογισμούς, πώς θα δει την αμαρτία, που σκεπάζουν οι λογισμοί; Η αμαρτία είναι σκοτάδι και ομίχλη της ψυχής, που προήλθε από πονηρές σκέψεις και πράξεις.

    Ο διάβολος πειράζει με προσβολές πονηρών λογισμών, χωρίς να εκβιάζει, απλώς υποδεικνύοντας και ο άνθρωπος με φιληδονία και κενοδοξία ευχαρίστως ανταποκρίνεται.

    (Άγιος Μάρκος ο Ασκητής)

Αφήστε μια απάντηση